Şimdi Ara

CALL OF DUTY İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
5
Favori
655.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MiSeRaBLé

utkukaan benim oyle bir niyetim yoktu ama ben ilk senden duyuyorum desem yeridir..madem oyle diyorsun sorry be kardes.... yasmayıs...

Abi,ben kurallara uymayı seven ve uydurtmayı da seven birisiyim.E-maillerde büyük harf kullanıyormuyuz:Hayır.Niye?Karşımızdaki kişi bizi yanlış anlamasın diye.Buda ona benzer bişey.
  • hadi oynayalım nerdesiniz
  • 193.202.89.94:28960 cod:uo 1.51 kullanıyor ve efektler müthiş ötesi
  • bende bu hatay1 veriyo yard1mc1 olurmusunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: claney06

hadi oynayalım nerdesiniz

Ben şu anda giricem.İnşallah jipli bi yerdir jipleri çok seviyom
  • Her yer dolu ya UO serverlerinde
  • Valla biz server basıyoruz....

CALL OF DUTY  İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN
  • valla işyerinde olmasam bende katılıırdım bu heyecana oynadıgım en harika savas oyunu call of duty benim yaa.internet cafede paso birinci oluyordum....size ii yarışmalar beyler.....vatan sizle gurur duyuyor.
  • Neden giremiyorum acaba?Giriyorum da kimse olmuyo
  • all see eye den almanya ve hollanda yı deneyin hem ping ler düşük oluyor hemde oyunlar kalabalık..ama şöle toplu halde kardeş kardeş oynayamadım daha birilerine karşı bir organize olalım arkadaşlar
  • Call of duty 1.5 oynayanlar toplanalım bi yerde ya server şöle şifre istemeyen bi serverde
  • 212.137.71.44:21111 buraya gelin en çok burada oluyor türkler
  • evet nerde çok kişi bizimkiler orada 150 pingleri var halbuki 80 pinge kadar düşüyor
     CALL OF DUTY  İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 12 Ocak 2005, 19:40:38 >
  • cuma-cmt günleri UO:1.51 193.173.60.99:28960 SERVERİNDE TÜRKLER BULUŞSUNMU NE DERSİNİZ?

saat akşam 10 dan itibaeren ordayız ok

nick:masteryoda-turkey
    kankam:mistix-turkey
    amca oğlu.teslimat-turkey

toplam 3 kişi orda olucaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xulux -- 13 Ocak 2005, 14:47:36 >
  • Tamam, görüsmek üzere.Benim nick [KG-T]SERDAR[TR]olucakBir de allseeeineye'de arkadas listesi var.ordan istediiniz kisiyi alabilirsiniz nerde oynad11n1 an1nda görmek için
  • cod nasıl oynanır ne yüklemek gerek vs hepsini 1. sayfada en başta tekrar düznledim.linkte verdim ihtiyacı olan okusun gelsin serverlere ok

konu sabitlensede herkes okusa.donanimhaberin resmi IP si olması için bir kaç Ip sundum umarım farkedilir.1.sayfaya bakın ok

bu COD BÖLÜMÜ SABİTLENBİLİRMİ ACABA?bir çok arkadaşa yardımı olacağı düşüncesindeyim.ayrıca aldığım hit bunu doğruluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xulux -- 13 Ocak 2005, 16:56:15 >
  • server disconnected unknown soldier has ben permanentyl banned from tdis game server via punk buster global punkbuster gıid ban gbb 3e1cd diye bi hata veriyo ve sizin yazdığınız hiçbir servere girmiyo ve yardım için verdiğiniz çoğu link çalışmıyo yardımmm!!!!!!!!
  • pachlere no-cd olayına dikkat ettinmi
    1. sayfayı aynen uygula orda çok açıklamalaı anlattım
    ------------------------------------------------------------------
    BATTLESTRİKE oyunu geliyormuş bir inceleyin derim.resimli olarak burda

http://www.gamershell.com/pc/battlestrike_the_road_to_berlin/screenshots.html
  • tşk
  • banada yard1mc1 olda bende geliyim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.