Şimdi Ara

CALL OF DUTY DE EN SEVDİĞİNİZ SİLAH (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
28.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en iyi silah er raynı kurtarmak taki 8 mermilik silahlar mermi bitince çınggg oluo dışarı atıo yeni takıon hemen bn çok adam öldürüorum onunla ama tunusta kullanıorum
  • Benim en sevdiğim ve kullanmaktan vazgeçemediğim silah m1 grand...
    tabi kullanmasını bilene.Usta ellerde çok işe yarıyor buna inanin:)(Tabii yakın mesafede ustalığınıza ve içinde kalan mermiye bağlı tabiiki)
    men multi oyunlarda bunu çok kullanıyorum ama kendimi biran önce geliştirmem lazım.Thomson da favoriler arasında.Tabi bide M1 in aslati yeter Er Ryan izleyenler melish in pozisyonunu hatırlar umarım.Ama rush yaparken thomson kullanmayı daha çok seviyorum.Diğer silahlardan pek bahsedemiycem.Çünki ya Amerika yada ingiliz oluyorum.O yüzden......SEvgiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enistgok

M1 Garand ve Mosin Nagand . Bilene yeter...pompalı mompalı yok 70 mermili falan kullanana saygımız var da ne zevk verir kullanana skordan başka bilmem . Tdm 200 lük herangi bi mapda 40'ın altına da inmem .

Çok doğru söyledin arkadaşım Sen de benim kafadansın ne o öyle pompalı falan insanı bayıyor zaten al bablar gibi m1 grand i çoş demi yani.Multide oynarken en çok tav olduğm şey pompalılar zaten küt diye ölüveriyon bir anda heyecan var ama zevk vermez.Sen bildiğinden şaşma.Zevk böyle çıkar.
    Amaç bölüm birinciliği değil oyundan zevk alarak oynamak(sizcede öyle değil mi???????Sevgiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: d!N@Mo

quote:

Orjinalden alıntı: forever_boy

yakın çatışmada en baba bence pompalı koydunmu yapıştırıyor

Pohahahahahaahha
    Evet ya...
    Ben arada alıyorum almayın şu pompalıyı diye ağlıyorlar

Tabii ya almayın abi şu silahı ya bence oyunun boku çıkyo.Zevk gelsin artık türk serverlara

SİZDE BU MÜCADELEYE ORTAK OLUN VE POMPALIDAN UZAK DURUN(APSD)
    APSD(ANTİ POMPLI SİLAH DERNEYİ)

• Rifle : KAR 98
    Scope : Mosin-Nagant Scope

COD 2 oynamıyorum( DVD si olmadığı için yada PC 'm kaldırmadığı için deil, PC' m yeni ) COD 1 HASTASIYIM, özellikle ONLY RIFLE serverlerde oynuyorum, ya da carentan, harbor gibi İĞRENÇ(bu benim yorumum) makineli bölümlerinde(tabiki oyunu öğrenme aşamasında biz de oynadık, ama şimdi al makineliyi şakır şakır döktür adamların üstüne, artık kesmiyo) oynamıyorum, sadece brecourt, hurtgen, mice, omaha gibi rifle ağırlıklı yerleri tercih ediyorum.

Alan arkadaş yine alıyo ama makineliyi, farketmez, bana Lee Einfield deki gibi 10 mermi de gerekmez, ben aynı kişiye 2 den fazla sıkmam, özellikle KAR 98 ile
  • Yaşa proof..beygir gibi koşup duran patır patır ateş edenlerden kafam şişti ...Adam odaları gezerken sadece ateş edip deli dana gibi koşuyor yaw ..
    quote:

Orjinalden alıntı: PrOOf49

quote:

M1 Garand ve Mosin Nagand . Bilene yeter...pompalı mompalı yok 70 mermili falan kullanana saygımız var da ne zevk verir kullanana skordan başka bilmem . Tdm 200 lük herangi bi mapda 40'ın altına da inmem .

Çok doğru söyledin arkadaşım Sen de benim kafadansın ne o öyle pompalı falan insanı bayıyor zaten al bablar gibi m1 grand i çoş demi yani.Multide oynarken en çok tav olduğm şey pompalılar zaten küt diye ölüveriyon bir anda heyecan var ama zevk vermez.Sen bildiğinden şaşma.Zevk böyle çıkar.
    Amaç bölüm birinciliği değil oyundan zevk alarak oynamak(sizcede öyle değil mi???????Sevgiler

• Mp 40 - mp44 - thompson - kar98
  • 1.silah mp44
    2.silah kar98 dürbünlü
  • Al şimdi aklıma geldi işte cod2 yi 3 haftadır multi oynuyorum turk serverlarda.Ama çoğu zaman şunlara rasladım...

1)Sniper alıp PUSU
    2)Sniper almayıp PUSU:)))Yani herif bir yerde çöküyor önüne ne gelirse basıyor tetiğe.(tabii elinde lanet pompalı var.
    3)Yada Orduyla Giriyolar.Tamam takım çalışması olur da köpek yavrusu gibi aynı yerlere pusu kurmak olurmu kardeşler.
    4)bide turk serverlardan TTS(Turk Team Servera) Gıcık oldum yaaaa.Herifler takımı kurmuş karşı taraftaki insanlarla adeta kedi-fare oyunu oynuyorlar.
    Biz alman olduk mu vanları sıkılıyo herkezi amerikaya atıyorlar kendileri alman oluyor.Yani oyunun suyunu çıkartıyorlar.

BÖLE SERVER OLURMU YA(Ben bu serverdan uzak duruyorum Sizinde durmanızı istiyorum)Tabii bu benim görüşüm...
    Salak yerine konmak istiyorsanız bu servera takılın

Biraz başlık dışı oldu ama neyse idare edin artık.

Birilerini kırdıysam özür dilerim.Sevgiler...

• Scooped Kar98, Springfield, Pompalı, Thompson...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Scooped Kar98, Springfield, Pompalı, Thompson...

bak yine pompalı seven bir arkadaş daha.....
    Kardeşim ne zevk alıyorsun şu melun silahtan anlamadım ya

• 1. silahım springfield
    2. thompson
    3. kar98
    4. makineli yerler mg42
  • bana göre sten mark thomsandan daha iii bikere 32 mermisi var ayrica nişan alincada thomp gibi kasmiyo ve m1garand eyer bilgisayarin iyiyse yoksa seri aatamiyosun ama pc iyiyse manyak bişey m1 garant almanlarda ise mp44 tabiki bence oyunu en iyi agir makinelisi ppsh konusunda adamlar bariz hayvanlar ya 71 mermi sıkıştırmışlar şarjöre 70 ini anladimda o bir mermi niye zaten öküz gibi ve bişeye dikkat ettim ppsh mb44 bar gibi silahlarla ayni kategoride olmasina ragmen onlardan daha hafif bu da ayri bi avantaj ama oyunu tati teknik silahlarda çikio ppsh alipta ortaligi tarayacama mp 44 alip treknik vuruum daaa iiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanhüseyin

bana göre sten mark thomsandan daha iii bikere 32 mermisi var ayrica nişan alincada thomp gibi kasmiyo ve m1garand eyer bilgisayarin iyiyse yoksa seri aatamiyosun ama pc iyiyse manyak bişey m1 garant almanlarda ise mp44 tabiki bence oyunu en iyi agir makinelisi ppsh konusunda adamlar bariz hayvanlar ya 71 mermi sıkıştırmışlar şarjöre 70 ini anladimda o bir mermi niye zaten öküz gibi ve bişeye dikkat ettim ppsh mb44 bar gibi silahlarla ayni kategoride olmasina ragmen onlardan daha hafif bu da ayri bi avantaj ama oyunu tati teknik silahlarda çikio ppsh alipta ortaligi tarayacama mp 44 alip treknik vuruum daaa iiii

zalimin pompalısı varsa bizimde ppsh miz var

• mp44 ne de olsa malatyalıyız

• quote:

Orjinalden alıntı: rdyzlk44

mp44 ne de olsa malatyalıyız

Bunu daha önce yazmıştın anladık malatyalısın
    Bizde izmirliyiz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rdyzlk44

mp44 ne de olsa malatyalıyız

Bunu daha önce yazmıştın anladık malatyalısın
    Bizde izmirliyiz

sen de alıntı yapmıştın
    tanıdım seni nasılsın iyi misin?

• Hasanhüseyin , tambura 70'lik(rakı gibi oldu ha ..) ama tambura ağzındaki genişliğe göre bi tane giriyor etti 71 . Hatta PPD-34 diye bir silah daha vardı onda 73 mermilik tambura vardı (onda da 7,62 lik mermi olmasına rağmen ) Tabanca satarken 15+1 demeleri gibi düşün . Orijinali de 35'lik(yaw bu da rakı gibi oldu ) kıvrık şarjörlüdür ..sanırım Leningrad map da var ..
    Ha bu arada zerre kadar sevmediğim bi silahtır oyunda alıp koşuşanları gördükçe.. ..
    Fakat bu beygir (camperin - pusucunun karşıtı olsun bu da) arkadaşlar bunu Rusların üretim mantığı ile kullanıyorlar bilmeden, onu da takdir etmek lazım . Malum ozamanki Rus ordusunda eski generallerin hepsi Stalin tarafından temize havale edildiğinden yerine gelen eskinin onbaşıları savaş tekniğinden bihaber. Ellerinde tükenmez bir insan kaynağı da var, babalar çözüm olarak şarjör değişimiyle vakit kaybetmeyen bir tüfek, iki tambura ve elbombası ile donattıkları insan kalabalıklarını düşmana salıp "Human Wave" saldırı tekniğini oluşturmuş. tabi orada insan bi kere ölüyordu burada 40/39 skora adam başarılıyım diyor o ayrı ..
    quote:

quote:

bana göre sten mark thomsandan daha iii bikere 32 mermisi var ayrica nişan alincada thomp gibi kasmiyo ve m1garand eyer bilgisayarin iyiyse yoksa seri aatamiyosun ama pc iyiyse manyak bişey m1 garant almanlarda ise mp44 tabiki bence oyunu en iyi agir makinelisi ppsh konusunda adamlar bariz hayvanlar ya 71 mermi sıkıştırmışlar şarjöre 70 ini anladimda o bir mermi niye zaten öküz gibi ve bişeye dikkat ettim ppsh mb44 bar gibi silahlarla ayni kategoride olmasina ragmen onlardan daha hafif bu da ayri bi avantaj ama oyunu tati teknik silahlarda çikio ppsh alipta ortaligi tarayacama mp 44 alip treknik vuruum daaa iiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enistgok -- 6 Ağustos 2006; 0:25:40 >

• quote:

Hasanhüseyin , tambura 70'lik(rakı gibi oldu ha ..) ama tambura ağzındaki genişliğe göre bi tane giriyor etti 71 . Hatta PPD-34 diye bir silah daha vardı onda 73 mermilik tambura vardı (onda da 7,62 lik mermi olmasına rağmen ) Tabanca satarken 15+1 demeleri gibi düşün . Orijinali de 35'lik(yaw bu da rakı gibi oldu ) kıvrık şarjörlüdür ..sanırım Leningrad map da var ..
    Ha bu arada zerre kadar sevmediğim bi silahtır oyunda alıp koşuşanları gördükçe.. ..
    Fakat bu beygir (camperin - pusucunun karşıtı olsun bu da) arkadaşlar bunu Rusların üretim mantığı ile kullanıyorlar bilmeden, onu da takdir etmek lazım . Malum ozamanki Rus ordusunda eski generallerin hepsi Stalin tarafından temize havale edildiğinden yerine gelen eskinin onbaşıları savaş tekniğinden bihaber. Ellerinde tükenmez bir insan kaynağı da var, babalar çözüm olarak şarjör değişimiyle vakit kaybetmeyen bir tüfek, iki tambura ve elbombası ile donattıkları insan kalabalıklarını düşmana salıp "Human Wave" saldırı tekniğini oluşturmuş. tabi orada insan bi kere ölüyordu burada 40/39 skora adam başarılıyım diyor o ayrı ..
    quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: solidus17

quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

KAR98 bir numara bence

+1942

+1991
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.