Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] (25. sayfa)
-
-
benim mantık , ben assaultu diamond yaptım elime almıyorum düşün şimdi smg 2 kaldı çok oynamıyorum ama abi .. bide pointblank camo tam bi baş belası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuffyBey -- 4 Ocak 2021; 9:46:46 > -
Ustad senin monitorun eger gercekten Asus VG27AQ ise yani yanilmiyorsan oncelikle senin 4k sinyali aliyor olman lazim.
Bu ve bunun gibi yaklasik 30 civari 2K monitor Ps5 ten 4k sinyali alarak calistiriyor.
Senin konuna gelecek olursak; Ps5 uzerinden oncelikle performans modunu seciyorsun, ardindan Ps5 surumu olan Cold war oyunu aciyorsun.
Sonra oyun acildiktan sonra optionsta 120 fps ozelligini aktif edebilmen icin hemen uzerindeki rate racing ozelligini kapatip 120 fps ozelligini enable yapip uygula deyip oyunu kapatiyorsun
Oyunu kapatip tekrar actiginda monitor bilgisinde zaten 1080p 120 hz goreceksin. Olmamasi mumkun degil.
Cok ciddi delirticibir keyif yuksek fps ile oynamak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri35 -- 4 Ocak 2021; 15:33:2 > -
Merhaba hocam. Ben bunların hepsini daha önce de denemiştim. Fakat olmamıştı malesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Üstad kapatmamissiniz usttekini
Alttaki 120 Hz de enable değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pardon
Ustteki kapalı
Peki ps5 ayarlarında performans modu seçili olduğundan emin misiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: KonsolManiaMerhaba hocam. Ben bunların hepsini daha önce de denemiştim. Fakat olmamıştı malesef.
HDR açık olmasın, 120 fps için hdr ve freesync kapalı olmalı, ya da renk formatını yuv 422 ye almalısın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 4 Ocak 2021; 19:25:40 >
-
PSN yaz üstad istersenquote:
Orijinalden alıntı: KonsolManiaMerhaba hocam. Ben bunların hepsini daha önce de denemiştim. Fakat olmamıştı malesef.
Ben girince seni ekleyeyim seste bakalım beraber.
-
Psn XSafak hocam. 1 saate gelirim bakalım.
ps5te takılma sorunu geri geldi, aptal bunlar cidden
https://www.reddit.com/r/blackopscoldwar/comments/kqiwcz/ps5_stuttering_back/
edit: düzelttiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpererez -- 5 Ocak 2021; 1:56:12 >
Üstad ben Kazakistan'da olduğum için saat farkından dolayı yatmış bulundum. Bugün eve gidince eklerim sizi. -
quote:
Orijinalden alıntı: alpererez
ps5te takılma sorunu geri geldi, aptal bunlar cidden
https://www.reddit.com/r/blackopscoldwar/comments/kqiwcz/ps5_stuttering_back/
edit: düzelttilerdüzelmesine sevindim.
ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar. takım dengesizliği bu kadar bozuk COD görmedim. minimap okumayı bilmeyen adamlar hep benim olduğum takımda. açtığım uav ler haram olsun onlara
vallahi ömrümden yedi oyun
-
ben bazen açmıyorum bilerek uav haketmiyolar diyequote:
Orijinalden alıntı: veteran_gamerdüzelmesine sevindim.
ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar. takım dengesizliği bu kadar bozuk COD görmedim. minimap okumayı bilmeyen adamlar hep benim olduğum takımda. açtığım uav ler haram olsun onlara
vallahi ömrümden yedi oyun
Alıntıları Göster
-
arkadaşlar bölümü oynadıktan sonra tahtanın üzerinden göreve girdiğimiz yerde göreve giremiyorum sebep ne olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bıgfısh25 -- 6 Ocak 2021; 1:2:32 > -
Arkadaşlar bu oyunun PS4 sürümünde hile varmı?
-
Xh9096 tv ve Ps5 var.
4k 120 fps alabilir miyim? -
Dün Allah'tan bizim takıma, muhtemelen reverse boosting yaparak gelmiş bir oyuncu vardı. best playde en son 28 killstreak yazdığını gördük. belki nuck madalyası da almıştır.
Ekipçe girdiğimizde inanlmaz zorlu rakipler geliyor. BO4 da da denk gelirdi ama abartmıyorum bunlar turnuva oyuncusunu aratmıyor mübarekler
Paramla dayak yiyorum ya, ben ona yanıyorum
Oyuncular hiç MW ile karşılaştırılacak türden değil.
-
aynen abi bu oyunda baya etkili sbmm maalesefquote:
Orijinalden alıntı: veteran_gamerDün Allah'tan bizim takıma, muhtemelen reverse boosting yaparak gelmiş bir oyuncu vardı. best playde en son 28 killstreak yazdığını gördük. belki nuck madalyası da almıştır.
Ekipçe girdiğimizde inanlmaz zorlu rakipler geliyor. BO4 da da denk gelirdi ama abartmıyorum bunlar turnuva oyuncusunu aratmıyor mübarekler
Paramla dayak yiyorum ya, ben ona yanıyorum
Oyuncular hiç MW ile karşılaştırılacak türden değil.
-
Tek girdigimde hic sorun yok. İki kisi girdigimizde eh iste. Ama 3 veya 4 kisi girelim bildigim dayak yiyoruz
Ofline olup tek mi girsem acaba
en mantıklısı tek girmek o zaman abiquote:
Orijinalden alıntı: veteran_gamerTek girdigimde hic sorun yok. İki kisi girdigimizde eh iste. Ama 3 veya 4 kisi girelim bildigim dayak yiyoruz
Ofline olup tek mi girsem acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X