Şimdi Ara

Call of Duty Elite'ten bir email aldım ama tam anlıyamadım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Your invite to the Call of Duty® Elite Beta is just around the corner. In order to prepare your account we need you to complete your Call of Duty registration by creating a Call of Duty account and linking your console profile. This will allow Call of Duty Elite to start accessing your in-game statistics so that you're ready to go the moment we send your invite.

Invites will be sent out on a daily basis. To maintain your place in line, be sure to complete your registration today.

Yanlışsam düzeltin Call of Duty elite servisine mi çağrılıyorum.Biri tam olarak çevirirse aralarda anlamadığım şeyler var.

• Yok mu beyler ing. olan
  • Call of Duty Elite sisteminin betasına katılma hakkı kazanmışssın. Bugün kaydını tamamlaman lazımmış.
  • Call of Duty davet ® Elite Beta hemen köşeyi dönünce. Hesabınız hazırlamak için, size Call of Duty hesap oluşturma ve konsol profili birbirine bağlayan of Duty kaydı Çağrı tamamlamak gerekir. Bu sizin davet gönderin an gitmeye hazır olduğunuzu Call of Duty Elite-oyun istatistikleri erişim sağlayacaktır.

Davet ediyor, günlük bazda gönderilecektir. Doğrultusunda yerinizi korumak için, bugün kaydı tamamlamak için emin olun.

Incorrect, correct the elite service, Call of Duty çağrılıyorum.Biri fully understand there are things in between turns.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Call of Duty davet ® Elite Beta hemen köşeyi dönünce. Hesabınız hazırlamak için, size Call of Duty hesap oluşturma ve konsol profili birbirine bağlayan of Duty kaydı Çağrı tamamlamak gerekir. Bu sizin davet gönderin an gitmeye hazır olduğunuzu Call of Duty Elite-oyun istatistikleri erişim sağlayacaktır.

Davet ediyor, günlük bazda gönderilecektir. Doğrultusunda yerinizi korumak için, bugün kaydı tamamlamak için emin olun.

Incorrect, correct the elite service, Call of Duty çağrılıyorum.Biri fully understand there are things in between turns.

google translate terk abi sana şimdi bi davetiye gelmiş call of duty elite loby clan server vs gibi bişey bu sen deneme sürümüne katılmaya hak kazanmışsın tebrikler yapman gerken bi profilindeki call of duty oyununu tamamlamak ondan sonra beta sürümünü deniycen yanlışsam düzeltin

• Oyunu bitirdiğim bir hesap var ama xbox'ta acaba bu xboxtaki hesaptan mı bahsediyo.Üye oluyorum üyeliğiniz başarıyla gerçekleşti diyo ne giriş yapabiliyorum nede kayıt olduğuma dair başka bişey olmuyor.Acaba niye ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: GABADE15

Oyunu bitirdiğim bir hesap var ama xbox'ta acaba bu xboxtaki hesaptan mı bahsediyo.Üye oluyorum üyeliğiniz başarıyla gerçekleşti diyo ne giriş yapabiliyorum nede kayıt olduğuma dair başka bişey olmuyor.Acaba niye ???

ss at öyle ilgilenelim kardeş
  • Call of Duty registration by creating a Call of Duty account and linking your console profile.

cod accountu yapıcakmışsın birde konsol profilini ekliycekmişsin ona
  • Koysalarya şöyle türkçe seçenek falan nedir bizim çektiğimiz arkadaş. Google translate terk olduk bunların yüzünden
  • Call of Duty® Elite Beta'ya katılmaya hak kazanmışsın. Yapman gereken şey bir Call Of Duty hesabı açıp, bu hesabı konsoldaki profilinle ilişkilendirmen gerekiyor. Daha sonra da sana bir davetiye gönderecekler. Yalnız bu işi bugün halletmen gerekiyormuş.Kolay gelsin...
  • evet Elite betaya katılma hakkı kazanmışın. Banada gelmişti. Bazen kullanıyorum.

Böyle bişey.
     Call of Duty Elite'ten bir email aldım ama tam anlıyamadım.

Tüm istatistiklerini felan gösteriyor. xbox live hesabınıda bağlaman lazım.
  • bana niye gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

bana niye gelmedi

Paypi adam yerine koymamış seni Şansızlık live'a giremiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.