60-70 mermi alan bir silah vardı, en beğendiğim o.
Kardeş senin dedigin o silah RUSLARIN 72 Mermi Alan PPSH adlı silahıdır
Bana sorarsanız Nazilerin 32 Mermi alan tarmalı MP 40 ı çok süper bir silahtır
ingilizlerin hafif makinalısı sten
Bencede KAR98 sekiz mükemmel bir silah
Pompalının üsstüne tanımam...
thamson
kar98k dürbünsüz
karışık salata
quote:
Orjinalden alıntı: hamestah
Pompalının üsstüne tanımam...
Senin gibileri protesto ediyoruz
Cod 2'de tabiki mp44 :) Cod 1'de ise ForEver kar 98 Ve Pompalıyı destekleyenleri sonuna kadar kınıyoruz!!!
quote:
Orjinalden alıntı: JanissaryY
Cod 2'de tabiki mp44 :) Cod 1'de ise ForEver kar 98 Ve Pompalıyı destekleyenleri sonuna kadar kınıyoruz!!!
Call Of Duty de en sevdiğim silah düşmanı delip geçmesiyle ünlü 30 cal lık 20 şarjörlü Browning Automatic Rifle (BAR)
mp44
beyler ben daha yeni bir uyeyim ama 2-3 yıldır call of oynuyorum call of 2de pompali gercekten chok kotu bir silah zaten fransa ve afrikedeki savaslarda kullanilmadigini biliyorum gercekten oynamayi daha yeni ogrenenler bile pompaliyla yakinda ustalari olduruyor :( ppshninde pompalidan arta kalir bir yani yok karsidaki adamda 30 mermi varken 71 mermi hic adil olmuyor
en sevdigim silah mp44 cunku tufek yada saydirmali gibi hedef aliyor thompsonuda severim ii bir silahtir sarjoru rahat degistirir ve hafiftir ;)
pomp kullananlara sinir olurum
ancak en sevdigim silah alman ve rus sniper laridir bunun disinda tüm tek atisli tüfekler kar98 lee-enflied ve rusların tek atıslıkları ama daima snip almaya çalışırım sınırlıysa da tek atışlara yönelirim
Bende publicte trench gun kullanılmasını sevmiyorum.Ama clan maçlarında en önemli eleman pomp kullanandır.Sisi o atıyor.Carentanda fln orta binayı basmak onun görevi.Savunmada pek işe yaramıyor.
Bu arada sevdiğim silahlar mapina göre değişir ama genelde MP44,Thomp,Kar98,M1 Garand.
gördüğüm ve anladığım kadarı ile yorum yapanlar genelde bir clan mensubu olmayan kişiler ve sanırım genelde public kasan kesim. Trench Gun (pompalı) hakkındaki yorumlara ASLA katılmıyorum ( kullanıcısıda değilim) ama avantajı oldugu kadar dezavantajıda olan ve clan maçlarında olmazsa olmaz silahlardan birisi olup kullanmak içinde deneyim ve beceri gerektirir. Makinalı tüfek kullananlar yarış atı gibi koştuturken pompalı kasan kişi mecburen pusu yamalıdır zaten amaç budur, uzak mesafede diğer silahlara göre şansı yoktur, düşmana uzaktan yakalanmışsa ateş etsede işe yaramaz ve kaçınılmaz son ..... ve AKLINI KULLANARAK düşmana sinsice yaklaşma zorunluluğu vardır. Zaten PAM mode olan tüm serverlarda da her takımda sadece 1 tane pompalı olur, clan maçlarında da durum sniper ve pomp için aynıdır. Makinanızın donanımına göre oyunun performanısınıza yeteneğinize ve mapa göre silah seçmek en akıllı seçim olacaktır. Hatta kendi adıma sorarsanız allies ve axis tarafında bile mapa göre değişik silah tercih ederim. Genelde snip , kar98, M1 Garand favorimdir ama diğer silahlarıda en iyi şekilde kullanmaya çalışırım. M1 Garand'ın yeri ise bambaşkadır. Yerine göre tam bir ölüm makinasına dönüştürmek tamamen sizin becerinize kalmıştır Evde M1 garand ile bir DM maçından aldığım demo vardı izlemek isteyen olursa up-load ederim.
Scoped Mois'n Magent Bar MP 44 lee Engfield KR49k (buna benzer bişi) Mois'n Magent
quote:
Orjinalden alıntı: JanissaryY
bende sizi kınıyorum!!!!!!!!!!!!
ben mp44 lee enfield(dürbünlü) ve - pompalı ile oynarım ara sıra - ozelligim de odur zaten(pp.. ile baslayan silahlardan nefret ederim onu da belirteyim) . ama adam gibi maçlarda adamın yanına gidene kadar neler cekiorum bilio musun? adam gibi oynayan birisiyle oynamıstım- bende pompalı vardı oda LMG (benı ezmek icin cok ıddıalıydı) almıstı. sonuc? 75/19
bence pompali kullananlardan sikayet etmek yerıne onlara karsı taktik gelistirin. ancak boyle USTA olursunuz bir yere cokerek yada bir silaha uzmanlasarak degil
hemen her bölümde engüzel ve etkili silah olan mp44 en buyuk favorim , digeride thomson