Şimdi Ara

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU) ONLİNE OYUNCULAR (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
17
Favori
104.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: şanışer

Host sistemi devam edecek mi ?

Bu oyunda hala en yüksek bağlantı hızı olan host mu oluyor online multiplayer'da. MW3'ü bu yüzden oynamamıştım. BO serisini zaten oynamıyorum ama MW1 ve MW2'yi uzun süre online oynamıştım. Ama 3. oyunda hala bağlantı hızınızın hosta bağlı olması illallah dedirtti. Hiç mi değiştirmeye gitmezler ya koca nesil boyunca bu sistemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

quote:

Orijinalden alıntı: FX12

O baliklarin yanina gidince kacacaklar dedi ya.oyun benim icin orda bitti

GTA San Andreas'ta bile balıklara yaklaşınca kaçıyorlar.

Adamlar bu nesilde 2 3 tane grafik motoru degistirdi cod 2nesil id tech ile goturuyor.yeni nesilde de cilalayacaklar galiba yeni motor yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Host sistemi devam edecek mi ?

Bu oyunda hala en yüksek bağlantı hızı olan host mu oluyor online multiplayer'da. MW3'ü bu yüzden oynamamıştım. BO serisini zaten oynamıyorum ama MW1 ve MW2'yi uzun süre online oynamıştım. Ama 3. oyunda hala bağlantı hızınızın hosta bağlı olması illallah dedirtti. Hiç mi değiştirmeye gitmezler ya koca nesil boyunca bu sistemi.

Maalesef öyle usta.
    Adamlar bizden oyun içerisinde 1 - 1.5 saniye önde oluyorlar.
    Ayrıca Matchmaking sistemi de çok kötü oluyor yabancılar 3-4 saniye içerisinde oyun bulurken biz 15-20 saniye hatta bazen daha fazla bekliyoruz.
    Eğer bu sistem değişmezse kesinlikle almayacağım yeni nesilde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

quote:

O baliklarin yanina gidince kacacaklar dedi ya.oyun benim icin orda bitti

GTA San Andreas'ta bile balıklara yaklaşınca kaçıyorlar.

Adamlar bu nesilde 2 3 tane grafik motoru degistirdi cod 2nesil id tech ile goturuyor.yeni nesilde de cilalayacaklar galiba yeni motor yok

Arkamda bir inşaat yükselecek havuzu da olacak içindeki balıklar yaklaşınca kaçışacaklar yaptık herkes de alacak

• CoD: Ghosts, Konsollarda 60 FPS Olacak

İlk başta yeni nesil bir oyun motoruyla geliştirdiği söylenilen, fakat sonradan bu bilgi 'gelişmiş' oyun motoruna çevrilen Call of Duty: Ghosts, her iki neslin konsollarına da çıkış yapacak. Daha önceki oyunlarda konsollarda 60 FPS'yi gösteren oyun, geleneği bozmayacak.

Konuyla ilgili açıklamalar yapan Activision'un üretim işlerinden sorumlu ismi Daniel Suarez, 60 FPS faktörünün özellikle multiplayer modlarında büyük önem taşıdığını belirtti. Suarez'in sözlerine göre Call of Duty: Ghosts, oyunculara daha rahat bir deneyim sunmak adına her iki neslin konsollarında da 60 FPS değerlerini gösterecek.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-CoD_Ghosts_Konsollarda_60_FPS_Olacak-38631.htm

• 1080p 60fps daha ne olsun.

quote:

'Call of Duty: Ghosts’ hopes to maintain 60 FPS on Xbox One and PS4 (Photos)

http://www.examiner.com/article/call-of-duty-ghosts-hopes-to-maintain-60-fps-on-xbox-one-and-ps4

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU)  ONLİNE OYUNCULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 1 Haziran 2013; 11:57:25 >

•  CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU)  ONLİNE OYUNCULAR

• Call of Duty: Ghosts leaked Multiplayer gameplay footage !

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Call of Duty: Ghosts leaked Multiplayer gameplay footage !

heyecan dorukta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4rk3ff3ct

quote:

heyecan dorukta...

Fake miş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: d4rk3ff3ct

quote:

heyecan dorukta...

Fake miş

olsun genede heyecanlandırıyor :)

• [

• Call of Duty: Ghosts'un 30 Dakikalık Oynanış Videosu Pazar Günü Geliyor.

Kayanak:
    http://www.vg247.com/2013/06/04/call-of-duty-ghosts-pre-e3-all-access-broadcast-will-be-held-this-sunday/

quote:

Call of Duty: Ghosts pre-E3 All-Access broadcast will be held this Sunday

A live Call of Duty: Ghosts – All-Access broadcast will be held this Sunday. It’s a 30-minute broadcast featuring an exclusive first look at gameplay levels from the title, as well as exclusive behind the scenes footage, interviews with the Infinity Ward team, and more. It will be hosted by Geoff Keighley and Justine Ezarik through Callofduty.com and other online destinations across the web. It can also be watched via Xbox’s Machinima app,and will be available in 41 countries. Tune in June 9th, at 11 am PT / 2 pm ET. Additional broadcast outlets to be announced.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 4 Haziran 2013; 20:51:37 >

• Call of Duty: Ghosts gameplay reveal on June 9

http://www.computerandvideogames.com/410684/call-of-duty-ghosts-gameplay-reveal-on-june-9/

• bu oyunun multisi black ops 1 den daha iyi olur umarım
  • Host sistemi ya değişmeli yada Türkiye'ye bir server kursunlar yabancılar ile oynanmıyor 2 saniye kadar lag ile oynuyoruz sunuculara çok uzak olduğumuz için adamlar yeşil biz kırmızı kalıyoruz böyle saçma sapan bir sistem olmaz yani. Oyunu oynayan Türk sayısıda çok az olunca sadece akşam saatinde düzgün oynama imkanı oluyor. Twitch'den amerikanların stream'lerini izliyorum adamlar Core modda 2 mermi ile öldürüyor ben aynı silahla 1 şarjör boşaltıyorum ölmüyor çünkü tutturduğumu sanıyorum halbuki 2 saniye gecikme var cam'de görüyosun aslında boşa sıkıyor olduğunu. Para verip aldığımız oyunu oynayamıyoz. Eğer yine böyle olursa benimde son Cod oyunum olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 5 Haziran 2013; 18:35:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Host sistemi ya değişmeli yada Türkiye'ye bir server kursunlar yabancılar ile oynanmıyor 2 saniye kadar lag ile oynuyoruz sunuculara çok uzak olduğumuz için adamlar yeşil biz kırmızı kalıyoruz böyle saçma sapan bir sistem olmaz yani. Oyunu oynayan Türk sayısıda çok az olunca sadece akşam saatinde düzgün oynama imkanı oluyor. Twitch'den amerikanların stream'lerini izliyorum adamlar Core modda 2 mermi ile öldürüyor ben aynı silahla 1 şarjör boşaltıyorum ölmüyor çünkü tutturduğumu sanıyorum halbuki 2 saniye gecikme var cam'de görüyosun aslında boşa sıkıyor olduğunu. Para verip aldığımız oyunu oynayamıyoz. Eğer yine böyle olursa benimde son Cod oyunum olacak

Aynen katılıyorum valla içimde olanları dökmüşsün ağzına sağlık kardeşim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 5 Haziran 2013; 19:31:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Host sistemi ya değişmeli yada Türkiye'ye bir server kursunlar yabancılar ile oynanmıyor 2 saniye kadar lag ile oynuyoruz sunuculara çok uzak olduğumuz için adamlar yeşil biz kırmızı kalıyoruz böyle saçma sapan bir sistem olmaz yani. Oyunu oynayan Türk sayısıda çok az olunca sadece akşam saatinde düzgün oynama imkanı oluyor. Twitch'den amerikanların stream'lerini izliyorum adamlar Core modda 2 mermi ile öldürüyor ben aynı silahla 1 şarjör boşaltıyorum ölmüyor çünkü tutturduğumu sanıyorum halbuki 2 saniye gecikme var cam'de görüyosun aslında boşa sıkıyor olduğunu. Para verip aldığımız oyunu oynayamıyoz. Eğer yine böyle olursa benimde son Cod oyunum olacak

Dibine kadar +1
    Cod'u zombi icin oynuyordum artik onda bile kasiyor,bir oyun COOP da bile kasar mi resmen Turkleri enayi yerine koyuyorlar,yetti artik

•  CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU)  ONLİNE OYUNCULAR

Call of Duty: Ghosts All-Access – watch here tomorrow

http://www.vg247.com/2013/06/08/call-of-duty-ghosts-all-access-watch-here-tomorrow/

https://www.facebook.com/InfinityWardStudio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 9 Haziran 2013; 9:24:57 >

• Call of Duty Gosts Oyun içi vidyosunun gelmesine 5 saat 20 dakika var.

Oyun içi vidyo akşam saat 9 gibi gelicek sanırım.

quote:

Call of Duty: Ghosts – All-Access, a live 30-minute broadcast featuring a look at gameplay levels from the shooter, airs tomorrow, June 9 at 11.00 am PDT/2.00 pm EDT/7.00pm UK. You can watch it below.

Kaynak:
    http://www.vg247.com/2013/06/08/call-of-duty-ghosts-all-access-watch-here-tomorrow/

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.