Bildirim
Call of Duty Mobile [ANA KONU] (15. sayfa)
KAHVE DUNYASI Dünyası Gofrik Sütlü Kutu 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mobile den oynuyorum. Takım arkadaşı arıyorum. Nick Nabu07. dır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
-
İşte ben de tam olarak bunu söylüyorum.
Eski bilgisayarda bu ekran geliyordu benim de.
Değiştirince yeniye yükledim emülatörü ama oyunlarım bölümüne gelmiyor bir türlü CoDM.
Anlamadım nedir, nedendir.
Bu arada eskisinde de yenisinde de W10 64 bit benim de.
Edit: Benim masaüstüne simge filan atmamış kurulum.
Gameloop açılışta otomatik başlıyor, ben görev çubuğunun sağında gizli simgelerin ordan çalıştırıyorum.
Bir yerde bir hata var ama..? Kaç defa da yeniden kurdum üstelik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdigeThaMate -- 22 Temmuz 2020; 17:43:51 > -
Bende izle düğmesi yok ne yapabilirim?
Emülatörle (gameloop) deneyeceksiniz. Xiaomi telefonlarda (bende Redmi Note 8'e geçtim) maalesef çıkmıyor. Belki başka marka telefonlarda da aynı sıkıntı vardır. -
-
Dream GamingyoutubeKill 20 enemies with alert perk equipped | perk prodigy | call of duty mobilehttps://www.youtube.com/watch?v=K_s67hYMEZA
(video benim değildir) -
Uyanık avantajı. Teşekkür ederim.
(bu teşekkür bana aittir. ) -
Konsol ile aynı zevki veriyor mu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok incelemedim ama sanırım battle royale tarzı bir oyun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Oyun iyiden canımı sıkmaya başladı artık.
Neredeyse her oynayışımda oyundan çıkıyor kendi kendine ve gri bir ekran geliyor önüme.
Ekranın sol üstünde CoDM simgesi varsa tıklayıp geri giriyorum yeniden yüklendikten sonra.
Ama son bir kaç defadır o da olmuyor ve fotoğraftaki ekranı görüyorum. Oyunu tamamen kapatmak zorunda kalıyorum.
Var mı benzer sorunu yaşayan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdigeThaMate -- 1 Ağustos 2020; 0:47:2 >
-
Oyunun bazen kilitlendiği oluyor. Günde en az 1 kere yaşıyorum bu sorunu. Birde reklam videoları izlerken bazen video gelmiyor ve donuyor. Pc'den gameloop emülatörü ile oynuyorum. -
merhaba arkadaşlar bir sorum olacak bazıları hava yardımı sınıfını alınca çok uzun süre havada kalabiliyorlar ama ben kullanınca kısa süre içinde yere iniyor bunun bir tekniği mi var yoksa hile mi
W(ileri) tuşuna basmadığın sürece havada daha çok kalırsın. A(sol) ve D(sağ) tuşları ile etrafı kolaçan edebilirsin. -
Ceohe hatti ve siralama arasindaki fark nedir?
Birde 10 oyunda 1-2 nukleer bomba kullaniyorum bu nukleer bombayi neye göre veriyor bilginiz var mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X