Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) [ANA KONU] (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.393
Cevap
6
Favori
472.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ArımıSokTu

Okuyorumda gelen killstreaklar sayesinde nuke açtım diyenler felan olmuş lütfen sallamayalım,harrier olsun chopper olsun bunlarla vurduğumuz adamlar killstreak'ımıza işlenmiyor.Zaten işlenmeside saçma olurdu.

Dediğin Care Package'ler için geçerli. Normal killstreak ödülleri streaki devam ettiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

1 - AC-130 Uçagını füze atarlar düşerebiliyor muyuz? (Füze attgımda şaşırtıcı salıyor, füze ucaga gelmeden patlıyor )

2 - Kucuk helikopterlere füze attığımda hemen kacıyorlar,bir an sanki F35 olup kacıyorlar, bunları nasil düşürücez?

AC-130'lar ilk atışta fişek salarak füzeden kurtulabiliyor ancak ikinci bir atış yaparsan, fişeklerini harcadığı için vuruluyor..

Küçük helikopterler normalde de hızlı hareket ediyor zaten tek görevleri care package taşımak, onları ben henüz vurabilmiş değilim
  • Ac-130'da iki tane flare var, 3 atışta düşürülüyor. zaten 40 saniye sürüyor onu atıncaya kadar en az 10-15 adam almış oluyorsunuz. uğraşmaya değmez

chopper gunner'da da bir tane flare var. ama onla atış yapanları indirmek daha kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temren

Ac-130'da iki tane flare var, 3 atışta düşürülüyor. zaten 40 saniye sürüyor onu atıncaya kadar en az 10-15 adam almış oluyorsunuz. uğraşmaya değmez

chopper gunner'da da bir tane flare var. ama onla atış yapanları indirmek daha kolay

en hızlı şekilde arka arkaya 2 füze kitler atarsan şansları yok. Genelde 7-8 sn içinde düşürüyorum ac130 ları.
  • Füzeciler yüzünden chopperden bıktım geçen tamamı prestige moda geçmiş adamlarla oynadık 2 defa chopper çağırdım ikisinide hemen düşürdüler ac130a geçiyorum ben!
  • Ya bana ait olan bir şeyi düşürdüler mi adamları gidip boğasım geliyor.
  • üstadlar konuya yabancıyım oyunuda bugün bitirdim daha siz hamachidenmi oynuyorsunuz yoksa başka bi olaymı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: silenThief

üstadlar konuya yabancıyım oyunuda bugün bitirdim daha siz hamachidenmi oynuyorsunuz yoksa başka bi olaymı var

Buradaki çoğu kişinin oyunu orjinal, korsana şimdilik çözüm yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 13 Aralık 2009; 20:30:42 >
  • Oyunu yaklaşık 1.5 gün içinde bitirdim. Gerçekten bu sefer iyi iş çıkarmışlar böyle bir oyun beklemiyordum açıkcası gerçeği çok yansıtmışlar yalnız rusya da bir alışveriş merkezindeki sivil halkın öldürülmesini hiç doğru bulmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaMpAgE

quote:

Orijinalden alıntı: silenThief

üstadlar konuya yabancıyım oyunuda bugün bitirdim daha siz hamachidenmi oynuyorsunuz yoksa başka bi olaymı var

Buradaki çoğu kişinin oyunu orjinal, korsana şimdilik çözüm yok.

ökeytö

• quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Oyunu yaklaşık 1.5 gün içinde bitirdim. Gerçekten bu sefer iyi iş çıkarmışlar böyle bir oyun beklemiyordum açıkcası gerçeği çok yansıtmışlar yalnız rusya da bir alışveriş merkezindeki sivil halkın öldürülmesini hiç doğru bulmadım.

zaten ordaki amaç teröristlerin nasıl soğukkanlı olduklarını gösteriyor..
  • beyler oyunda co-op varmı birde orjinal olmasa oynayabilr miyim ?
  • quote:

Oyunu yaklaşık 1.5 gün içinde bitirdim. Gerçekten bu sefer iyi iş çıkarmışlar böyle bir oyun beklemiyordum açıkcası gerçeği çok yansıtmışlar yalnız rusya da bir alışveriş merkezindeki sivil halkın öldürülmesini hiç doğru bulmadım.

Hava alanı alışveriş merkezi değil
  • Oyunu alıcam ama derslerime engel olur diye almıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ---john---

Oyunu alıcam ama derslerime engel olur diye almıyorum

bizim derslere engel oldu bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyaLGuarD

quote:

Orijinalden alıntı: ---john---

Oyunu alıcam ama derslerime engel olur diye almıyorum

bizim derslere engel oldu bile

Alıcam da kendime güvenemiyorum ki Cod 4 ten biliyorum çok zevkli hiç canım sıkılmıyodu

bunda daha çok eklenti var

En iyisi üniversiteyi kazanabilirsem kazandıktan sonra alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathCreed

beyler oyunda co-op varmı birde orjinal olmasa oynayabilr miyim ?

Orjinal olmadan multi oynayamazsın

Co-op için özel görevler var orada co-op oynayabiliyorsun(Special Ops)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunkka

quote:

Hava alanı alışveriş merkezi değil

Pardon hava alanı haklısın.
  • arkadaşlar oyun ille online mı oynanıyor diğer oyunlar gibi kurup normal oynaya biliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassins

arkadaşlar oyun ille online mı oynanıyor diğer oyunlar gibi kurup normal oynaya biliyormuyuz?

tabiki single player da oynayabiliyorsun ama online oynaman için orjinal oyun alman lazım
  • 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.