Şimdi Ara

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU) ONLİNE OYUNCULAR (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.062
Cevap
17
Favori
104.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: devmanetihad

Gercekten kotu soluk renkler,ozensiz kaplamalar

Utanmadan new game engine yazmislar birde

Su patlamalara bakin,eski motordan,

40 yillik COD fani olan beni bile soguttular oyundan
    böyle bir fluluk var gibi oyunda yaa, böyle bir bulanıklık
  • Cod oynayan grafik için değil oyun zevki için oynar. MW2 ve MW3 ten bir nebze daha geliştiyse bile yeter o grafikler.

Bu arada oyunun müzik departmanında kimler var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU)  ONLİNE OYUNCULAR

InsAllah oyunda Köpek olarak oynamayiz

• quote:

Orijinalden alıntı: die.Rache

quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

InsAllah oyunda Köpek olarak oynamayiz

Alıntıları Göster
    Hep Call of Duty'i severim fakat yeni motor dedi adamlar dün akşam. Bunun nesi yeni, FPS hariç her şey eski oyunlarla aynı kalitede.

• quote:

Orijinalden alıntı: LakrosEu

Hep Call of Duty'i severim fakat yeni motor dedi adamlar dün akşam. Bunun nesi yeni, FPS hariç her şey eski oyunlarla aynı kalitede.

Alıntıları Göster

Bu nesil şu grafiğin kralını verdi.Activision yine adam kekliyor yeni motor böyle olmaz hiç bir fark yok.Köpekleri anlatıyorlar bide yeni nesille ne ilgisi var köpeklerin ? Çok umudum vardı bu yeni oyundan ama umutlarım bitti resmen.Mw1 ve Mw2 efsane olarak kalacak benim için.Birilerinin şu videoyu IW ye izletmesi lazım.Yeni nesil buna diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Bu nesil şu grafiğin kralını verdi.Activision yine adam kekliyor yeni motor böyle olmaz hiç bir fark yok.Köpekleri anlatıyorlar bide yeni nesille ne ilgisi var köpeklerin ? Çok umudum vardı bu yeni oyundan ama umutlarım bitti resmen.Mw1 ve Mw2 efsane olarak kalacak benim için.Birilerinin şu videoyu IW ye izletmesi lazım.Yeni nesil buna diyorlar.

Alıntıları Göster

• Yeni nesilde en azından KZ3 grafiği olsaydı.
    Grafik takıntısı olan biri değilim ama resmen dalga geçiyorlar.
    Ayrıca Host sistemi devamda ederse ben yokum artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapımcısı yeni nesil oyun motoru degil varolan oyun motorunun geliştirilmiş hali diye açıklama yaptı.Basligi değiştirirseniz sevinirim.Yani diyor ki : "Oyun motorunu aldık 1-2 güncelleme yaptık sizlere sunuyoruz" Bende diyorum ki : "Ben bu numarayı hem MW3 hemde BO2'de yedim,kesinlikle almayacagim!" Yetti artık gercekten yetti.Tamam COD serisi iyi hosta yeter abi Hersene aynı numara Hersene aynı numara..Ben yokum artık belki ucuzlayinca alırım ama kesinlikle çıktığı gun eskisi gibi gidip almayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowsluck007 -- 23 Mayıs 2013; 15:10:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Yapımcısı yeni nesil oyun motoru degil varolan oyun motorunun geliştirilmiş hali diye açıklama yaptı.Basligi değiştirirseniz sevinirim.Yani diyor ki : "Oyun motorunu aldık 1-2 güncelleme yaptık sizlere sunuyoruz" Bende diyorum ki : "Ben bu numarayı hem MW3 hemde BO2'de yedim,kesinlikle almayacagim!" Yetti artık gercekten yetti.Tamam COD serisi iyi hosta yeter abi Hersene aynı numara Hersene aynı numara..Ben yokum artık belki ucuzlayinca alırım ama kesinlikle çıktığı gun eskisi gibi gidip almayacağım
    Başlığı değiştirebilirsiniz. Oyun motorunu bile değiştirmemişler. Birde yeni nesil diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adana Devleti

Başlığı değiştirebilirsiniz. Oyun motorunu bile değiştirmemişler. Birde yeni nesil diyorlar.

Alıntıları Göster
    Ulan yeni motor bile değilmiş dedim bu yeni motorsa tüm nesli bununla kapatırlar

Tüm cod serisini alıp oynamış biri olarak söylüyorum artık yemezler ben töbe ettim bi daha uzak durucam bu oyundan bf4 le yola devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Ulan yeni motor bile değilmiş dedim bu yeni motorsa tüm nesli bununla kapatırlar

Tüm cod serisini alıp oynamış biri olarak söylüyorum artık yemezler ben töbe ettim bi daha uzak durucam bu oyundan bf4 le yola devam.

Alıntıları Göster
    Call of Duty Ghost'taki tek gelişim yaklaştığınız balıkların sizden kaçması . 4:15http://www.youtube.com/watch?v=v4RbTsyBRTA

Şaka bir yana şimdi doğruyu söylemek gerekirse bu adamlar yeni nesil cod için sadece 10 tane yeni silah koysa yine piyasanın en çok satan FPS'si olacak buda bir gerçek. Hiç bir şey yapmamışlar diyemeyiz yapmışlar birşey, modelleme ve kaplamalar 5 gömlek yükselmiş,grafik gelişiminde çok payı olan gerçekçi aydınlatmadan bir tutam ilave edilmiş,çevre etkileşimi diyor, interactive smoke diyor işte toz duman kısaca oyun Battlefiled 3 kalitesine yeni gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Call of Duty Ghost'taki tek gelişim yaklaştığınız balıkların sizden kaçması . 4:15http://www.youtube.com/watch?v=v4RbTsyBRTA

Şaka bir yana şimdi doğruyu söylemek gerekirse bu adamlar yeni nesil cod için sadece 10 tane yeni silah koysa yine piyasanın en çok satan FPS'si olacak buda bir gerçek. Hiç bir şey yapmamışlar diyemeyiz yapmışlar birşey, modelleme ve kaplamalar 5 gömlek yükselmiş,grafik gelişiminde çok payı olan gerçekçi aydınlatmadan bir tutam ilave edilmiş,çevre etkileşimi diyor, interactive smoke diyor işte toz duman kısaca oyun Battlefiled 3 kalitesine yeni gelmiş.

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgay007 -- 25 Mayıs 2013; 10:50:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Alıntıları Göster
    Beni grafiklerden çok multiplayer mod u ilgilendiriyor. Bu konuda battlefield a güvenim tam

• quote:

Orijinalden alıntı: EricTheodoreCartman

Beni grafiklerden çok multiplayer mod u ilgilendiriyor. Bu konuda battlefield a güvenim tam

Alıntıları Göster
    cod ghost u ps4 e alacaktim ama aciklandigina göre ayni grafik motoru sadece makyajlamislar onun icin ps3 de cod ghost rahatlikla oynanir , gta 5 in grafiklerini de rahatlikla ps3 kaldirir lakin BF4 kilzonen wag dogs vs ps4 e alirim

• Yeni Nesilde cod kadar Destiny adlı yeni IP yede ağırlık vereceim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Trailerı izledim.
    Oyunla ilgili şimdiye kadar hiçbir haber okumadım.
    Hikayeyle ilgili şöyle bir teorim var.
    Oyunun zamanı MW serisinden önce geçiyor.
    GHOSTS isminde özel bir birlik var. (Kasarlarsa birşeyin kısaltması da yapabilirler bunu. RE S.T.A.R.S gibi.)
    Bu ekipteki abiler çok üst düzey askerlerden oluşuyor ve başarıdan başarıya koşuyor.
    Sonra bi b.k oluyor ve bunlar feshediliyor veya hepsi ölüyor.
    Biri dışında...

Harika bir teori hocam gerçekten güzel düşünmüşsün bende şöyle diyorum:

Oyun gelecekte post-apokaliptik bir atmosferde geçecek askeri birliklerin büyük orduların dağıldığı bir dönemde bir grup ex-SAS tarzı deneyimli asker işleri kendileri çözmeye çalışacaklar.(Oyun hakkında gelecekte geçecek fakat günümüz silahlarını kullanacak söylemide bunu biraz olsun destekliyor.)

(MW3'ün sadece 1 bölümü SAS'e ayırması çok eleştirilmişti.Çoğu kişi SAS ve gizlilik üzerine daha çok bölüm istiyor Ghosts buna ilaç olacak.)

Ayrıca Infinity Ward'ın sadece yeni nesile çıkacak oyunla ilgilenmesi çok iyi olmuş Neversoft,RAVEN vs bunlar karışmasın sadece port işlerine baksınlar.

Zaten konuyu trailer da soylemiyorlar mı ben mi yanlış anladım.

• Ben ps4 e alacagım oyunu.Mutlaka farklılıklar olacaktır ps4 de.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Ben ps4 e alacagım oyunu.Mutlaka farklılıklar olacaktır ps4 de.

1 yıl geç de olsa ben de yenı nesılde oynayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: artistgs

quote:

quote:

Trailerı izledim.
    GHOSTS isminde özel bir birlik var. (Kasarlarsa birşeyin kısaltması da yapabilirler bunu. RE S.T.A.R.S gibi.)
    Bu ekipteki abiler çok üst düzey askerlerden oluşuyor ve başarıdan başarıya koşuyor.
    Biri dışında...

Oyun gelecekte post-apokaliptik bir atmosferde geçecek askeri birliklerin büyük orduların dağıldığı bir dönemde bir grup ex-SAS tarzı deneyimli asker işleri kendileri çözmeye çalışacaklar.(Oyun hakkında gelecekte geçecek fakat günümüz silahlarını kullanacak söylemide bunu biraz olsun destekliyor.)

(MW3'ün sadece 1 bölümü SAS'e ayırması çok eleştirilmişti.Çoğu kişi SAS ve gizlilik üzerine daha çok bölüm istiyor Ghosts buna ilaç olacak.)

Ayrıca Infinity Ward'ın sadece yeni nesile çıkacak oyunla ilgilenmesi çok iyi olmuş Neversoft,RAVEN vs bunlar karışmasın sadece port işlerine baksınlar.

Mesajın atılma tarihine bakmak aklınıza geldimi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: artistgs

quote:

quote:

Trailerı izledim.
    Biri dışında...

Mesajın atılma tarihine bakmak aklınıza geldimi?

Traileri izledim deyince son cıkandır diye hic bakmadım ^^

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.