Şimdi Ara

Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
18
Favori
35.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar psn de eklerseniz TigerTR çoğunlukla nuketown oynuyorum.
  • Silâh konuları kişiden kişiye değişir. Ben kullandıklarım içinden seçecek olsam ; Aug , Ak47 , Mp5 , Ak74u ve dmr ler iyi diyebilirim. En kötü silah hangisi deseniz hiç düşünmeden Ffar derim. Silah hem kontrol hem damage olarak Ar sınıfına yakışmıyor hiç.

Bu videoyuda dmr silahlarının ayılığı olarak bırakayım  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sa Playstation ana menüde oyunun görseli season one olarak gözüküyor , Cold war resmi olarak nasıl görünebilir. Digital

• Tracer pack gelmiş ak74’u ya en fazla kullandığım silah bir de kaç yaşına geldik şu şeylere para veriyoruz gitti cpler

• quote:

Orijinalden alıntı: Arca ACAR

Sa Playstation ana menüde oyunun görseli season one olarak gözüküyor , Cold war resmi olarak nasıl görünebilir. Digital

Sezon boyunca böyle olacak sanırım bende MW da olduğu için warzone bile çıkmıyor iki tane sezon görseli ile oyun bakıyorum :)

• Gorkem.IX kullanıcısına yanıt
    Yapmaa
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Sen ffar için gold camo uğraş bi ,hemde nuketownda
  • Yıllardır fps oyunlari oynuyorum bir tanesinde bile şu silahın skinleri nedir diye bakmışlığım yoktur. 2 sene R6 oynadım, silahlar hala skinsiz şekilde duruyor   Skin olsa bile çok çok nadir açıp bakayım ne varmış derim. Bir ödül benim oynama tarzımı değiştirmeme ya da birşeylere tahammül etmemi gerektiriyorsa o benim için ödül değildir. Eksik olsun.

Nuketown la ilgili olarakta , şu haritayı oyundan kaldırmaları ya da ıstediğimiz haritaları işaretleme seçeneği getirmeleri için bir 5 $ daha ödemeye razıyım. Seninle birlikte girdik diye geçen 1 el oynadım. Baktım ikinci kez nuketown geliyor anında kaçtım yanından kusura bakma 😅😂 Yalnız oynarken o haritaya girdiğimde spawn olmadan çıkıyorum direk.

• Ben sanırım Modern Warfare geri dönüş yapacam Cold War macerası buraya kadar mış :) vuruş hissiyatı çok beğendim ama Hardcore da adamların tuttuğu yerler adamları görememe muhabbetini bende yaşıyorum beni uyuz etti kullandığım TV mi dandik yoksa gözlerim mi bozuldu ne olduysa adaml:)arı seçemiyorum birde bazen iğne deliğinden ip geçirir gibi herifleri vurmak lazım öyle yerler tutuyorlar ki gelde vur böyle oyun olmaz bu oyunu oynayan arkadaşlara özellikle Hardcore oynayan arkadaşlara sabırlar diliyorum şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 29 Aralık 2020; 0:11:27 >
  • Beyler bana silah barlarının mw karşılığını söyleyebilecek var mı yoksa tamamen farklı şeyler mi en alttaki ammo ne ortadaki speed ne mw de önce range artıran eklentilet sonra kontrol artıran eklentiler takardım fakat bunda neyin ne olduğunu bilmediğimden kombinasyon yapamıyorum
  • Ak74u güzel silahmis battlepass de verilen blueprint ile deneyim dedim ve çok etkili geldi hem damage hem mobility baya baya iyi.

• rfncskn kullanıcısına yanıt

Bana kalırsa bu wildcardlar içinde en iyisi law breaker. Iki silah seçmekten ziyade aynı kategoriden 3 perk kullanmaya izin vermesi çok iyi. Yine "bence" oyundaki en iyi perkler 3. Kategorideki perkler. Pek çok kişi ghost ve ninja yi kullanıyor zaten. Kişisel olarak ben de hem field upgradelere (mayın, gaz bombası) takılmamak, hem de counter uav yememek için 3. Perki yine aynı kategoriden spycraft seçiyorum. Bunu seçince rakip takimin mayınlarına takilmadigim gibi onlari hackleyip kendi mayınım haline getirebiliyorum.

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt

Ben de wildcard olarak "law breaker" kullanıyordum ama sakin adım adım oynamaktan ziyade artık adama kafa göz dalma moduna geçtiğimden bu aralar silahı adam etmek istedim keyifliydi de oldu hani..

• yere komple hangi tuşla yatıyoruz 😂

• Eğilmeye basılı tut hareket etmeden
  • Illusive Man kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim.

• Tolga, oyunu satmadan birde core mode denesene. pingler geçmiş cod oyunlarına göre daha iyi. belki tad alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

Tracer pack gelmiş ak74’u ya en fazla kullandığım silah bir de kaç yaşına geldik şu şeylere para veriyoruz gitti cpler

gecen sefer hepimizi ayartmistin  

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Şuan en iyisi Modern Warfare diye düşünüyorum Battlefield 6 çıkana kadar olmadı Modern Warfare 2 çıkana kadar gideri var

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.