Bildirim
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) [ANA KONU] (289. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ya beyler mw2 sunucuları ne tür hile önleme programları kullanıyor bir ara aimbot vardı 3 gun sonra kayboldu ama hedefin yerini gösteren ve kitlenebilen bir hile daha var ates gununu yukseltiyor çok sinir bozucu bir su hileyi paylassın artık -
onları kullanırsan daha erken ban'ı yersin ben rank'ı 53 ten 70 e çıkarayım dedim 3 gün sonra banı yedim.
Edit: ayrıca dediğin hleler para ile satılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 19 Aralık 2009; 9:35:07 > -
update gelmiş gene.lanet olsun adamlar calısıyor.korsancıklara elveda:D -
hayır arkadaşım kapıları kapatırken yavaşlıyor onu biliyorum işte aynı şekilde aynı yavaşlamayı birde bir tuşla yapıyorlar youtube'dan bir link vereyim ordan bakabilirsiniz. video da 1.14 saniyeden sonra başlıyor.
"BLEEDİNG OUT" diye bir yazı çıkıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=VwlCRqt5Gb0
birde resim koyayım video'daki o yavaşlatan bölüm hakkında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 19 Aralık 2009; 10:19:03 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: gonulbas
hayır arkadaşım kapıları kapatırken yavaşlıyor onu biliyorum işte aynı şekilde aynı yavaşlamayı birde bir tuşla yapıyorlar youtube'dan bir link vereyim ordan bakabilirsiniz. video da 1.14 saniyeden sonra başlıyor.
"BLEEDİNG OUT" diye bir yazı çıkıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=VwlCRqt5Gb0
birde resim koyayım video'daki o yavaşlatan bölüm hakkında
O dediğin special ops oynarken yaralanırsan oluyor. Diğer arkadaşın seni kurtarması için geçen sürede. Ağır çekim modu diye birşey yok yani
-
desenize bu bölüm tek başına geçilmez :D salla o zaman son iki bölüm yatar abi -
oyunun save dosyaları neredeydi yahu unutuyorum hep.
edit: buldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iluvatar35 -- 19 Aralık 2009; 15:22:24 > -
Arkadaşlar, bu oyunu multiplayer oynamak için illa da orjinal oyuna mı ihtiyacımız var bizim gibi kopya oyun oynayanlarda oynayamaz mı acaba ? herhangi bir özel server yada crack yada herhangi bir yol var mı acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ebufeyzan
Arkadaşlar, bu oyunu multiplayer oynamak için illa da orjinal oyuna mı ihtiyacımız var bizim gibi kopya oyun oynayanlarda oynayamaz mı acaba ? herhangi bir özel server yada crack yada herhangi bir yol var mı acaba ?
Tek yol orjinal almak Başka herhangi bir şekilde multiplayer oynayamazsın. Oynasan bile çok kısa süre içinde patch ile kapatılıyor açık -
quote:
Orijinalden alıntı: ACND
onları kullanırsan daha erken ban'ı yersin ben rank'ı 53 ten 70 e çıkarayım dedim 3 gün sonra banı yedim.
Edit: ayrıca dediğin hleler para ile satılıyor.
Nasıl Ban yedin ya alla alla. CiddimisiN ? -
steam hilecilere göz açtırmıyo.geçen gün aim bot gördüm.4-5 saat sonra mı ne patch çıkmıştı ardından.ne güzel ki artık korsana ve hileye yer yok... -
quote:
Orijinalden alıntı: ACND
Ban'ı yedim derken netür bi ban. Steam'den komple ban mı, oyundan mı ban (yani orjinal oyun güme mi gidiyor), açıklık getirir misin merak ettim -
Arkadaşlar oyunda kan(Yerdeki ve ekrana sıçrayan) görüntülerini kapatabiliyormuyuz ? -
Bidlgiğiniz ban orijinal oyun güme gidiyor. yeni aldim ben de 4.level'ım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 20 Aralık 2009; 0:45:09 > -
Fakat çok fazla wall hack var.
Kill Cam'den izliyorum.Adam daha dönmeden bana nişan alıyor ve vuruyor tabi -
Yok dostum aimbot tarzında bir hile var zaten bu adamlar hiç birsey bilmiyor normal seviyeye cıkıyorlar botla bam yemezsin ben hiç duymadım sade 2500 kişi patlaşmıslar duydum ama millet çatır çatır kullanıyor ne yazzık umarım yeni bir ek pakaet çıkmıstır simdi giricem bakalım görucez -
harika bir oyun spesial bölümleri zor ama zevkli -
hayır aynı surum kullanılıyor hala -
quote:
Orijinalden alıntı: Screamer
Fakat çok fazla wall hack var.
Kill Cam'den izliyorum.Adam daha dönmeden bana nişan alıyor ve vuruyor tabi
Onların banlanması yakındır.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X