Şimdi Ara

Call of duty Ghost BAN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler cod ghosta nerde baksanız haziran ayında silmiştim pc den silmemin nedeni saçma saçma hatalardı hatafilan veriyordu bende sonra sildim ama bu gün oyunu yedekten yükledim ve oyuna girerken Your account is banned and cannot play online diye hata verdi şimdi diyeceksiniz hile yapmışsındır diye ama bu oyunda neden hile yapıyım ve oyunda kill cam denen olayda var hile yapsam adam benim kill cam videomu çeker verir ozaman ban yerdim ve bi diğer şey ise vac da sicilim temiz olması bide neden ban yedim onuda bi türlü öğrenmiş değilim ve activision sitesine kayıt olupta destek sistemine bunla ilgi proplemleride anlamış değilim nedenini bilmiyorum ama activision sitesine kayıt olurken bütün kayıt bilgilerimi girdikten sonra kayıtımı göndermeme ragmen aynı sayfada hata vermeden beklemesi e-postamada baktım hiç bişey gelmedi ve neden ban yedim onuda çok merak ediyorum

• up up
  • steam'e ticket at bakalım bi
    ilgileniyorlar mutlaka
  • Açılmaz Büyük İhtimal Geçmiş Olsun =(
  • aynı durum benim başıma geldi bir çzöüm bulabildiniz mi?
  • yok hocam ya su cod un sacma sapan sorunlari insani cileden cikartiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav nerden baksanı bayadır cod ghosta girmeyi denemedim sarmadı aw aldım yine sarmadı ama mw3 akıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CALL OF DUTY GHOST
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ticket atın hocam, paraya yazık.
  • YOK BE hocam oyun sarmıyor mw3 daha iyi sarıyor
  • bu mw3 dede çok wall hack açan var hepsi kill camdan belli oluyor çektiğimiz videoları tam nereye göndereceğimi bilsem ah çok sıkıldım bu call of duty oyunlarından eskiden call of duty oynamak için okuldan kaçtığımı biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.