Şimdi Ara

call of duty black ops nasil bir oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bana bu konuda bilgi verirseniz cok tessekur ederim

• aksiyon ve oynanabilirlik açısından sorunsuz ancak mw1 ve 2 den sonra artık arkada bırakılması ve yenilemmesi gereken grafiklere sahip, son sistemlerde bile donmalar ve takılmalar yapabilen, optimizasyon sorunları olan bir oyun. Ancak tartışmasız günümüzün en iyi oyunlarından biri ve en iyi savaş oyunu denebilir en azından benim açımdan. Ancak birkere daha söylemem lazım ki optimizasyon sorunu var ve bu grafiklerden artık kurtulması lazım oyunun, kötü diyemem ama günümüze göre geçmiş tarihten kalma grafikler üzerine kurulu.Umarım yardımcı olmuştur
  • Bence MW2'den sonra grafik olarak bir hüsran ancak GTA4 gibi guncellemelerle bu sorunların duzelecegini düşünüyorum, senaryo süresi olarak bir yorum yapamayacağım çünkü şimdilik oyunu bitirmedim. Ayrıca oynayanlara da sormak istiyorum MW gibi 2 kisiyi mi yönetiyoruz yoksa en bastaki sorgudaki adamı mı canlandırıyoruz bir tek.
  • Ben butun cod serisini bitirdim ama iste black ops ta biraz terredutteyim cunku herkez gozunde cok abrtio ama gecen gazetede okudum bekleneni alamamis treyarch
  • mw den sonra ben biraz hayal kırıklığı yaşadım acıkcası hem grafiksel olarak (gerci mw de dx9) hemde senaryo olarak. oyunda tek kişi üzerinden devam ediyoruz ve senaryo geçen seriler kadar diyebilirim oyun genel olarak 1945 ve 1968 yılları arasında geçiyor yani mw den sora bir geri dönüş söz konusu buda iyi olmamış.doğrusun fazla abartılmış bir oyun gibi gözükebilir bunun nedenide önceki serilerdeki başarıdır ama bu oyunda o başarıyı beklemeyin kısaca eksilerini yazarsak

-tarihte geri gidiş
    -grafik yetersizlikler
    -senaryo işlenişi
    -oyundaki donmalar ve takılmalar(çok kez bilgisayarı res lemek zorunda kaldım)

eksilerini ben saydım ancak artılar görecelidir onlar size kalmış ben oyuna 10 üzerinden 6 veririm sizi bilemem
  • Oynanabilirlik güzel ancak grafikleri az daha geliştirilebilirdi.Senaryosu mükemmeldi.Oyunun sonunda anladımki meğersem Reznov 5 yıl önce ölmüş,biz kafamızda canlandırdığımız olaylarda oynamışız oyunu.(Son bölümde Reznov Dr.Steiner'i öldürücekken 1-2 sinematik geçiyor başka bölüme başlıyoruz,o bölümün sonundada Reznov'un yerinde bizim Mason varmış.)Sonra Hudson sağolsun Reznov'un 5 yıl önce öldüğünü söyleyince beyin kısa devre yaptı oyunu anlamaya çalıştım ki zor değilmiş hemen kurdum senaryoyu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrimalRage

Oynanabilirlik güzel ancak grafikleri az daha geliştirilebilirdi.Senaryosu mükemmeldi.Oyunun sonunda anladımki meğersem Reznov 5 yıl önce ölmüş,biz kafamızda canlandırdığımız olaylarda oynamışız oyunu.(Son bölümde Reznov Dr.Steiner'i öldürücekken 1-2 sinematik geçiyor başka bölüme başlıyoruz,o bölümün sonundada Reznov'un yerinde bizim Mason varmış.)Sonra Hudson sağolsun Reznov'un 5 yıl önce öldüğünü söyleyince beyin kısa devre yaptı oyunu anlamaya çalıştım ki zor değilmiş hemen kurdum senaryoyu :D

spolier ver diyen oldumu sana? oyunu oynamayanlardan sağlam küfürler yiyeceksin : )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani tam tamina beklenen gibi birsey olmadi anldigim kadariyla
  • Komplike düşünen ve yetenekli bir oyuncuysan multiplayer kısmını seveceksin. Zaten single kimin umrunda. Call of Duty bu. Single ı oynayacağına git kitap oku film izle , başka bir şey yap.
  • Arkadaslar bugun arkadsimda ilk oynamis bulunmaktayim oyunun anlamadigim kismi zobie kismi cnku bir bolumde sadece nazi zombies var onun disnda multi cok guzel campaing oynamadim
  • Campaing tede aksiyon dolu bence kesinlikle oynamalısın ayrıcada zombieye sp deki menüden gireceksiniz 3 tane zombi haritası var.
  • Cod black opscular sadece okuyo yanlizz hc cevap yok bi yardimm
  • quote:

Orijinalden alıntı: the Blackberry

Cod black opscular sadece okuyo yanlizz hc cevap yok bi yardimm

sana burdan müthiş oyun yazsamda tatmin olmazsın.en iyisi kendin direk kurup oyna sonra biz senin yorumlarını okuyalım :)
  • Oynadimm bitirmeme tam 4 bolum kala (arkadasimda oynuodumm) babasi geldi ve mac izlemeye basladii onun disnda cok super oyun hatta bi yerde reznov oluyoruz ya orda naziler gemiye bile gaz odasi koymus yaa
  • single player i hepsinden daha guzel, ancak multiplayer oynamaya kalkinca is degisiyor. multiplayer ps3 te cok takiliyor, problemli ve grafik bakimindan zayif. mw2 gibi oyunlari bizim gibi ilk alip 1 sene durmadan oynadiysan bu sefer cok uzulebilirsin.
  • Zevk verir ama sarmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.