Şimdi Ara

Call Of Duty Black Ops Online Oyunucuları [PS3] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
11.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thecaliph16

arkadaşlar şimdi ben bu oyunu Heralde İspanya dan veya Andorra dan alıcam

oradan bu oyunu getirebilirim di mi ?

aynı üründen 3-4 tane olmadıktan sonra sorun yok diyorlar

birde ordan alınca oyun 2.bölgedir zaten inş o sorun çıkmaz :D

kısacası oynayabilirim di mi ?

İspanya ve Andorra Avrupa Ülkeleri, dolayısıyla 2.bölgedir. Oradan aldığın oyunda burada çalışır tabi sorun olmaz. Oyunların jelatinini çıkarmanın kontrol noktasında fayda sağlayacağnı düşünüyorum.
  • tşk ler büyük iskender
  • benide ekleyin psn imzamda cod ve bf nin bütün serilerini oynamışımdır.en son moh denen ömür törpüsünüde oynadıktan sonra cod 7 ye kesin başlıycam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colibra_34 -- 26 Ekim 2010; 21:10:49 >
  • arkadaşlar oyunu nerden alacaksınız?shopto dan pre order geçtim ama sanırım iptal edicem,tam bayram haftasına denk geliyor,olurda bir aksilik çıkarsa bayram tatiline yetişmiyor kargo...spotculara daha erken gelir diye düşünüyorum,siz bu durumda nereden alacaksınız merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voldemort

arkadaşlar oyunu nerden alacaksınız?shopto dan pre order geçtim ama sanırım iptal edicem,tam bayram haftasına denk geliyor,olurda bir aksilik çıkarsa bayram tatiline yetişmiyor kargo...spotculara daha erken gelir diye düşünüyorum,siz bu durumda nereden alacaksınız merak ettim.

dostum ben spotcudan alıcam sordum 110 tl dedi 7-8 i gibi gelir dedi olmadı 10 kasım da almış olurum
  • ben de aldım. psn: sylar3tr
  • Benide ekleyin listeye alacağım bu oyunu bekliyorum.
    PSN : akayhan
  • Beyler diğer konulardan aldığım dedikodulara göre oyun spotçulara haftaya düşebilirmiş. Gözünüz kulağınız açık olsun.
  • ben de alıyorum online olurum
    tychus5
  • liste güncellenmiştir arkadaşlar .
  • ben gene bütün oyunlardaki gibi yapabilirim sp yi bitiririm ilk sonra multiplayer a akabilirim çünkü multiye başladım mı bırakamıyor insan single oynamak istemiyor level derdine düşmekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LakrosEu -- 28 Ekim 2010; 23:20:09 >
  • benide ekleyebilirsin psn: ooijerz
  • Call Of Duty oyunlarının Single Playerini oynayıp bitirdikten sonra multiye akmak kadar güzel bir zevk varmı be.
  • Bro. benide ekle 5 Kasım civarı almayı planlıyorum spotçulara yarın geliyormuş sanırım .
    TR PSN : zolin122
  • Hocam beni de ekleyebilir misin

Psn: ukAk90
  • psn:limp1803

fakat sanırım şuan 3 kişilik falan yer var,siz mesaj atın ben eklerim.
  • benide ekle hacıı.onlıne da meto akar.psn:metocansel
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

arkadaşlar şimdi ben bu oyunu Heralde İspanya dan veya Andorra dan alıcam

oradan bu oyunu getirebilirim di mi ?

aynı üründen 3-4 tane olmadıktan sonra sorun yok diyorlar

birde ordan alınca oyun 2.bölgedir zaten inş o sorun çıkmaz :D

kısacası oynayabilirim di mi ?

Ben yunanistandan Tekken 6 Collectors Edition,Super Street Fighter 4 ve Lost Planet 2 geçirmiştim hiç bir sorun çıkmadı.Zaten Tekken 6`nın kutusu harbi kocamandı sadece yanında fişini bulundur herhangi bir sorun olursa gösterirsin.
  • son 7 gün
  • bu forum ne kadaqr cok degıstı kımse yardımcı olmuyor herkes yok onu alıım bunu alıım su tarıhte alıcam modunda sur bı soru sorduk cod mw2 dekı gıbı yıne modem sorunu olurmu bu oyunda baglanamama gıbı kımse cvp vermıo nasıl ıs arkadas bu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.