|
Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] (37. sayfa)
-
-
Triple double etkinliği var hafta sonu
Ateş ederken mor renge dönüşüyor mermiler onu nerden alıyoruz -
Storedan gerçek para ile alınıyor. Storeda gözükmüyor ise create a class’tan silahlara bakın hangisi mor ateş eden diye. Seçeceğiniz silahın yanında store yazıyor. Ordan silahın diğer blueprint çeşitlerini görebiliyorsunuz. Ordan silahı bulduktan sonra satın alabiliyorsunuz. -
Haftasonu double xp etkinliği ile bayağı silahi kasabildim :) Lc-10'u nihayet gold yaptım:) Streetsweeper'i açmak için shotgun kullana kullana shotgun ustası oldum :)) Bu arada son güncelleme ile rc-xd nerflendi galiba pek işe yaramaz oldu flag jacket perkini kullananlari öldürmüyor artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 19 Nisan 2021; 13:2:38 > -
renkli mermiler çok güzel gözüküyor oyun içi ama fiyatı abartı pahalı
-
Season 3 te zombi modunda silahlar unlocked olacak muhabbetine redditte millet neden çok seviniyor anlamadım. Sürekli oynayan birinin silahları zaten full olmamış mıdır? Yoksa kaçırdıgım bişey mi var?
https://www.reddit.com/r/blackopscoldwar/comments/muxeca/its_finally_happening/
konu burada.
-
Hocam fullemek degilde acabilmek icin seviniyorlar . Sadece zombi modu oynayan cok insan var oyuzden multiplayer oynayip acamiyorlar . Ozellikle melee silahlara challangelar cok zor . 2 tane finisher yap 10 farkli oyunda olmeden 5 kisiyi arkadan bicakla 15 farkli oyunda gibi . O gordugun deli dana gibi bicakla kosanlar challange yapiyorlar iste adam oyun mu kaybediliyor 50 kere ölmus mu umru degil . Iyi oldu bu sekilde millet challange kasacagim diye oyunlari mahvetmez .
-
O bıçakçı elemanların ustalaşmış olanları var, ne yapıp edip gelip koyuyor bıçağı ama artık secondary olarak streetsweeper aliyorum, baktim kosarak geliyor hemen ss'i alip öldürüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 21 Nisan 2021; 13:56:29 > -
Sevgili arkadaşlar,
Warzone'u hem PS4 hem de PC üzerinde oynuyorum. PSN Plus'ım yok.
PS4 için Cold War alsam aynı hesapla PC üzerinden multiplayer modlarını oynayabilir miyim ?
Şu an indirimde olduğu için soruyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mocobain -- 21 Nisan 2021; 14:28:31 > -
Onlar baska ya onlar psikopat
-
Season 3 güncellemesi geldi. 20 gb yükledim. Skor tabelası küçülmüş. Birde oyundayken kaç pingde oynadığımıza bakamıyoruz artık
-
Hocam güncelleme içeriginde hiç bir degişme yok bende birde oyun sonu sezon ilerleme oluyorya bende o hala 2 sezon gösteriyor sizdedemi öyle ps4 platform
-
Sezon 3 cuma açılacak o zaman aktif olacak. -
Teşekkür ederim hocam
-
Hocam Sezon 3, yarın 22 Nisan TSİ 07.00de açılacak diye biliyorum. Bir gün sonra yani cuma günü de Warzone'a gelecek.
-
-
Samsung ks8500 kullanan var mi?
120 fps desteklemiyor sanirim ayarlardan performans modu secdim ama kitlitli -
Her ay bir sürü içerik oluyor battle pass ile harita silah vs. kendinizi kandırmışsınız biraz.
Yeni Black ops gelene kadar oyun güncel olur her zaman. -
oyun içi satis oldugu icin her zaman güncel olacaktir.daha yeni sezonlar da gelecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteran_gamer -- 22 Nisan 2021; 21:53:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mocobainSevgili arkadaşlar,
Warzone'u hem PS4 hem de PC üzerinde oynuyorum. PSN Plus'ım yok.
PS4 için Cold War alsam aynı hesapla PC üzerinden multiplayer modlarını oynayabilir miyim ?
Şu an indirimde olduğu için soruyorum.
Oynarsınız hocam zaten artık battlepass da birleşti aynı hesabınızdan ilerlemenizde devam eder.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X