Şimdi Ara

CALL OF DUTY İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
5
Favori
655.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu serverler 1.4 için mi yoksa 1.5 mi ben 1.4 kullanoyorum
  • Yukar1dakilerin hepsi 1.5 server, 1.4 serverlar1 all seeing eye'de macaristan(hungary),hollanda(netherland),italya serverlar1na bak, 1.5 yüklemek istersen 1.sayfaya gözat
  • cd key istio bunlarr
  • Müjde artık Call of Duty United Offensive serverlerindeyim manyak bişey o serverler ya.Artık herkes Call of Duty United Offensive'ye geçmeli.Benden öneri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Utkukaan

Müjde artık Call of Duty United Offensive serverlerindeyim manyak bişey o serverler ya.Artık herkes Call of Duty United Offensive'ye geçmeli.Benden öneri.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar21

quote:

Orjinalden alıntı: Utkukaan

Müjde artık Call of Duty United Offensive serverlerindeyim manyak bişey o serverler ya.Artık herkes Call of Duty United Offensive'ye geçmeli.Benden öneri.

+1

Ben şu anda UO serverlerindeyim kolay gele.
  • Ya arkadaşlar 1.51 yamasını yükledim.Sonra multiplayer'i açtım.Harita yüklenemedi diyo.Yamasına baktım ama yok heralde.Çünkü yamanın adını bilmediğimden hangi yama bilmiyorum.Bi tane yama var ama işe yarar mı bilmiyorum.Neyse ben bir o yamayı deneyeyim.Sorunuma yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • bende de 1.51 yükle ama heralde o haritanın sende bulunmamasından kaynaklanıyor mp_uo_carentan,mp_uo_dawnville gibi cod maplarinin uo versiyonlarinin olduğu bir mappack var ondanda olabilir
  • Multiplayer options'da allow download1 yes yapt1g1n1z halde olmuyorsa server adresinin özelliklerine bak1p web sitesine girip download yapmay1 deneyin veya da all seeing eye'den tools-find patches yapmay1 deneyin
  • arkadaşlar caal of duty multiplayer için crack duyanınız varmı? bana var gibi geliyo ,ona bakıyorum şimdi,bu şekilde oynadığımız ıp biraz sınırlı,onda da ping yüksek olduğu için ya alınmıyoruz yada oyundan bi randıman alamıyoruz.neyse duyanınız varsa paylaşalım....
    Benim nick: ugLy_kiNg_tR cod uo:195.228 155.36: 28968 (dün baya iyi iş çıkardım,deneyin güzel yer,alırlarsa tabii)
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR]

bende de 1.51 yükle ama heralde o haritanın sende bulunmamasından kaynaklanıyor mp_uo_carentan,mp_uo_dawnville gibi cod maplarinin uo versiyonlarinin olduğu bir mappack var ondanda olabilir

Hah işte ben de mappack yükledim.Oyun bozulur mu?Yoksa düzelir mi?
  • hayir bozulmaz sadece maplar yukler o oyunda birsey degistirmez(ayrica baktim cok guzelmis maplar )

Crack konusuna gelince bir crack var. Cracked Server oluşturmanıza yarıyor(CD-KEY sormayan). Eğer bu konuda bilginiz varsa yardımcı olabilirim.

Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR]

hayir bozulmaz sadece maplar yukler o oyunda birsey degistirmez(ayrica baktim cok guzelmis maplar )

Crack konusuna gelince bir crack var. Cracked Server oluşturmanıza yarıyor(CD-KEY sormayan). Eğer bu konuda bilginiz varsa yardımcı olabilirim.

ben crack diye cdkey isteyen serverlara girebilmeyi sağlayan crack demiştim bi crack indirmiştim sever için demek o senin dediğin işe yarıyor..
    herşeyin cracki var da bunun niye yok.
  • cod:uo 1.51 yaması kurdum gerçekten çok ii
    crackli serverlerde harika
  • yahu bırakın call of duty i gelin sıkıyosa beni nba2005 te yenin!
  • CD-KEY kontrolü sizin elinizde değil tamamen server tarafında oluyor tek çare servera cd-keyi göndermemek o zamanda bağlantı kurulamaz. o zaman tek yol serveri cracklemek öyle değil mi? işte bu crackde onu yapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: efege

yahu bırakın call of duty i gelin sıkıyosa beni nba2005 te yenin!

NBA 2005 Yeni çıktı hiçbirimizde yok.Ayrıca sana tek söyliğeceğim:

NBA 2005

Call of Duty

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utkukaan -- 10 Ocak 2005, 9:49:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.