Şimdi Ara

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU) ONLİNE OYUNCULAR (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
17
Favori
104.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LUİ KANG

O degilde eger bu oyun yeni nesilede gelecekse bu nesil için alıp oynanmaz diye düsünüyorum.
    Yeni nesil konsollarda bu oyun nasıl olur acaba !!

He He, süper olacak

daha düne kadar grafikleri çöp falan diyip yeni grafik motoru yapsın diyordunuz. şimdi yeni motorla geliyor, yine memnun değilsiniz.

Grafikle olsaydı Crysis GoTY olurdu.Sadece grafiği degil;oynanış,ses,hikaye ve multiplayer'ı da geliştirmeliler.

Ama, nasıl olsa satacak diye grafik çöplüğünden ibaret olacak.Ve o grafikle bütün bir nesli geçirecekler.

ne alakası var. Call Of Duty serisi zaten şu ana kadar hiç grafiğiyle ön plana çıkmamıştır hikayesiyle, sunumuyla ön planda olmuştur. bu yüzden tutmuştur. sanırım sizin oyunculuk serüveniniz yeni başlamış. ilerde ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

Sizce 11m insan,5 saat süren bir hikâye modu için mi 60$ + 405385 tane DLC parası veriyor? Çogu baba parası yediği için sorun olmuyor tabi Amerikan veletlerine.Acti/Blizz de illa ki satacağını bildiği için ufak makyajlarla sunuyor.Bir nevi kısır döngu. Bu yüzden iki firma geliştirdi seriyi şimdiye kadar.

MoH'lar ve o "can barının" olduğu ,efsane ilk oyunla büyümüş bir nesilden geliyorum.Isterseniz benim oyunculuk serüvenimi de tartışabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O degilde eger bu oyun yeni nesilede gelecekse bu nesil için alıp oynanmaz diye düsünüyorum.

He He, süper olacak

daha düne kadar grafikleri çöp falan diyip yeni grafik motoru yapsın diyordunuz. şimdi yeni motorla geliyor, yine memnun değilsiniz.

Grafikle olsaydı Crysis GoTY olurdu.Sadece grafiği degil;oynanış,ses,hikaye ve multiplayer'ı da geliştirmeliler.

Ama, nasıl olsa satacak diye grafik çöplüğünden ibaret olacak.Ve o grafikle bütün bir nesli geçirecekler.

ne alakası var. Call Of Duty serisi zaten şu ana kadar hiç grafiğiyle ön plana çıkmamıştır hikayesiyle, sunumuyla ön planda olmuştur. bu yüzden tutmuştur. sanırım sizin oyunculuk serüveniniz yeni başlamış. ilerde ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

Sizce 11m insan,5 saat süren bir hikâye modu için mi 60$ + 405385 tane DLC parası veriyor? Çogu baba parası yediği için sorun olmuyor tabi Amerikan veletlerine.Acti/Blizz de illa ki satacağını bildiği için ufak makyajlarla sunuyor.Bir nevi kısır döngu. Bu yüzden iki firma geliştirdi seriyi şimdiye kadar.

MoH'lar ve o "can barının" olduğu ,efsane ilk oyunla büyümüş bir nesilden geliyorum.Isterseniz benim oyunculuk serüvenimi de tartışabiliriz.

Yok yahu, sadece CoD serisinin efsane hikayesine kötü dediniz ona takıldım ben. Sanırım seriyi oynammaışsınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

He He, süper olacak

Yok yahu, sadece CoD serisinin efsane hikayesine kötü dediniz ona takıldım ben. Sanırım seriyi oynammaışsınız

Nerde kötü demişim ben hikâyesine ? MW2'den sonrasını haklı nedenlerle oynamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aylar önce gdc 2013 konferansında Activision Yeni Nesil teknolojisini göstermişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafik benim için önemli değil zaten call of duty'nin olayı grafik değildir. Ama sadece black ops 2 tadını vermesin, modern warfare 1 veya modern warfare 2 tadını versin tamamdır.
  • Trailer gerçekten güzel.Game play'i merakla bekliyorum.
  • Açıkcası bu oyunu MP oynayan adamların ben grafiklere baktıklarını zannetmiyorum sonuçta CS gibi bir PC klasiği bir oyunu hala eski sürümü olan 1.5 olsun 1.6 versiyonu olsun çatır çatır MP olarak oynanıyor. İnsanlar aldığı keyife bakıyorlar önce o yüzden grafik olayını sadece SP oynayan kitle düşünüyor ve ısıtıp ısıtıp önümüze sunulması hakkındada kesinlikle katılıyorum.

Yani kısacası demem şudur ki bu oyunun SP kısmını 1 kere bitirip multiye dolacaksınız ve aldığınız keyife bakacaksınız zaten SP modu bitirilecek FPS'den bol ne var piyasada..
  • gel kasim gel yine gözlerim aciya aciya cod oynucam ps3 ümde belki ps4 kasimda avrupaya cikarsa ps4 de oynarim kacamaz
     CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU)  ONLİNE OYUNCULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 2 Mayıs 2013; 12:17:30 >
  • Yeni motor falan heyecan az birşey veriyorda. Artık Cod dan pek umudum kalmadı.
    O ekip ayrıldıktan sonra Cod çöküşe geçti bence.
    MW2 den sonra ki Cod lar MW2 nin yanından geçemiyor. Özellikle MW3 tam facia.
    Silahlar, grafik, sesler, multi, senaryo, special ops.
    Şu oyuna başlamadan tekrar MW2 yi oynasınlar lütfen.
    Artık adam akıllı Cod bekliyorum MW2 kadar herşeyiyle zengin hiç sıkmayan.
  • cıkıs tarihi belli değil mi

5 kasımmjıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creativeflo -- 2 Mayıs 2013; 15:54:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Yeni motor falan heyecan az birşey veriyorda. Artık Cod dan pek umudum kalmadı.
    O ekip ayrıldıktan sonra Cod çöküşe geçti bence.
    MW2 den sonra ki Cod lar MW2 nin yanından geçemiyor. Özellikle MW3 tam facia.
    Silahlar, grafik, sesler, multi, senaryo, special ops.
    Şu oyuna başlamadan tekrar MW2 yi oynasınlar lütfen.
    Artık adam akıllı Cod bekliyorum MW2 kadar herşeyiyle zengin hiç sıkmayan.

+

bağlantılara bi çözüm bulmazlarsa artık cod tamamen biter benim için
  • Trailerı izledim.
    Oyunla ilgili şimdiye kadar hiçbir haber okumadım.
    Hikayeyle ilgili şöyle bir teorim var.
    Oyunun zamanı MW serisinden önce geçiyor.
    GHOSTS isminde özel bir birlik var. (Kasarlarsa birşeyin kısaltması da yapabilirler bunu. RE S.T.A.R.S gibi.)
    Bu ekipteki abiler çok üst düzey askerlerden oluşuyor ve başarıdan başarıya koşuyor.
    Sonra bi b.k oluyor ve bunlar feshediliyor veya hepsi ölüyor.
    Biri dışında...

• Wallpaper olarak kullanmak isteyenlere. 1920x1080. Trailerden çektim.

• Yılın Çöpü
    Nasıl Oynadım Bu Oyunu Biara Anlamıyorum
  • Kimse grafik önemli değil demesin ve yıl 2013 ken birde.
    Grafik bir oyunun baş mimarıdır oyunu sana oynatan grafiktir hernekadar inkar etsende.
  • Raven ve Neversoft Ghosts'a yardımcı olacak

Pek çok FPS artık birden fazla firma tarafından geliştiriliyor. Medal of Honor'ın multiplayer kısmını hatırlayacaksınız DICE geliştirmiş, Call of Duty bünyesinde de farklı firmalar defalarca görev almıştı. Activision bu geleneğin Ghosts için de süreceğini açıkladı. Deneyimli iki stüdo, Raven ve Neversoft Ghosts'un yapımında rol alacaklar. Kulağımıza çalınanlar Infinity Ward'ın PC/PS4/720 versiyonunu yapacağı, diğer iki firmanın ise Wii U ile PS3/360 sürümlerini aralarında paylaşacağı yönünde.Tabii henüz herhangi bir bilgimiz yok, fakat yakın zamanda net bir açıklama gelecektir.

• Öyle bir şey zor.Platformlar arası yüksek farklar olur o zaman.
  • quote:

Öyle bir şey zor.Platformlar arası yüksek farklar olur o zaman.

CoD2 ReD Ghost

cod 2 xbox 3360

• quote:

Orijinalden alıntı: YusufTaziM.

Yılın Çöpü

İyi post kasıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

Orijinalden alıntı: YusufTaziM.

Yılın Çöpü

İyi post kasıyorsun.

Evet Saol Cod çIKTIKÇA dEVAM eDERİM
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.