m1 grand gever diye bısı wardı kar 98 bunlarla tek atısta ındırıyorum
m1 grand gercekten müthiş bir silah.. Herşeyden önemlisi onunla oynamak skor olarak çok fazla şey vaadetmese de çok keyifli...
quote:
Orjinalden alıntı: fatalflex
artık m1 grandı daha çıok seviyom
m1 grand
Kar98 bi numaraLaf aramizda ii kullanirim tompson ppsh m1 garand
quote:
Orjinalden alıntı: Lord
quote:
Orjinalden alıntı: guraktan
60-70 mermi alan bir silah vardı, en beğendiğim o.
hehe ppsh diye birşey onun adı ben çok uyuz oluyorum sesine onun rusların vazgeçilmezi ama zır zır zır kafa ütülüyorlar map boyunca
KATILIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Ben hepsinini seviyorum. Aslında oyun türüne ve haritaya göre silahlar bence ayrı ayrı önem kazanıyor.Ben ama genelde Kar98 'i seviyorum.Bazen skor kaygısı olmadan Thomsolu adamların üstüne atlıyorum. Bunun dışında Amerikalılarda M1 ve Thomson, Almanlarda MP44 ve MP40, Ruslarda PPSh. Ama PPSh bence adaletsizliğe neden olan bir silah. Pompalı tüfeği ise genelde ben hendeğin olduğu haritada kullanıyorum. Zaten sniperlara snir oluyorum bence kalleş silahları bunlar. Bu arada 2 gündür oynayamıyorum bu Punkbuster belası beni ha bire atıyor. Ne yapacacağız.Ben sonunda oyunu sildim ama oynamam lazım ya.
m1 garand, bar, grease gun(olmazsa thompson)
BAR
mosing nagant,kar98k,thampson bide amerikalıların sniperi çok hoşuma gidio.
haa bide tt30mu40mı ne o varya ona bayılıom
Skor kaygısı olmadan oynamak çok daha keyifli. Sürekli silah değiştiriyorum oyunlarda, özellikle rifle alışmaya çalışıyorum. Bazen sıkılıp el bombası ve dipçik yapıyorum. Böylesi daha keyifli.. İşi profesyonel düşünen arkadaşlar var clan kuruyorlar.. Skor kaygısı onlarda olsun :)
quote:
Orjinalden alıntı: kigabuma
Ben hepsinini seviyorum. Aslında oyun türüne ve haritaya göre silahlar bence ayrı ayrı önem kazanıyor.Ben ama genelde Kar98 'i seviyorum.Bazen skor kaygısı olmadan Thomsolu adamların üstüne atlıyorum. Bunun dışında Amerikalılarda M1 ve Thomson, Almanlarda MP44 ve MP40, Ruslarda PPSh. Ama PPSh bence adaletsizliğe neden olan bir silah. Pompalı tüfeği ise genelde ben hendeğin olduğu haritada kullanıyorum. Zaten sniperlara snir oluyorum bence kalleş silahları bunlar. Bu arada 2 gündür oynayamıyorum bu Punkbuster belası beni ha bire atıyor. Ne yapacacağız.Ben sonunda oyunu sildim ama oynamam lazım ya.
quote:
Orjinalden alıntı: KoMiKaZe
Call of Duty 1 de güzeldi BAR'ın şekli şemali ama Call of Duty 2 de Uzay aracına benzemiş
he valla ya hiç elime bile almadım sp de bile
şu mesajla thompsonu da bi belirteyim
BAR I SOYLE TANIMLAYABILIRIZ..M1 GARAND IN MAKINELI VERSIYONU DEZAVANTAJ OLARAK AGIRLIGI DENEBILIR ANCAK GERCEKTEN IYI BIR SILAH KULLANABILENE GERCEKTEN COK IYI BIR SILAH VE ARKADAS COD1 DE BIRI VARDI SUAN ISMINI VE NICKINI HATIRLAYAMIYORUM...GERCEKTEN COK IYI BAR KULLANIYORDU....
Ulan hiçkimse dememiş unuttunuz mu Tokarevi .Rusların M1'i yani.Mermisi ölümcül oluyor(sniper gibi yani).Dum dum diye zaten kodummu otuturuyor.Bana bu silahı verseler bütün oyunu bunlan oynarım.Sonra istersen taramalı gibi(çok seri) kullanabiliyon ve hedeften sapmıyor yalpa yapmıyor çok sağlam biraz ve ağır bi silah olmasından.M1 göre daha avantajlı 8 yerine 10 mermi alıyor.
Ve makinalıya gelirsek daha hala taklidi yapılamadı MG42 yi unuttunuz herhalde dünyanın en korkunç makinalı silahı bu be.Motor gibi çalışıyor.İkinci dünya savaşında en korkulan silahtı(oyunda ve filmlerde hep duyarız "emci fortituğ !!!" diye bağırılar.Adeta ateş ettiği yeri yakıyor bu silah.
Normal taramalıya gelirsek MP44 ü hiçbirine tercih etmem.Tompson uzun mesafede çok etkisiz ve mermisi kolay öldürmüyor memrmis çok çabuk bitiyor gıcık oluyom buna ben.BAR dersen çok ağır ve hantal bi silah 20 tane aldığı için çok çabuk bitiyor mermisi ama uzun mesafe ve vuruş etkili.Ppsh ise görüntü itibarı ile 30 lar Mafya(godfather) zamanlarının "Kafada fotörlü,ağızda pro,ismini duvara kazı" silahlarına benziyor.Yani gıcık ediyor çok eski;parasızlık silahı gibi gözüküyor.İngilizlerin sten i thompson dan daha berbat ve büyük(adı aklımda değil) taramalıları ise çok hantal bir silah.
quote:
Orjinalden alıntı: Televole
Ulan hiçkimse dememiş unuttunuz mu Tokarevi .Rusların M1'i yani.Mermisi ölümcül oluyor(sniper gibi yani).Dum dum diye zaten kodummu otuturuyor.Bana bu silahı verseler bütün oyunu bunlan oynarım.Sonra istersen taramalı gibi(çok seri) kullanabiliyon ve hedeften sapmıyor yalpa yapmıyor çok sağlam biraz ve ağır bi silah olmasından.M1 göre daha avantajlı 8 yerine 10 mermi alıyor.
Ve makinalıya gelirsek daha hala taklidi yapılamadı MG42 yi unuttunuz herhalde dünyanın en korkunç makinalı silahı bu be.Motor gibi çalışıyor.İkinci dünya savaşında en korkulan silahtı(oyunda ve filmlerde hep duyarız "emci fortituğ !!!" diye bağırılar.Adeta ateş ettiği yeri yakıyor bu silah.
Normal taramalıya gelirsek MP44 ü hiçbirine tercih etmem.Tompson uzun mesafede çok etkisiz ve mermisi kolay öldürmüyor memrmis çok çabuk bitiyor gıcık oluyom buna ben.BAR dersen çok ağır ve hantal bi silah 20 tane aldığı için çok çabuk bitiyor mermisi ama uzun mesafe ve vuruş etkili.Ppsh ise görüntü itibarı ile 30 lar Mafya(godfather) zamanlarının "Kafada fotörlü,ağızda pro,ismini duvara kazı" silahlarına benziyor.Yani gıcık ediyor çok eski;parasızlık silahı gibi gözüküyor.İngilizlerin sten i thompson dan daha berbat ve büyük(adı aklımda değil) taramalıları ise çok hantal bir silah.
Helal sana. Yalnız, tamburalı thompson ile Ppsh ı karıştırdın. İngilizlerin hantal silahı da Bren.
quote:
Orjinalden alıntı: Televole
M1, Ruslarınkine göre daha seri galiba. Bir kere askerde bize M1 ile 3 atış yaptırmışlardı. Hala çınlama sesi kulağımda Tüfek 50 yaşında falandı.
Kar98 ve Dürbünlü Kar98 Tek Geçerim bu alemde
O jarjorü üstten takılan silah İngilizlerin BREN'i.Uzun süre ingiliz ordusunda standart destek silahı olarak kullanıldı.Bana kalırsa en etkili silah M-1 GARAND ve THOMPSON namı-diğer TOMMYGUN..Bu arada bu silahın gücü ile sorun yaşayan arkadaşlar bi araştırsınlar.Silahın namlu çıkış hızı ve joule hesabını yapsınlar ..Şu ana kadar üretilmiş en yüksek joule'e sahip çekirdekleri kullanıyor o sılah.Oyunda o kadar sekmesinin sebebi bu işte.MP44' e gelince,daha hafif güçte çekirdekler kullandığı için tabiiki daha kararlı ve uzun mesafede rakibe isabet daha kolay..Bu arada M1 1800 metre etkili atışa sahip bir silahtır ve halen birçok ordunun vazgeçilmezidir.