Şimdi Ara

CALL OF DUTY DE EN SEVDİĞİNİZ SİLAH (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
212
Cevap
0
Favori
28.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana göre en güzel silah hendek silahı kim nederse desin.tek vuruşta adam geberiyo.
  • Thompson 'u tek geçerim en iisi budur be baba
  • grase gun, ppsh, MA1897 shotgun,ve springfield
  • ruslar:ppsh
    almanlar:kar98
    amerikanlar:m1a carbine
    ingilizler:lee-enfield
  • k98
  • call of duty ve diger butun oyunlarda zoomlu silahlar benim favorim...
  • en çok kullandığım silah almanların mp44 ü.thompson gibi fazla hedeften sapmıyo tepmiyo.bu rusların ppsh ınında 70 mermi alması avantaj sağlıyo.ingilizlerden oynamak zorunda kaldığımda bar makinalıyı kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

PPSH ve Thompson

CALL OF DUTY DE EN SEVDİĞİNİZ SİLAH

ama ppsh kötü silahda deil
  • CoD 1'de BAR'ı çok severdim manyak silahtı CoD 2'de de sniperları güzel yapmışlar, Amerikan sniperı favorim..
  • m1 super bı sılah tartısmasız bıde mp44 super bı sılah
  • M1 Garand bide tompson ppsh tartişmasiz süper bi silah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTCsK -- 7 Mayıs 2006; 16:53:03 >
  • Kar98k,springfield ve thompson
  • Thopmmson-M1 Grand -Birde "BAR" var tabi
  • BAR Var bide dimi yaff
    o silah üstünde calişiorum inşallah iyi kullanicagim bi silah olur ama cok hantal ve seri deil

• Call of Duty 1 de güzeldi BAR'ın şekli şemali ama Call of Duty 2 de Uzay aracına benzemiş
  • belkı sen de bılıyorsundur.Komikaze BAR ın 3 modelı var cod1 de dıger bı modelıydı.cod2 de ıse bır baska modelı yer alıyor.cod2 de kı BAR ı band of brothers (kardesler takımı) ın 4.bolumunde almanlarla gırılen bır catısma vardı.hollanda da su an hatırlamıyorum ısmını ama... orda pıt pıt ı ve BAR ın yenı modelını gorebılırsınız....
  • quote:

Orjinalden alıntı: OstotheK

Hatta oyle kisiler tanidim ki pompali kullanmanin cok zor oldugunu, asil meselenin pkmpaliyla oynamak oldugunu soyluyorlar:)

evt bu cok dogru pompalıyla oynamak gercekten beceri ister cunku trench yakın mesafe sılahı bır m1 gibi yada BAR gibi orta ve uzak mesafe sılahı degıl....

BU ALTTAKI YAZIYI RND DEN YOSİ ARKADASIMIZ naclan.com da yazmıstır.....

Pompayla atılan Team Killeri gordun mu ? Pompa ile yapılan savunmaları ? Tecrubelı bı pompacının yapabılceklerını gordunmu ?

Bence butun pompalı tufek kullananları eş tutma. Publicde 1 pompa olması zaten guzel gayet oyuna uygun, taktıksel degerı cok yuksek.

Beceri falan gerektırmıor demıssın ya, en buyuk refleksı gerektıren sılahlardan bırı pompa tek atıs hakkı ve cok yakın mesafe bu bir, tecrubeyı en cok gerektıren sılah yıne pompa uzaktan goruldugun an yapısırsın, iyi mevki alman gereken sılah yıne pompa ölüm mesafesı kısa oldugundan dolayı ıyı mevkı şart.

• kar 98

mp44

mp40

• bosver taktik aciklamalari, herkes ne oldugunun farkinda.. Iyi oynayan arkadaslarim var, skor olarak geri dustuklerinde hemen "pompali alip toparlayalim" diyorlar :) Ayrica hareket halindeyken pompalidan baska hangi silahin imleci gorunmekte.. Tek atis hakki varmis... bosversene, tek atista indiriyor ama. Tomson da cok az mermi aliyor ve cok seri, cogu kez bir sarjör mermiyle 1 kisiyi vuruyorsunuz:) Bence isi bilmeyenlerin silahi pompalı...

quote:

Orjinalden alıntı: arakabdullah

quote:

Orjinalden alıntı: OstotheK

Hatta oyle kisiler tanidim ki pompali kullanmanin cok zor oldugunu, asil meselenin pkmpaliyla oynamak oldugunu soyluyorlar:)

evt bu cok dogru pompalıyla oynamak gercekten beceri ister cunku trench yakın mesafe sılahı bır m1 gibi yada BAR gibi orta ve uzak mesafe sılahı degıl....

BU ALTTAKI YAZIYI RND DEN YOSİ ARKADASIMIZ naclan.com da yazmıstır.....

Pompayla atılan Team Killeri gordun mu ? Pompa ile yapılan savunmaları ? Tecrubelı bı pompacının yapabılceklerını gordunmu ?

Bence butun pompalı tufek kullananları eş tutma. Publicde 1 pompa olması zaten guzel gayet oyuna uygun, taktıksel degerı cok yuksek.

Beceri falan gerektırmıor demıssın ya, en buyuk refleksı gerektıren sılahlardan bırı pompa tek atıs hakkı ve cok yakın mesafe bu bir, tecrubeyı en cok gerektıren sılah yıne pompa uzaktan goruldugun an yapısırsın, iyi mevki alman gereken sılah yıne pompa ölüm mesafesı kısa oldugundan dolayı ıyı mevkı şart.

• quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

Call of Duty 1 de güzeldi BAR'ın şekli şemali ama Call of Duty 2 de Uzay aracına benzemiş

Evet. BAR Cod1 de çok etkiliydi. Bazen sniper gibi kullanılabiliyordu, bazen de yakın temasta. Aslında BAR ın kategorisi makineli tüfektir. Normal makineli tüfeklere oranla daha hafif olduğundan piyade tüfeği gibi de taşınıyor. www.**** Bakın bu adreste BAR'ı amerikan silahları arasında makineli tüfek sınıfında göreceksiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.