Şimdi Ara

Call of Duty Mobile [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
12
Favori
31.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Buranın amacı bu (yardımlaşmak) zaten. Bende buradan çok şey öğrendim. Ne olursa olsun sorabilirsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahintez

Buranın amacı bu (yardımlaşmak) zaten. Bende buradan çok şey öğrendim. Ne olursa olsun sorabilirsin?
    Çok teşekkürler dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahintez

150 liklerle oynamak kolay olmuyor tabii orantısız güç.
  • Arkadaşlar Bende C hep sıfır, birde nükleer bomba sadece uyarılınca mı kullanılabiliyor ?
  • sahintez kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • refikilhan kullanıcısına yanıt
    Günlük görevlerde C puanı kazandığın bir görev her zaman oluyor. Birde günlük giriş bölümünde bazı günlerde (5,14,19, 23) direk veriyor.
  • Sağ ol dostum iyi ki varsın, iyi ki seni tanıdım. Bu arada bir şey daha öğrenmek istiyorum, bu oyunda SV 90 dayım, helikopter sahibi olmam için ne yapmalıyım, çünkü, adamlar bir anda hem helikopter hemde nükleer bomba ile 2 Dk da oyunu almaya başladılar bende helikopter yok, nükleer bombaya ise sistem arada bir isterse izin veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refikilhan -- 23 Ağustos 2020; 23:12:34 >
  • Nükleer için hiç ölmeden silah ile 20 düşman öldürmek gerekli. Skor serilerinde helikopter mevcut. Puanlar ile açılıyor. 10. Seviye klan varsa alırım bir dal. Cepteteb ile battle pass aldım %50 iade vardı. 5 aydır hiç para vermeden battlepass geliyor. 50 seviyeyi geçerseniz.

Sorular için buradayım. 150 seviye ve sıralama %90 üzerindeyim.

Her seviyeden tek silah seçip üzerinden gidin. Silahları özelleştirmek için ise aynı silah ile oynayın kendiliğinden açılıyor. Günlük görevleri yapın mutlaka.

Çok keyifli. Bir çok arkadaş var %95 yabancı. Yabancılar daha iyi. Arada bayanlarda var. Sakın kolay demeyin bayanlar usta olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klan için istek için kullanıcı adım aynı muhalif13. Chat a girmeyin alayı ergen.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Nükleer için hiç ölmeden silah ile 20 düşman öldürmek gerekli. Skor serilerinde helikopter mevcut. Puanlar ile açılıyor. 10. Seviye klan varsa alırım bir dal. Cepteteb ile battle pass aldım %50 iade vardı. 5 aydır hiç para vermeden battlepass geliyor. 50 seviyeyi geçerseniz.

Sorular için buradayım. 150 seviye ve sıralama %90 üzerindeyim.

Her seviyeden tek silah seçip üzerinden gidin. Silahları özelleştirmek için ise aynı silah ile oynayın kendiliğinden açılıyor. Günlük görevleri yapın mutlaka.

Çok keyifli. Bir çok arkadaş var %95 yabancı. Yabancılar daha iyi. Arada bayanlarda var. Sakın kolay demeyin bayanlar usta olmuş.
    Tebrikler dostum, sen ve birkaç kişi elinizden geldiğince burada insanları aydnlatmaya çalışıyorsunuz,

• sahintez kullanıcısına yanıt
    Güncellemeleri kontrol edin. Bluestack daha hızlı. Onu deneyin. Gameloop da kasıyor. Bazen.

• quote:

Güncellemeleri kontrol edin. Bluestack daha hızlı. Onu deneyin. Gameloop da kasıyor. Bazen.
    Cehaletim için zür dilerim dostum ama Bluestack nedir bunu bile bilmiyorum, daha 9 günlüğüm 96 Sv deyim, Çoklu oyunu oynuyorum.
    Pc için android emülatör. Pc de android programlar çalıştırılabilinir

• quote:

Pc için android emülatör. Pc de android programlar çalıştırılabilinir
    Bu nasıl oluyor, ben Pc de oynuyorum ama zaman zaman bende donma oluyor karşı taraf oyuna devam edebiliyor, android amilatör nasıl olacak biraz daha açarmısın dostum, bunu nasıl yapacağım.
    Pc için android emülatör. Pc de android programlar çalıştırılabilinir. Gameloop un gelişmişi

• quote:

Pc için android emülatör. Pc de android programlar çalıştırılabilinir. Gameloop un gelişmişi
    Değerli dostum internetten kendi sitesinden "BlueStacksInstaller_4.230.0.1103_native_6dae2e9ac8cad7449b16849093f46819" indirdim kurdum ama sanırım yapamadım, Call of duty mobil yeniden kurmamı istiyor, yani programı kuramadım.
    Bluestack açın . Önce bluestack içindeki playstore aynı mail adresi ile girin. Playstore dan call of duty indirip aynı hesap ile girince kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Bluestack daha az donma yaptı. Gameloop a göre Benim pc eski olduğu için 10 vs 10 da çok takılıyor. Ve xs1 de mouse kontrol çalışmıyor.

• quote:

Bluestack açın . Önce bluestack içindeki playstore aynı mail adresi ile girin. Playstore dan call of duty indirip aynı hesap ile girince kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Bluestack daha az donma yaptı. Gameloop a göre Benim pc eski olduğu için 10 vs 10 da çok takılıyor. Ve xs1 de mouse kontrol çalışmıyor.
    Teşekkürler dostum ben call of duty mobile hotmail adresiden girmiştim ama Bluestack Gmailden girmemi istiyor.
    Playstore için gmail girin. İndirip call of duty hesabınız ile hangi mail önemli değil. Oturum açın. Kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Playstore inince tekrar bir güncelleme yapıyor ilk açılışta. Oyun açılınca aşağı ok yazan yerden de tekrar silah ve harita indirme yapmayı unutmayın.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.