Şimdi Ara

Call Of Duty Black Ops Online Oyunucuları [PS3] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
11.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VW_Passat

quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

İstanbuldaki spotçulara bu akşam 8 civarında oyun gelmiştir beyler 109 TLden. .

Vatana millete hayırlı olsun. Gözümüz aydın ..

ne ilginc oyun daha burada cikmamistir !

cikdi cikdi ;) .......ben dünden beri oynuyom.Ama yalan yok, beni pek acmadi.

Bu arada Serverler acik arkadaslar.Yalniz benim PSN Listemde Türkiyede katilan arkadasda online oynuyamiyor....ilginc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonsuzLaz -- 7 Kasım 2010; 3:06:54 >

• benide ekleyin MoNsTeR_TR

oyunu pazartesi alıcam büyük ihtimalle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

quote:

quote:

Bu arada Serverler acik arkadaslar.Yalniz benim PSN Listemde Türkiyede katilan arkadasda online oynuyamiyor....ilginc.

serverlar nasıl açık oluyor hocam? hangi psni kullanıyorsun?

• Benide yaz dostum büyük ihtimal salı günü alıcam oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

quote:

quote:

serverlar nasıl açık oluyor hocam? hangi psni kullanıyorsun?

Almanyadan katiliyom...ama PSN Türkiye olarak kayitli.

• Bugün kadıköyden bende aldım. Server ın kapalı olması kötü fakat 2 gün sonra herhalde açılır

TR PSN: Tunca1982
  • online oynamak için oyunun dilini fransızca yapmanız gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenurl

online oynamak için oyunun dilini fransızca yapmanız gerekiyor

Böylede hiç bişey anlamıyoruz ama saolasın . MP gayet güzel bu arada şimdilik mutlu mesut gidiyo ..
  • Arkadaslar, Oncelikle fransızca neden yapıyoruz? Kısacası Mo olarak Turkiye'den oyanayamiyacakmiyiz? Oyunu bugun aldım. Daha halen MP ye baglanabilmis degilim...
  • bfbc2'ciler cevap versin lütfen: nasil multi iş yapar mı? yoksa moh gibi mi? alalım mı almayalım mı? teşekkürler ...
  • Juju diger konu bitti burayamı sardın şimdi seni anaokulu konusuna alalım.

Oyunu bugün aldım ekleyin.
  • celik360 - psn:canercelik
  • quote:

Orijinalden alıntı: AstragaLus

Arkadaslar, Oncelikle fransızca neden yapıyoruz? Kısacası Mo olarak Turkiye'den oyanayamiyacakmiyiz? Oyunu bugun aldım. Daha halen MP ye baglanabilmis degilim...

Resmi çıkıs tarihi olan 9 kasımda acılır diye bekliyoruz.
    Fransa server acık oldugundan alıstırma niyetine oraya baglanıp oynuyoruz simdilik.

@Kronokrator :

Multide arac kullanma falan yok.
    Ayrıca sniper oynamayı sevenlerin bu oyuna ısınacagını pek sanmıyorum.Haritalar cok fazla girintili cıkırtılı bu yuzden pusmak gibi bi olanak pek yok.
    Devamlı hareket halinde olmak zorundasın.Killstreak olayı guzel olmus bu sefer.Bariz farklar yaratmıyo eskisi gibi..Denenebilir bence..
    Kararı sen ver artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sentenced31

quote:

Orijinalden alıntı: AstragaLus

Arkadaslar, Oncelikle fransızca neden yapıyoruz? Kısacası Mo olarak Turkiye'den oyanayamiyacakmiyiz? Oyunu bugun aldım. Daha halen MP ye baglanabilmis degilim...

Resmi çıkıs tarihi olan 9 kasımda acılır diye bekliyoruz.
    Fransa server acık oldugundan alıstırma niyetine oraya baglanıp oynuyoruz simdilik.

@Kronokrator :

Multide arac kullanma falan yok.
    Ayrıca sniper oynamayı sevenlerin bu oyuna ısınacagını pek sanmıyorum.Haritalar cok fazla girintili cıkırtılı bu yuzden pusmak gibi bi olanak pek yok.
    Devamlı hareket halinde olmak zorundasın.Killstreak olayı guzel olmus bu sefer.Bariz farklar yaratmıyo eskisi gibi..Denenebilir bence..
    Kararı sen ver artık..

Fransızca oyunu mu yapiyoruz yoksa ps3 mu?

• eee pardon oyunun dilini demissiniz ama onuda nerden yapacagimi bulamadim. Biraz salakmiyim acaba?
  • Beyler paraniza yazik hic almayin. Kiralayin yada bi arkadasinizla ortak alin sonra takas edersiniz baska oyunla...
    Oyun net bir sekilde olmamis. Grafikler kotu, sesler eksik, haritalarin bazi yerlerinde eski grafik motoruna cok yuklendikleri icin (MW2 ye yetismek icin) takilmalar oluyor. yok yok yok olmamis.
    aman diyorum.
  • benide ekleyen psn:fenerbahce
  • Bu arada online Multiplayer acildi arkadaslar. 28 mb. patch yukluyor ve dil degistirmenize gerek kalmadan direk oluyor bilgilerinize...
  • bu treyarch oyun çıkmadan önce booster yapanlara karşı özel banlamalar olucak filan dedi. sizce yaparlar mı? ayrıca ben daha almadım oyunu ama şu ana kadar oynadığınız kadarı ile booster yapan var mı hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightSLayer

bu treyarch oyun çıkmadan önce booster yapanlara karşı özel banlamalar olucak filan dedi. sizce yaparlar mı? ayrıca ben daha almadım oyunu ama şu ana kadar oynadığınız kadarı ile booster yapan var mı hiç?

nasıl anlayıpta banlıcaklar ki.. bence göz boyamışlar millet gaza gelip alsın hle falan olmucak diye
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.