Şimdi Ara

Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
18
Favori
35.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7/24 Nuketown oynuyorum, beraber oynamak isteyen varsa ekleyebilirim.
  • Triple double etkinliği var hafta sonu

Ateş ederken mor renge dönüşüyor mermiler onu nerden alıyoruz
  • Storedan gerçek para ile alınıyor. Storeda gözükmüyor ise create a class’tan silahlara bakın hangisi mor ateş eden diye. Seçeceğiniz silahın yanında store yazıyor. Ordan silahın diğer blueprint çeşitlerini görebiliyorsunuz. Ordan silahı bulduktan sonra satın alabiliyorsunuz.
  • Haftasonu double xp etkinliği ile bayağı silahi kasabildim :) Lc-10'u nihayet gold yaptım:) Streetsweeper'i açmak için shotgun kullana kullana shotgun ustası oldum :)) Bu arada son güncelleme ile rc-xd nerflendi galiba pek işe yaramaz oldu flag jacket perkini kullananlari öldürmüyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 19 Nisan 2021; 13:2:38 >
  • renkli mermiler çok güzel gözüküyor oyun içi ama fiyatı abartı pahalı

• Season 3 te zombi modunda silahlar unlocked olacak muhabbetine redditte millet neden çok seviniyor anlamadım. Sürekli oynayan birinin silahları zaten full olmamış mıdır? Yoksa kaçırdıgım bişey mi var?

https://www.reddit.com/r/blackopscoldwar/comments/muxeca/its_finally_happening/

konu burada.

• gio88 kullanıcısına yanıt

Hocam fullemek degilde acabilmek icin seviniyorlar . Sadece zombi modu oynayan cok insan var oyuzden multiplayer oynayip acamiyorlar . Ozellikle melee silahlara challangelar cok zor . 2 tane finisher yap 10 farkli oyunda olmeden 5 kisiyi arkadan bicakla 15 farkli oyunda gibi . O gordugun deli dana gibi bicakla kosanlar challange yapiyorlar iste adam oyun mu kaybediliyor 50 kere ölmus mu umru degil . Iyi oldu bu sekilde millet challange kasacagim diye oyunlari mahvetmez .

• highmetin kullanıcısına yanıt
    O bıçakçı elemanların ustalaşmış olanları var, ne yapıp edip gelip koyuyor bıçağı ama artık secondary olarak streetsweeper aliyorum, baktim kosarak geliyor hemen ss'i alip öldürüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 21 Nisan 2021; 13:56:29 >
  • Sevgili arkadaşlar,

Warzone'u hem PS4 hem de PC üzerinde oynuyorum. PSN Plus'ım yok.

PS4 için Cold War alsam aynı hesapla PC üzerinden multiplayer modlarını oynayabilir miyim ?

Şu an indirimde olduğu için soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mocobain -- 21 Nisan 2021; 14:28:31 >
  • Onlar baska ya onlar psikopat Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] 

• Season 3 güncellemesi geldi. 20 gb yükledim. Skor tabelası küçülmüş. Birde oyundayken kaç pingde oynadığımıza bakamıyoruz artık

• Hocam güncelleme içeriginde hiç bir degişme yok bende birde oyun sonu sezon ilerleme oluyorya bende o hala 2 sezon gösteriyor sizdedemi öyle ps4 platform

• cevik001981 kullanıcısına yanıt
    Sezon 3 cuma açılacak o zaman aktif olacak.
  • kozcivan kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

• kozcivan kullanıcısına yanıt

Hocam Sezon 3, yarın 22 Nisan TSİ 07.00de açılacak diye biliyorum. Bir gün sonra yani cuma günü de Warzone'a gelecek.

• Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU]
  • Samsung ks8500 kullanan var mi?
    120 fps desteklemiyor sanirim ayarlardan performans modu secdim ama kitlitli
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    Her ay bir sürü içerik oluyor battle pass ile harita silah vs. kendinizi kandırmışsınız biraz.
    Yeni Black ops gelene kadar oyun güncel olur her zaman.
  • PauLevesque kullanıcısına yanıt

Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] oyun içi satis oldugu icin her zaman güncel olacaktir.daha yeni sezonlar da gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteran_gamer -- 22 Nisan 2021; 21:53:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mocobain

Sevgili arkadaşlar,

Warzone'u hem PS4 hem de PC üzerinde oynuyorum. PSN Plus'ım yok.

PS4 için Cold War alsam aynı hesapla PC üzerinden multiplayer modlarını oynayabilir miyim ?

Şu an indirimde olduğu için soruyorum.

Oynarsınız hocam zaten artık battlepass da birleşti aynı hesabınızdan ilerlemenizde devam eder.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.