Şimdi Ara

CALL OF DUTY DE EN SEVDİĞİNİZ SİLAH (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
28.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kötü silah yoktur beceriksiz oyuncu vardır
  • Varsa yoksa Pompa CTF, DM, TDM'de çok zevkli oluyor yaw böle gömçürt ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonano

Kötü silah yoktur beceriksiz oyuncu vardır

+1905
  • 1.Mauser Kar98k
    2.MP44
    3.Thompson

İlk başladığımda Gew43 ü çok severdim ama adamlar beni Thompsonla mıncırtmaya başlayınca vazgeçtim. Bence Gew43 Alman yapımı olmasına rağmen m1 garand dan daha güçsüz. Bu çok saçma çünkü almanların çok az silahı var ve bu nedenle az olan güçlü olmalıki eşitlensin. Neyse. "4Eva Pomp" "Pompa olm bir numara" "Cehennemden çıkan at şeyi..." gibi pompalıyın öven ve tapan insanlara da öyle sözler ederimki bir wh ciye bile etmem ben o sözleri... Bilmiyorum ama WWII havasını tamamen bozan bir silah. Oyundan komple soğutur. Eğer pompalıyı eline alan adam, iyi bir pusucu ise yandın... Tüm zevki kaçar. Oysa pompalı bomba kurarken ve kurtarırken aynı yönden gelen birden fazla düşmanı püskürtmek ve/veya yavaşlatmak, zaman geçirmek amaçlı kullanılmalıdır. Oyunda amerikalıların lee enfield sahibi olmamaları bence büyük dezavantajdır. Halbuki gerçekte lee enfield ın american yapımı versiyonları bile bulunmaktadır. Ancak ingiliz bir enfield lı rifle squad, ancak ve ancak ingilizlerle bütünleştiği için bence amerikaya verilmemiştir. Onun yerine 2 tane lee enfield eden bir m1 garand verilmiştir... Akıllara zarardır m1 garand bence. Ayrıca m1 garand a m1 dimeyin yaw, m1 olarak bi garand var bide carbine var hangisi? MP44 ise almanların silah dalındaki kalitesinin büyük bir kanıtıdır. Ne olursa olsun made in germany yazan silahı alın, aldırın... Pompalı hariç...

• kar98
  • Pompalı hiç güzel degil.Oyun berbat ediciler diye tanımlayabiliriz onları.O kadar çirkin bir silah yok bence!

Favori silahlarım MP44 ve Thompson
  • benim en sevdiğim silah 2 tane var.
    1.popmalı 2. olarak ise ingilizlerin sniper ı
  • Tamam popmalı kullan ama pompalı kullanma sakın
  • Thompson
  • m1 garand tabiki
  • KAR98 bence
  • katılıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

KAR98 bir numara bence
  • benim en sevidğim silah pompalı bence süper tek atış
  • En Sevdiğim kar98-scopter kar98 ve mp44-elime gelirse thompson u da kullanirim
  • ayrica pompalidan nefret ederim al alemein de sniper e g*tü yemeyen pompalı alıyo sinir oluom
  • Pompalı ii deel.
  • M1grand
  • MP44
  • benim fawori silahlarım

Britishte Sten(tek geçerim sthopson kadar hızlı,mermisi çok,değiştirmesi kolay ve en son olarak en az thopson kadar etkili

Almanlarda duruma göre kar98 ve mp44

Ruslarda Mouhsin nagant(nişan alması kolay ve güzel ama tek dezavantajı diğer tüfeklere oranla güçsüz olması ve çoğu kez tek mermide öldürmemesi

Amerikalılarda ise favorim M1 garand ve bar'dır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cakal[TURK]

quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

Call of Duty 1 de güzeldi BAR'ın şekli şemali ama Call of Duty 2 de Uzay aracına benzemiş

Evet. BAR Cod1 de çok etkiliydi. Bazen sniper gibi kullanılabiliyordu, bazen de yakın temasta. Aslında BAR ın kategorisi makineli tüfektir. Normal makineli tüfeklere oranla daha hafif olduğundan piyade tüfeği gibi de taşınıyor. www.**** Bakın bu adreste BAR'ı amerikan silahları arasında makineli tüfek sınıfında göreceksiniz.

Zaten BAR'ın açılımı Brown Automatic Rifle.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.