Şimdi Ara

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU) ONLİNE OYUNCULAR (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
17
Favori
104.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın gece göreceğiz oyunu yeni nesil Xbox üzerinden.Grafikler hemen hemen aynı olacaktır zaten PS4 ile.
  • Istediği kadar iyi bir seri olsun,istediği kadar ayrıntılar barındıran grafik motoru kullansın bu oyunu ACTIVISION ürettiği ve oyuncuya saygı göstermeksizin her sene aynı oyunu piyasaya sürüp oyun çıktığı zaman dilimi içerisinde yeni oyununun duyurusunu yaptığı sürece hiç bir zaman COD sevilmeyecektir.
    Benim COD aşkım COD4e kadardır ondan sonra çıkan oyunları bir halt etmez.
    EA'dan da nefret ediyorum ama 2 seri arasında bir karar ver deseler kesinlikle Battlefıeld serisi derim.Adamların yaptığı oyunun konusu yok belki ama Çoklu oyuncu modu ile bile oyuncuları yıllardır oynadığı platform karşısında oynatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call of Duty: Ghosts'tan yeni ve kısa bir teaser (Video)

https://vine.co/v/b9mjlbtxvgW

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU)  ONLİNE OYUNCULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 20 Mayıs 2013; 12:09:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU)  ONLİNE OYUNCULAR

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Call of Duty: Ghosts'tan yeni ve kısa bir teaser (Video)

https://vine.co/v/b9mjlbtxvgW

Grafikler poligon halinde fakat orada bir patlama dikkatimi çekti; resmen kız kulesi patlıyor orada

• Tam olarak birşey demek zor. Videodan aldığım görüntüler:

• Call of Duty: Ghosts - Audience Reaction

Call of Duty: Ghosts vidyosunu izlerken verilen tepkilere dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 21 Mayıs 2013; 11:03:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tozluk1903

Istediği kadar iyi bir seri olsun,istediği kadar ayrıntılar barındıran grafik motoru kullansın bu oyunu ACTIVISION ürettiği ve oyuncuya saygı göstermeksizin her sene aynı oyunu piyasaya sürüp oyun çıktığı zaman dilimi içerisinde yeni oyununun duyurusunu yaptığı sürece hiç bir zaman COD sevilmeyecektir.
    EA'dan da nefret ediyorum ama 2 seri arasında bir karar ver deseler kesinlikle Battlefıeld serisi derim.Adamların yaptığı oyunun konusu yok belki ama Çoklu oyuncu modu ile bile oyuncuları yıllardır oynadığı platform karşısında oynatıyor.

Sevilmeyecek derken? Sen hic ayni anda 3 milyon kisi bi oyunu oynadigini gordun mu??

Black ops'da bi ara online oyuncu sayisi 3,9 milyona cikmisti

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Istediği kadar iyi bir seri olsun,istediği kadar ayrıntılar barındıran grafik motoru kullansın bu oyunu ACTIVISION ürettiği ve oyuncuya saygı göstermeksizin her sene aynı oyunu piyasaya sürüp oyun çıktığı zaman dilimi içerisinde yeni oyununun duyurusunu yaptığı sürece hiç bir zaman COD sevilmeyecektir.

Sevilmeyecek derken? Sen hic ayni anda 3 milyon kisi bi oyunu oynadigini gordun mu??

istediği kadar çok olsun.Firmanın bize saygısı yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

istediği kadar çok olsun.Firmanın bize saygısı yok.

Yemişim saygıyı. Her zamanki gibi 10 numara oyun çıkarsınlarda ben singleı 3 kere bitireyim yeterli.

• Yeni Vidyo Geldi

http://www.gamespot.com/features/the-next-xbox-revealed-6408247/?tag=Topslot%3bSlot1

• Her zaman ki gibi Microsoft ile Activision'un anlaşması devam ediyor Cod Ghost'a ilk çıkıcak olan herşey Xbox One'da. Oyunun senaryosu ve grafikler çok iyi gözüküyor yıkılabilir çevre vs.
  • Official Call of Duty: Ghosts Reveal Trailer

•  CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU)  ONLİNE OYUNCULAR
  • Grafikler rezalet
  • Karekter özelleştirme müthiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 21 Mayıs 2013; 21:46:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

Grafikler rezalet

bence gayet iyi
    60 fps yıkılabilir harita? temiz akıcı oynanış

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

Grafikler rezalet

bence gayet iyi
    60 fps yıkılabilir harita? temiz akıcı oynanış

/>

Neresi iyi mevcut konsollara çıkan bf3 Killzone 3 gibi oyunlar bu grafiği tokatlar
    ayrıca next gen diye önümüze atıyolar rezilliğe bak
    daha büyük rezilliği söylüyeyim Activision next geni bu grafikle kapar ve ilerleyen yıllarda next gen fps oyunları çıktıkça cod yine çöp grafikle kalıcak.

• Gercekten kotu soluk renkler,ozensiz kaplamalar

Utanmadan new game engine yazmislar birde

Su patlamalara bakin,eski motordan,

40 yillik COD fani olan beni bile soguttular oyundan

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.