Şimdi Ara

Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
18
Favori
35.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps4 teki arakadaslarimi invite listesinde goremiyorum bu oyunda, bi ayari cozumu varmi ? Activison hesabini eklemekten baska.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU]  Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU]  Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkan034

Ps4 teki arakadaslarimi invite listesinde goremiyorum bu oyunda, bi ayari cozumu varmi ? Activison hesabini eklemekten baska.

Ayni problemden muzdaribim Hakan abi eger cozumu bulursan banada yazar misin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkan034

Ps4 teki arakadaslarimi invite listesinde goremiyorum bu oyunda, bi ayari cozumu varmi ? Activison hesabini eklemekten baska.

maalesef ps5te böyle bir sıkıntı var, activision hesabı eklemekten başka çare yok şuan. baya araştırdım redditte tek çözüm bu diyorlar Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: veteran_gamer

MW de konsollarda yapamıyorsun. FOV ayarı için seni Cold wara alalım  

Ciddi ciddi dusunmeye basladim üstat bakacaz o ise 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: CESURYUREK_

bf de yemez yatmak ya bıçak yersin yada ucaktan bomba  

Alıntıları Göster

COD da bıçak işi daha fena. adamı özel hareketle keserler valla Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] 

Kampçılar sağ olsun. onların sayesinde, finishing movie ile açılan karakter görevini tamamladık Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] 

Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: alpererez

maalesef ps5te böyle bir sıkıntı var, activision hesabı eklemekten başka çare yok şuan. baya araştırdım redditte tek çözüm bu diyorlar  

Alıntıları Göster

pek emin değilim. mesela ben Kasım'ı, Seçkin'i ve bir kaç pS4 kullanıcısı arkadaşımı online oynarken görüyorum.

ps5 sahibi olupta offline gözüken arkadaşlarımda var. Sanırım PS5 e özel değil. bu dert MW de de olurdu. Orada klan üzerinden çağırırdık birbirimizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteran_gamer -- 23 Aralık 2020; 15:13:17 >

• quote:

COD da bıçak işi daha fena. adamı özel hareketle keserler valla  

Kampçılar sağ olsun. onların sayesinde, finishing movie ile açılan karakter görevini tamamladık  

Alıntıları Göster

ben bu gorevi coktan yaptım Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU]  normalde zaten arkası dönükse bıçaklarım benim icin zor olmadi görev

• benimde bitireli bayağı oldu ama arkadan kesinisiz görevi tamamlama da zorlandım. her zaman animasyona girmiyor. MW de ki gibi değil. sorunlu biraz.

• Oyunu ps5te performans modunda tv de 1080p 120hrz ile oynuyorum akıyor resmen.Ama çözünürlük öncelikli moduna alındığında 4k 60 fps veremediğini hatta bir akıcılık olmadığını düşünmüyorum rahatsızlık verecek düzeyde kötü geldi bana. önce bunu 120 ye gözüm alıştı 60 kötü geliyor sanıyordum ama merakımdan warzone açtım warzone akıcı 60 stabil veriyor. Bir de ray tracing denen zımbırtı disabled olarak işaretli olsa da kapanmıyor gördüğüm.

• quote:

pek emin değilim. mesela ben Kasım'ı, Seçkin'i ve bir kaç pS4 kullanıcısı arkadaşımı online oynarken görüyorum.

ps5 sahibi olupta offline gözüken arkadaşlarımda var. Sanırım PS5 e özel değil. bu dert MW de de olurdu. Orada klan üzerinden çağırırdık birbirimizi.

Alıntıları Göster

abi bende kimse yok, sadece activisiondan eklediklerimi görüyorum. onun haricinde offline ı geçtim, arkadaşım bile yokmuş gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpererez

abi bende kimse yok, sadece activisiondan eklediklerimi görüyorum. onun haricinde offline ı geçtim, arkadaşım bile yokmuş gözüküyor.

Alıntıları Göster

Valla ben serhat haricinde herkesi goruyorum.

Serhat sanirim oyuna kustu Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU]  damascus gorevi zor geldi tabi Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] 

@Luffy1907

• rfncskn kullanıcısına yanıt

Yazdigindan bir sey anlamadim İrfan :)

Tas gibi tv in var. Ne olsa oynanir Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] 

120 hz aliyorsan raytracing kapali demektir. Diger turlu alamazsin

• quote:

Valla ben serhat haricinde herkesi goruyorum.

Serhat sanirim oyuna kustu   damascus gorevi zor geldi tabi  

@Luffy1907

Alıntıları Göster

demek sende sorun yok abi, benim şuan sadece 3 arkadaşım varmış gibi gözüküyo Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] 

https://www.reddit.com/r/blackopscoldwar/comments/jtwl02/only_seeing_activision_friends_on_ps5_not_seeing/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpererez -- 23 Aralık 2020; 16:21:56 >

• alpererez kullanıcısına yanıt

Bende herkesi goremiyorum sanirim. O an beraber oynadiklarimiz arkadaslari offline gosteriyor mesela. Bu sorun ps4 kullanirken mw de de vardi.

• quote:

Bende herkesi goremiyorum sanirim. O an beraber oynadiklarimiz arkadaslari offline gosteriyor mesela. Bu sorun ps4 kullanirken mw de de vardi.

bende durum bu abi, 317 psn arkadaşım var normalde

Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU]

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Cem abi zor olması bizi sevindirir yapamazsak hc deneriz pusa pusa , şuan Tsushima oynuyorum platin yapmak istiyorum sonra geri dönerim , yeni sezon diye tüm proflar online oluyor bide üstüne sbmm denen lanet şey var .. biraz durulsun dönerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Ayni problemden muzdaribim Hakan abi eger cozumu bulursan banada yazar misin ?

Alıntıları Göster

Valla kardesim en iyi cozum alpererez in dedigi gibi activison dan eklemek gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 23 Aralık 2020; 16:53:59 >
  • alpererez kullanıcısına yanıt

317 arkadaş nedir abi? PS5 bile yeni bir sayfa açmanı istemiş. sana gelen mesaj belli Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] 

• quote:

317 arkadaş nedir abi? PS5 bile yeni bir sayfa açmanı istemiş. sana gelen mesaj belli  

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.