Şimdi Ara

CALL OF DUTY İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
5
Favori
655.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hangi serwerdasınınz
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR]

selective problemin nedir?

bu benim sorunum resim de göreceksiniz.

• resimi gören var mı ben göremiyorum
  • evet çok zor görülüyor ama GUID( banı açmanın tek yolu cd-keyini değiştirmektir birde ismin Unknown Soldier olmasın birde öyle dene
  • cd keyimi oyunu tekrar yüklemeden nas1l degistirecem bileniniz varmi?
  • multiplayer options'da enter cd key diye bir yer olmas1 laz1m oraya cdkey deneyeceksin
  • arkadaşlar bu gedce buluşalım saat 22 de 1.51 crackli serverda biri pingi düşük olan server söylesin herkes buluşsun orda
  • Saat 22:00 'de call of duty united offensive server1 193.173.60.99:28960 bir aksilik olmazsa bulusuyoruz .cod server1 olarakda yunan 212.251.31.33:28960 burda da türkler çok oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknokratik -- 14 Ocak 2005, 19:23:16 >
  • maççok ii oldu yaw sanki net cafede oynar gibiydik hehe
  • arkadaşlar bu akşam 20:00 - 21:00 arası deathmatche bekliyorum sizleri

serveri yazacam beklemede kalın
  • Bekliyorum...

1.5 mi, yoksa uo 1.51 mi? Ben şimdiden başladım... nick: mus<AK>ka_[TR]
  • xulux kusura bakma Fifa 2005 Turnuvaqsını duyunca Cod'den vaz geçtim. Belki bir ara gelirim.
  • evet arkdaşlar server şu : 81.214.182.77 ping de bayağı düşük bekliyoruz deathmatc he
  • sizdede oluyomu bende giriom bu serverlara ama kursunlarım falan sonradan gidio bide bazenn kafasına göre hareket edio...
  • pingin yüksekse öyle olur

150 den fazla olmasın
  • akşam 10 da bekliyoruz ok
    ayrıca hydra burda milleti ben çağırdım sana ne oluyor yaw
    aç kendine özel bir topic çağır milleti ya
    bu ne utanmazlık ya anlamıyorum
    aynı terbiyesizliği dün gecede yaptın.millet oynuyor sen "hadi bizim servere gelin" diye laf ediyorsun ya
    bu ne adilik böyle yaw?adammı kalmadı forumda?ben efendice milleti davet etmişim saolsunlar çok kişide gelsi ÇOMAK SOKMAKTA ne oluyor.adamlıkmı bu yaptığın?
    adamın asabını bozma.efendi ol çok istiyorsan açarsın bir topic "arkadaşlar burayada uğrayın" filan de anladınmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: xulux

akşam 10 da bekliyoruz ok
    ayrıca hydra burda milleti ben çağırdım sana ne oluyor yaw
    aç kendine özel bir topic çağır milleti ya
    bu ne utanmazlık ya anlamıyorum
    aynı terbiyesizliği dün gecede yaptın.millet oynuyor sen "hadi bizim servere gelin" diye laf ediyorsun ya
    bu ne adilik böyle yaw?adammı kalmadı forumda?ben efendice milleti davet etmişim saolsunlar çok kişide gelsi ÇOMAK SOKMAKTA ne oluyor.adamlıkmı bu yaptığın?
    adamın asabını bozma.efendi ol çok istiyorsan açarsın bir topic "arkadaşlar burayada uğrayın" filan de anladınmı

Helal be xulux... ağırlını koy böyle... Reklam yapanlara geçit yoq...
  • ee herhalde saol kanka
  • doğru konuş hıyarlık yapma iyi niyetli olarak cağırdık işte gelen gelir gelmeyen gelmez !
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.