Ekleyin benide inşallah çıkar çıkmaz alıcam. Bu oyun için ne fifa 11 nede Moh almaktan vazgeçtim paramı buna saklıyorum. Önsipariş veren varmı?
bni koymamışsın
quote:
Orijinalden alıntı: ardaorcun1997
bni koymamışsın
ekledim reyiz .
benide ekleyin listeye çok pis oynarım
Çıktığı hafta alamasam da çıktığı ay mutlaka alacağım.
PSN: canozgur
sımdı benım sormak ısteıdıgım can alıcı bı soru war mw2 dekı gıbı modem sorunu olurmu acaba benım rt205 vefat ettı sımdı aırtıes6271 e dondum tekara halıyle mw2 oynıyamıorum sorun etmıyorum cunku 1 senedır yeterınce doydum acaba black opstada modem yuzunden servera baglanamama sorunu olurmu merak edıyorum
Beyler bayramda alıcam ben muhtemelen 2.günü bayramda bi cod şov yaparız ps3lerimiz şenlenir.
Bende alacağım eklerseniz sevinirim
PaypayTR
psn:Dogukan96TR lütfen ekleyin oyunu kesin alıcam oynarız beraber imza da da var zaten
sayın dostlarım şimdi ben 10 kasım da cod u aldım taktım :D sizinle online oynamak için ne yapmalıyım daha önce hiç oynamadım yani sizinle aynı servere nasıl giricem??
Beni de ekleyin 15 i gii oyun elimde Psn: ata_123
quote:
Orijinalden alıntı: zippo90 sayın dostlarım şimdi ben 10 kasım da cod u aldım taktım :D sizinle online oynamak için ne yapmalıyım daha önce hiç oynamadım yani sizinle aynı servere nasıl giricem??
Sen oyunu alda önce gerisi kolay...
SlowMachine_
Çıktığı gün alacağım nasipse
quote:
Orijinalden alıntı: şanışer
quote:
Orijinalden alıntı: zippo90 sayın dostlarım şimdi ben 10 kasım da cod u aldım taktım :D sizinle online oynamak için ne yapmalıyım daha önce hiç oynamadım yani sizinle aynı servere nasıl giricem??
Sen oyunu alda önce gerisi kolay...
dostum sorun da orda zaten ben oyunu alınca pc nin yüzüne bakmam ki şimdiden bi yardım etseniz
ekle beni psn zaten nickim
Ekle beni .. FPS manyağı oldum bu yıl ..
BC2-COD MW2-KZ2-MAG-Moh ve şimdi de yeni bebeğim Cod Black Ops olucak inş.
arkadaşlar şimdi ben bu oyunu Heralde İspanya dan veya Andorra dan alıcam
oradan bu oyunu getirebilirim di mi ?
aynı üründen 3-4 tane olmadıktan sonra sorun yok diyorlar
birde ordan alınca oyun 2.bölgedir zaten inş o sorun çıkmaz :D
kısacası oynayabilirim di mi ?
Selam Benide Ekleyin Şu an cod 6 dayım 7 çıktığı gün alcam