Şimdi Ara

CALL OF DUTY İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
5
Favori
655.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: xulux

+11111111111111111111111111111111

Okey
  • bende isterim fekat pak0pak3 dosyasını bir bana mmadyb@gmail.com adresine gönderebilirmi?
  • tabii ki bir türk dünyaya bedel alla alla serdar abi sen buralkrda mı takılıon:D
  • bide abilerim all seeing eye'ı nası indirceimiş annamadım..
  • bu topiğin en önceki sayfalarında anlatıldı bir bak 1. sayfa sanırım ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: madyb

tabii ki bir türk dünyaya bedel alla alla serdar abi sen buralkrda mı takılıon:D

Call of Duty nerdeyse ben orday1m
  • bazı serverlerde WARNING PunkBuster Reports PB Server Runing Old Versiyon C.1.124 hatası alıp serverden atılanlar varsa http://www.students.itu.edu.tr/~cinaref/pb.rar (4 mb) çekip call of duty klasörüne atıp (soruya evet deyin) güncellesinler
    bir daha atılmazlar ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar21

quote:

tabii ki bir türk dünyaya bedel alla alla serdar abi sen buralkrda mı takılıon:D

Ben de.Gerçi şu anda Multiplayer'e hiç girmiyorsunuz ama olsun.Call of Duty United Offensive serverlerinde bir türk arkadaşımla rakipleri çılgına döndürtüyoruz.Ve onlar buna karşılık bize yem olmaya devam ediyorlar.Tabi biz Almanların dostuyduk ya.O yüzden hep alman oluyoruz.
  • quote:

bazı serverlerde WARNING PunkBuster Reports PB Server Runing Old Versiyon C.1.124 hatası alıp serverden atılanlar varsa http://www.students.itu.edu.tr/~cinaref/pb.rar (4 mb) çekip call of duty klasörüne atıp (soruya evet deyin) güncellesinler
    bir daha atılmazlar ok

Düzeltiyorum:

Bazı serverlerde WARNING PunkBuster Reports PB Server Running Old Version C.1.124.

Özür dilerim,bazı yerleri yanlış yazmışsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Utkukaan

quote:

Orjinalden alıntı: serdar21

quote:

Ben de.Gerçi şu anda Multiplayer'e hiç girmiyorsunuz ama olsun.Call of Duty United Offensive serverlerinde bir türk arkadaşımla rakipleri çılgına döndürtüyoruz.Ve onlar buna karşılık bize yem olmaya devam ediyorlar.Tabi biz Almanların dostuyduk ya.O yüzden hep alman oluyoruz.

CoDUO'da türk çok ar1yorum ama bulam1yorum siz hangi serverlara tak1l1yorsunuz bende geleyim
  • utku saol ben kısasını yazmıştım.açıklaman iyi olmuş
    böylece atılan arkadaşlar rar dosyasında pb klasörünü yer değiştiririp gücelledikten sonra asla atılmayacaklar

cod 1.5 ve cod:uo 1.51 için nerde toplanalım yazında orda savaşalım ok
  • Ya arkadaşlar ben niye favori server kısmına ip ekleyemiyorum o yusden oyunlara all-seeing eye programından bağlanıyorum o programa ip ekleyip oradan girebilirmiyim ya lütfen yardım edin
  • Asl1nda allseeingeye'den baglanmak daha iyi.(Kim, nerde, kaç puan alm1s an1nda bakabilirsin)Ama cod'un kendi favori bölümüne ip dogru yazd1g1n halde ç1km1yorsa refresh yap ,yine olmuyorsa server filters ayarlar1na bak,punkbaster-killcam-friendly-mods olan bölümleri "all" yap ve tekrar refresh yap
  • ALOOO MİLLET BIRAKIN ARTIK CALL OF DUTY VETERAN DA OYNAYA OYNAYA BİTİRE BİTİRE BIKTIM .BİR DE CAFEDE MULTİ YAPINCA İYİCE BIKILIYOR BEN SİZE ŞEYİ SORACAM BROTHER İN ARMS ....ABİ BU OYUNU BEKLİYORUM KONU ACTIM BİR BAKIVERİN BİLGİSİ OLANLAR BİR UZERİNE DÜŞELİM.....
  • http://www.gamekult.com/tout/jeux/fiche_screenshots.html?cjeu=J000067986&page=2&typeMedia=&images=4

bu adrstekini diyorsun sanırım evet güzel oyunmuş geldimi türkiyeye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xulux -- 11 Ocak 2005, 15:25:27 >
  • http://www.brothersinarmsgame.com/uk/index.php
    bu adreste tanıtımı

http://www.ubi.com/US/Downloads/Info.htm?dlId=528
    burdanda filmini indirip izleyebilirsiniz
  • quote:

utku saol ben kısasını yazmıştım.açıklaman iyi olmuş
    böylece atılan arkadaşlar rar dosyasında pb klasörünü yer değiştiririp gücelledikten sonra asla atılmayacaklar

cod 1.5 ve cod:uo 1.51 için nerde toplanalım yazında orda savaşalım ok

Bişey değil.Sadece yanlış anlamasınlar diye düzelttim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiSeRaBLé

ALOOO MİLLET BIRAKIN ARTIK CALL OF DUTY VETERAN DA OYNAYA OYNAYA BİTİRE BİTİRE BIKTIM .BİR DE CAFEDE MULTİ YAPINCA İYİCE BIKILIYOR BEN SİZE ŞEYİ SORACAM BROTHER İN ARMS ....ABİ BU OYUNU BEKLİYORUM KONU ACTIM BİR BAKIVERİN BİLGİSİ OLANLAR BİR UZERİNE DÜŞELİM.....

Pls.Büyük harf kullanmayalım.Bu BAĞIRMAK anlamına gelir.
  • utkukaan benim oyle bir niyetim yoktu ama ben ilk senden duyuyorum desem yeridir..madem oyle diyorsun sorry be kardes.... yasmayıs...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.