Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rizeli55

Sayın editör,<br><br>Ben şahsen incelemenizdeki genel 7.0 puanını düşük buldum ve çok objektif puanlamadığınız kanaatindeyim.Oyun öncekilere benziyor demişsiniz de...bu bir ek paket değil...Yenilik getirmek zorunda mı? "Öncekilere benzemek" kriterini genişleme paketi haricinde ilk kez sizde rastladım...DLC veya ek paket olsa anlarım ama bu ayrı bir oyun..Sizde önceki oyunlar var sanırım ama ben de ilk çıkan birkaç oyun sonrası yok...Bu objektif bir kriter değil...Ben aldığımda öncekileri almamış olucam belki...

bırak bu işleri rabia.. yenilik getirmek zorundamı ne demek? 10. su çıkan bir oyun elbette yenilik gerirmek zorunda. piyasa şartları bunu gerektirir. ayrıca bir cihaz bir oyun yenilik sunmuyorsa farklı değilse daha ucuzu varken pahalısı alınmaz. ki gökhanda tam olarak bunu söylemiş. hemde direk sana söylemiş demişki önceki oyunları hiç oynamadıysan git modernwarfire al blackops al daha ucuza al buna boşuna fazladan para verme parana yazık demiş. aynı keyfi onlardada alırsın demiş.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• İncelemenin çoklu oyuncu bölümlerine bakılırsa FOV ayarı için bir program kullanılmış. O programı bende kullanmak isterim ama yasaklanma tehlikesi var mı acaba? Halbuki basit bir ayar nihayetinde... Oyunun menüsüne ekleseler ne olacaktı yani. Black Ops'da var.

• Grafik ses ve oynanabilirlik açısından bf4 kat ve kat üstün bunu görmek çok zor olmasa gerek ama senaryo modu codun daha iyi sürükleyici

• Oynanabilirlik bf4 ile aynı mı yani? ikisi de 8 puan.

• Güzel inceleme olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

Iyi bari buna bfden fazla puan verseydiniz iki cift lafim olacakti

Bak sen şu işe ya iyiki fazla puan vermemiş yoksa vay editörün haline
  • en son mw2 almıştım orijinal. o zamandan beri cod almıyorum hiçte pişman değillim. bf ye verdiğim paraya helal olsun.

• [sizer=red]Call of Duty: Ghosts Video İnceleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael01

Oynanabilirlik bf4 ile aynı mı yani? ikisi de 8 puan.

o oyunla bu oyunun oynanabilirliğini yapmak saça olur onda kullanılan araç gereçler var
    bunda köpek var :D

• oyunlara niye hep böyle yüksek puanlar veriliyor

cod oğu yönden ortalama, bazı yönlerdende ortalamanın altında bir oyun. alacağı puanın max. 5 olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122

en son mw2 almıştım orijinal. o zamandan beri cod almıyorum hiçte pişman değillim. bf ye verdiğim paraya helal olsun.

Aynen PS3 de 1 sene oynadim PC de 2 aydir oynuyorum. Daha kotu olana niye 120tl veriyim akil var mantik var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynanmaz bu oyun.

• ilk izlenimde senaryodan multiplayer'a, extinction'dan grafiklere-atmosfere öve öve bitiremediğiniz oyunu, incelemede yerden yere vurmanız çok ilginç, karar verseniz?
  • COD, ilki çok tuttu diye alakasız bir şekilde, ısrarla devam ettirilen seri filmlere benziyor. Modern Warfare 1 ile arasında hikaye ve ufak görsel düzenlemeler dışında hiçbir fark göremiyorum. Birkaç oyun öncesinde aynı grafik motorunu kullanmaları için "düşük sistemlerde de çalışsın diye böyle yapıyorlar" deniliyordu. Bu oyunla beraber bunun böyle olmadığı, mazeret olarak kullanıldığı açıkça belli oluyor. Özellikle şu 6gb ram isteme saçmalığından sonra iyice emin oldum.

Keşke şöyle birkaç yıl ara verseler de yeni bir senaryo ile hatta tekrardan dünya savaşı dönemi hiç olmadı soğuk savaş dönemini işleyen bir yapım çıkartsalar. En azından Battlefield ile sidik yarışına gireceğiz diye her sene tekrara düşmezler. Battlefield'da ağırlığı olan, kendi oyun dinamiklerine sahip ve bir çok oyunun özendiği bir yapıya sahipken o da bu yarışa amaçsız yere girip kendini tekrarlama yoluna girdi. Rekabet bu sefer son kullanıcıya yaramıyor. Çünkü ikisi de tek bir yere odaklanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnussen -- 18 Kasım 2013; 15:24:47 >

• Oyunun single ı BF4 ten daha iyi .multiside kendini bir sekilde bu nesilde oynattırıyor .ama xbox one da BF4 kesinlikle multi olarak cok daha iyi .Zaten ghosts nextgen bir oyun değil ,bu neslin hd versiyonu gibi diyebiliriz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scoby doo gelirse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine her seferinde yeaa CoD oynanmaz grafikleri hep ayni yiea diyip, fakat her seferinde CoD konularından çımayan troller doluşmuş yine. Not: Puanlar haksızlık olmuş.
  • Şu kadarını söyleyebilirim yıl içinde bioshock tan sonra senaryosuyla beni en etkileyen oyundu.

• quote:

Orijinalden alıntı: michael01

Oynanabilirlik bf4 ile aynı mı yani? ikisi de 8 puan.

Oynanabilirlik CoD'un tüm fps'lerden üstün olduğu tek noktadır, ne senaryo ne aksiyon. Her ne kadar gerçekci değil diye eleştirilse de, CoD kadar akıcı oynanışa sahip bir oyun daha yok. Malum multiplayer'ı hızlı oynanış üzerine kurulu, bu yüzden Battlefield'e, Crysis'e göre daha hassas ve rahat bir oynanışa sahip. Bu konuda hakkını yemeyelim çöpün
  • Atmosferi bu sefer iyi yapmışlar hakkını vermek lazım. COD 5 'den beri bu atmosferi yakalayamıyolardı singleplayerda. Zaten COD 5 'den sonrası çöp benim için. Ama bu sene o havayı sezdim birazcıkda olsa. 7 puan verilmesinin sebebi çok ümitlenilmesiydi bence.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.