Şimdi Ara

Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
920
Cevap
18
Favori
35.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Multi oynarken ps5’de bile fps düşüşü oluyor, özellikle moscow haritasında dikkatimi çekti. Aynısı sizde de oluyor mu? Mw ve warzone’da benzer bir sorun yaşamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 7 Ocak 2021; 13:35:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tweetle önceden duyurmuşlardı. Bugün type 63, dmr ve mac10 nerf geldi.

Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU]
  • Silahlar için 2xp gelmiyor mu bu aralar? Dmr leri geliştireyim diyordum da fazla uğraşmakta istemiyorum Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] 

• Bu ara qbz-83 e sardım oynaması çok hoşuma gidiyor
    Dmr type 63 warzone da mı nerf yiyecek komple mi acaba

• aviator_ kullanıcısına yanıt

warzone dahil nerf yiyecek. Asıl amaç warzone denge getirmek, MP ye değil. Multiplayerı düşünselerdi, öncelikle stoner nerf yerdi

• Campaign bitsin başlayacağım Multiplayer’a da, çok zor görünüyor şu online oynamak yahu, nasıl seviye atlayacağız bilemiyorum :) Var mı bir kolay yolu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IDwasHERE -- 8 Ocak 2021; 16:9:34 >
  • oyunun siparişini verdim, multiplayer için sabırsızlanıyorum. Bu sırada warzone da, mp5, mac10, ak47 ve dmr silahlarını fulledim bakalım multide hangisi iş yapacak. Free sürümde en çok mp5 ile kill almıştım.

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    Tüh be keşke oynasaydım , geçen haftadan beri oynamıyorum.. Aynısı mp5te başıma geldi
  • Aynen distum. Aynisi MW de basima geldigi icin, burada ilk is tacticallari diamond yapmak oldu.

Sirayla tum tacticallar nerf yedi

ben , Bedevi style..Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU]  Leşi yok silahların.

• quote:

Orijinalden alıntı: LuffyBey

ben , Bedevi style..  Leşi yok silahların.

stoner nerf yemeden lmg lere başlasana Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] 

• nuketown aydınlanmış 😂

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arca ACAR -- 10 Ocak 2021; 15:1:37 >
  • Warzone gibi modu çıkmıştı geçen gün online de şimdi silindi mi göremedim?
  • Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] 

• Bugün Tundra sniper rifle diamond camo yapmanın hatırına, oynadığım ilk maçtan görüntü de ben paylaşayım Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] 

• Camo buglar bi türlü düzeltilmiyor. Tacticalları diamondladım bugğn bi giriyorum dmr dan bi görevde 2 tane eksik gözükğyo. Gold yaptığım ar silahlarınım 2 si 1-2 görev eksik gözüktüğünden gold camom kitli gözüküyor. Ve bunların hepsinde açtığım camoları giyinmiştim. Reset atıp üstünden çıkartmış silahın bide. Kaç kez ger bildirim yaptım codun instagram hesabından ve mailinden ama cevap yok. Resmen boşa camo için görev yapıyoruz kafasına göre yapılan görevi eksiltiyor oyun.

• 4 Şubatta Express haritası geliyor. Bu hafta 2WXP var. Yeni operator Zeyna yolda. olaylar olaylar :)

Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU]

Aaaa yine eski haritanın ekmeğini yiyiyorlar şaşmıyor , ben skyjacket bekliyorum ısrarla ama sorsan 2 haftadır oynamıyorum hazır 2xp gelecek lütfedeyim bariCall of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] 

Katana fena duruyor Jin Sakai olucazCall of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] 

• Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU]

Multiye neden giremiyorum arkadaşlar,serverler online görünüyor. Tum silah eklentileri açılmış cogu kapalıydı anlamadım

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.