Şimdi Ara

Call Of Duty Black Ops Online Oyunucuları [PS3] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
11.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PSN: metinhasalTR
  • PSN : ruhhastasj
  • Psn; ahaotexx
    Çok iyi değilim ama soyleyim
  • arkadaşlar ben oyunu avusturyadan aldırcam oyun almanca, türkçeye veya ingilizceye çevirebilirmiyim bide türk serverlarında oynamama mani olmaz demi
  • ekleyin beyler PSN: Head-Hunter-06
    kulaklık microfon mevcut...
  • PSN: Kursat_TR ekleyin, haftasonları full oynuyorum.
  • Beyler oyundayim suan, yok mu oynayan? Parti kurdum bekliyorum.
  • multiplayerde arkadasım davet gönderdiğinde join yapıyorum sonra multiplayer menüsünde
    ''join in progress game session''(tam hatırlamıyorum) yazısı çıkıyor yaz gdiyo biraz bekliyor
    sonra ekran kararıyo sağ alt köşede cod black ops yazıyo anında yuvarlak dönüyo
    yine mutiplayer menüsüne geri dönüyor ''the game sessions is no longer avaible''
    yazısı çıkıyor oyuna girmiyo böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?sorunun nasıl çözüldüğnü
    bilen varsa yardım ederse sevinirim.
  • beyler klanı olan var mı aranızda biz klan olarak maç yapmak istiyoruz isteyen varsa takım oluştursun oynayalım
  • beyler benide eklerseniz sevinirim yabancılarla oynayınca bağlantı sorunu oluyo ve oyun cidden çekilmez bir hal alıyo birbirimiz arasında oynarsak bağlantı sorunu düzelir

Psn:GenghisTR
  • dostlar benide eklerseniz sevinrm turkler beraber oynariz psn adresim imzamda mevcut
  • benide ekleyin bugün aldım

psn: friday__the_13th
  • quote:

Orijinalden alıntı: alr

beyler klanı olan var mı aranızda biz klan olarak maç yapmak istiyoruz isteyen varsa takım oluştursun oynayalım

bizim clan konusuna mesaj at haftasonuna ayarlayalım

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=42365349

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K U N -- 16 Aralık 2010; 19:07:55 >
  • BarisAslanel
    prestige 1 olduk 15e kadar black opstayım
  • PSN: Y--A--S--i--N

BLACK OPS
  • Koskoca Black OPS konusu neden hiç aktif değil yav ? haftada 2-3 mesaj atılıyor konuya oda psn: xx ekleyin tarzı.
    Haftasonları cuma ve cumartesi günleri gece 23:00'dan sonra online olan arkadaşlar varsa, oynayabiliriz.
    PSN: Kursat_TR
  • YAV LISTEYE BENI NEDEN EKLEMION psn Schizophrene_TR
  • ekleyin benide arkadaşlar : DoLmaJi

zombi severler kesin eklesin çünkü adam gibi zombi yapamıorum kimse yok listemde :)
  • bendede call of var ama klan nasıl gırecegımı bılmıorum konu da acmak ıstemıorum 1 nız bana yardım edın...
  • OttomanEmpire08 sürekli online ım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.