Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Yine her seferinde yeaa CoD oynanmaz grafikleri hep ayni yiea diyip, fakat her seferinde CoD konularından çımayan troller doluşmuş yine. Not: Puanlar haksızlık olmuş.

Gel hele bir sarılayım kardeşim
  • Sırf Battlefield - CoD çatışmalarını okumak için geldim
  • Codcular geçmiş olsun
    BF4 <3

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda oynadığım en kötü COD oyunuydu. Umarım bu oyundan sonra akılları başlarına gelir.

• Hak ettiği puanı almış. Leş...
  • Su CoD un yapimcisi activision degilmi? kapatsalar su firmayi bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kal of dati demeseniz bir de tam olacak ama....
  • baksana arkadaş bi oynanışını övdük 3 manyak atlayıp eksilemiş, abi bunlar 'cod sevilmiyor' u kanıtlama peşinde, sürekli her haberin altında en ufak övgüyü eksileyen, oyuna çöp' adı altında hakaretler yağdıran manyaklar. ne çıkarınız var anlamış değilim, oynamıyorsanız oynamayın. Ben de rahatsızım bu para gözlülüğün oyunculara her yıl aynı şeyin sunulmasına sebep olmasından ama artık bi susun oynayan oynasın yahu.bunu da eksileyin hep beraber haydin
  • Zaman geçer , nesiller değişir , zaman geçer konsollar değişir , zaman geçer oyunlar değişir...

ama Call Of Duty , Call Of Duty hiç bir zaman değişmez...

• COD 4'ten beri aynı şeyleri oynatıyor herifler, aynı dandik motorla, aynı seslerle, aynı animasyonlarla hala aynı cod! E ayıp be kardeşim 10.oyun oldu. Next-gen diye milleti gaza getirdiler eski oyunlarından bile kalitesiz böyle next-gen mi olur? MW2 daha next-gen duruyor! Kaldı ki ben de eskiden CoD'u severek oynayan birisiydim ama akıl var mantık var aynı şeyi 100 kere sunarsan bıkılır. Adam vurmak desen eskisinden de kolay. Her silah, her şekilde her mesafeden adamı alıyor. Çeşitlilik desen önceki oyunlarına nazaran o kadar çeşitsiz ve dandikler ki! Şahsım adına Titanfall'u bekliyorum artık bu seri öldü geçmiş olsun..
  • Kıytırık bir oyun için 10 kere video yaptınız daha ne diyim size

• 7 çok bile
  • Evet BF nin yanında grafikler baya geride kalıyor Modern Warfare sesisinden beri aynı ama şöylede bir durum var BF yide COD du oynadım ve COD dan daha fazla zevk aldım oyun sunumu ve senaryo düzgün değil ise grafik pekde bir işe yaramıyor

• Gökhan abiye katılıyorum eğer cod un hızlı online ını seviyorsanız bu oyuna 70 dolar vermeye değmez mw2 ile aynı hem mw2 ucuz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Gökhan abiye katılıyorum eğer cod un hızlı online ını seviyorsanız bu oyuna 70 dolar vermeye değmez mw2 ile aynı hem mw2 ucuz olur.

MW2 ile aynimi yan yana yazmak hakaretten baska birsey degil.

Yanindan bile gecemez aynisi olsaydi direk kosa koşa herkesden once ben alirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasik bir modern dönem cod oyunu daha
    şimdi oyun motoru değiştirmiyorlar deniyorda değiştirse ne olacak aynı oynanış aynı şeyler başka birşey yok. 1 dünya savaşına doğru yol almak gerek hep modern ve 2. dünya savaşı olmaz
  • BF4 Te 50 kare saniye demiştiniz bu oyun daha çok sistem gereksinimi istiyor heralde serkonizeden olsa gerek 60kare almışınız

• Kahraman mı ? gerçek kahraman tek başına savaşarak 135 düşman askerini öldüren Mübariz'dir, gerçek kahraman 40 kişiyle çin sarayını basan Türk askeridir, gerçek kahraman çatışma esnasında bacağı kopup bacağı çantasına atarak çatışmaya devam eden vatan evladırır, öyle bir tarihimiz varki aslında, ama dile getiren yok işte... sebebini hepimiz biliyoruz, ne diyelim kader böylemiş, keser döner sap döner gün gelir hesap döner...
  • bsc misafiri gaza gelmişsin sen

• Şu grafikler hiç mü değişmez ya ? CoD 4 'den beri süsleyip aynı motorla karşımıza çıkarıyorlar oyunu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.