|
Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] (18. sayfa)
-
-
Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler, yazdığınız çözümleri denedim fakat bir türlü oyuna giremedim. Ben de son çare olarak oyunu silip tekrar yükledim şu an girebiliyorum. Sanırım bazı konsollarda silip yüklemek tek çare. -
anlattığın şekilde olur. bir arkadaşım o şekilde kullanıyor.
her zaman gel sorun değil. kalabalık girince karşıya güçlü ekip atıyor. biz weapon 2XP derdinden farklı silah kasarken, sert abiler fena vuruyorlar
-
Black ops 2 nin efsane haritasi Raid gelmis muthis , anilarim depresti , Cold War son guncellemelerden sonra oynanir hale geldi sonunda
-
-
Quick plarlying altinda hard core var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba. Groza tüfeğini açmak için illa battle pass mı satin almamız gerekli? Yoksa ilerledikçe ücretsiz açılıyor mu? Cevap için simdiden teşekkürler. -
ücretsiz açılır.
yenilmemize.rağmen çok çekişmeli bi mac oldu 1 sayı ile kaybettik şahsen genede çok keyif aldim iyi seyirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 21 Aralık 2020; 11:56:14 >
-
7/24 harita için aldık... -
Silah kasmak için hızlı ve etkili bir yöntem. 😁😁
arkadaşlar tecrübeleriniz doğrultusunda en op silah,silah eklentileri,perk, wildcards ,killstreak kombinasyonları nedir
-
beyler cod mw2019daki gibi bedava warzone modu var mı bu oyunun storeda göremedim
-
Warzone ayrı bir oyun zaten. Store dan warzone indirip oynayacaksiniz cold War silahları da var artık MW silahları da
Oynanis farkı o kadar az mi yavquote:
Orijinalden alıntı: aviator_Warzone ayrı bir oyun zaten. Store dan warzone indirip oynayacaksiniz cold War silahları da var artık MW silahları da
Betada cok benzetmistim ama bu kadarini beklemiyordum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam suan oyunda meta silah yok . Menzile gore siralarsak orta menzil ak-47 , uzun menzil aug , yakin menzil mp diyebilirim . Sekmeyi kontrol ederim diyorsanizda uzi çilgin bisey olmus .
-
Bu akşam 21:00 de battle pass 2xp başlıyor. kaçırmayın gençler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteran_gamer -- 22 Aralık 2020; 13:21:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: veteran_gamerBu akşam 21:00 de battle pass 2xp başlıyor. kaçırmayın gençler
Ps5 akiyorsun üstat nezaman görsem war dasin😁
Oynanışın alakası yok cold War çok farklı warzone da sadece silahları var warzone yine MW temelli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X