Şimdi Ara

Call Of Duty Black Ops Online Oyunucuları [PS3] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
11.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bugün aldım. ID imzada, kulaklık yok ama.
  • Millet lag durumu nasıl , biri çıkıp çok laglı diyor öbürü gelip sorun yok diyor kafam karıştı.. Eğer lag sorunu yoksa yarın alacağım da.
  • ekle benide kardeş psn:cinarlar
  • Lag bazen oluyor bazen olmuyor olmadıgı zaman siliyorum oldugu zaman en az 2 çizgi oluyor o zamanda 2. oluyorum çok fazla etkilemiyor.
  • Selam.
    Benide eklermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

Lag bazen oluyor bazen olmuyor olmadıgı zaman siliyorum oldugu zaman en az 2 çizgi oluyor o zamanda 2. oluyorum çok fazla etkilemiyor.

bakalım o zaman alabilirim oyundan alınan keyfi baltalamasın yeter
  • Beyler benide ekleyin akşam bir aksilik olmazsa oyun geliyor.

PSN:muratozgur66
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

Lag bazen oluyor bazen olmuyor olmadıgı zaman siliyorum oldugu zaman en az 2 çizgi oluyor o zamanda 2. oluyorum çok fazla etkilemiyor.

bakalım o zaman alabilirim oyundan alınan keyfi baltalamasın yeter

Etkilemiyor dedimde şunuda düşün ben psone dan beri fps oynuyorum beni etkilemiyor lag olsada adamın sagına soluna ateş ediyorum yine vuruyorum ama seni kızdırabilir bence biraz daha bekle patch gelicekmiş.

Bu arada grafikten şikayet eden arkadaşlar çözümü buldum benim LG E2250V monitörde parlaklıgı 30,kontrastı 80,gamma 2 yaptım oyun süper oldu sizde deneyin parlaklıgı azaltın kontrastla oynayın sonuna çok güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 13 Kasım 2010; 10:53:30 >

• liste güncellenmiştir
  • listeden bakmayı üşenip eklemeyenler eklesin beni

bu arada bende hiç lag yok fakat arada sırada connection interrupted oluyor o kötü birşey
  • bugun aldim PSN ulvi5561
  • benide ekleyin pişman olmazsınız TR-PSN=Mertindo
  • Benide ekleyebilirsin psn id:merthtp
  • turk server var mi? dostlar varsa nasil baglanabilirim hafta sonu bende alcam bu oyunu
  • oyunu alcam ama serverlara nerden nasıl giriliyo online oynuyanlar arkadaşlardan rica ediyorum lütfen nasıl online oynandığını yazabilirlermi.
  • psn: gunerb
  • CALL OF DUTY: BLACK OPS 1 TL'den

http://forum.donanimhaber.com/m_44889515/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44889515

Gereksiz yorum atmayınız, almak isteyen alır. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 1 Aralık 2010; 15:30:40 >
  • Benide ekleyin arkadaşlar psn : rated-51
  • PSN : siyyah1504
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.