+1 ayrıca ben bu silahlara BAR ve MP44 ü eklerim. COD2 hakketen süper oyundu yaw.
Kar 98 ile dürbünlü Lee Enfield(Reload Time Çok kısa)
quote:
Orjinalden alıntı: cemfigo
quote:
Orjinalden alıntı: gondor_ranger
Kar98k,springfield ve thompson
+1 ayrıca ben bu silahlara BAR ve MP44 ü eklerim. COD2 hakketen süper oyundu yaw.
Oyundu??? Oyun öldümü la
mp44
Mp44 ü tek geçerim gerçekten isabet yüzdem en fazla bu silahla iyi
mp 44 artık çok kolaylaştı aslında tüm silahlar kolaylaştı misal bahsettiğim mp44 hiç tepmiyor kendimi aimbot kullanır gibi hissediyorum rifle lar hele havaya bile kalkmıyor cod 1 de silahı toparlayamazdın bile
Thomson tek geçerim abi
KAR98, nam-ı değer Mauser.
Tabiki Thomson
yakın çatışmada en baba bence pompalı koydunmu yapıştırıyor
quote:
Orjinalden alıntı: forever_boy
Pohahahahahaahha Evet ya... Ben arada alıyorum almayın şu pompalıyı diye ağlıyorlar
M1 Garand ve Mosin Nagand . Bilene yeter...pompalı mompalı yok 70 mermili falan kullanana saygımız var da ne zevk verir kullanana skordan başka bilmem . Tdm 200 lük herangi bi mapda 40'ın altına da inmem .
Oyundaki bütün silahları severim, haritaya göre silah seçerim, ama kullanmaktan en çok zevk aldığım silah Pompalıdır.
MP44: ağır makineli (full-auto), uzun menzilli,200 metreden adamı kar98 gibi mıhlar,thompson yakın mesafe için birebir menzili kısa
quote:
Orjinalden alıntı: d!N@Mo
quote:
Orjinalden alıntı: forever_boy
Pohahahahahaahha Evet ya... Ben arada alıyorum almayın şu pompalıyı diye ağlıyorlar
pompalı cod 2 deki mücadele heyecan ve oyun ruhunun içine s.çtığı için almayın diye ağlamıyoruz yırtınıyoruz bazı türk serverlarında pompalı artık kalkmaya başladı insan çok rahat dolaşıyor sırf puan yaparak ün salmak isteyenlerin silahı pompalı olabilir ancak
quote:
Orjinalden alıntı: Phoneix TUR pompalı cod 2 deki mücadele heyecan ve oyun ruhunun içine s.çtığı için almayın diye ağlamıyoruz yırtınıyoruz bazı türk serverlarında pompalı artık kalkmaya başladı insan çok rahat dolaşıyor sırf puan yaparak ün salmak isteyenlerin silahı pompalı olabilir ancak