Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) [ANA KONU] (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.393
Cevap
6
Favori
472.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

Bu steam de üye olduğumuz gruptaki elemean sayısı çok fazla olduğundan göstermiyo,e göstermediği içinde bizde gruptaki elemanın oyununa katılamıyoruz var mı bunun bi çözümü???

ŞuNa bi çzöüm yok mu ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

arkadaslar ben 1-2 gündür oyunu mp den oynarken bi anda masa üstüne atıyo tekrar gelior. oyuna ilk basladıgımda 4 çubuk alıyorum ping. masa üstüne atıp tekrar geldiginde bakıyorum tek çubuk gözüküyor. sonra tekar masa üstüne atıyor. bi süre sonra server disconnected alıyorum. bunun sebebi hakkında bi fikrin varmı?

ya arkadaslar buna bi çözüm bulun lütfeeeen. çok kötü durumdayım.deliricem.
  • quote:

quote:

Bu steam de üye olduğumuz gruptaki elemean sayısı çok fazla olduğundan göstermiyo,e göstermediği içinde bizde gruptaki elemanın oyununa katılamıyoruz var mı bunun bi çözümü???

ŞuNa bi çzöüm yok mu ya?

Malesef Çözümü Yok arkadaşlar. O listeyi Açıp Kimin Oyununa girmek istiyorsanız Üstüne Tıklayıp Steam Profilini Açıcaksın. Sağdaki Menuden Send a Message'yi Tıklayıp Karşı tarafın Kabul Etmesi Lazım. Etmezse Zaten Msjda Atamazsın. Ama kabul ederse Steam Konuşma Penceresi Açılır ve Oradan Joinliye bilirsiniz :)

• MP berbattı bu gün...

Sürekli 2 çubukta oynadım allah belanı versin TTNET
  • beyler ben joystickle oynamak istiyorum. ps3 alıyorum da bu hafta biraz alışayım joysticke :D nasıl yapıcam yapamadım ayarını yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunkka

MP berbattı bu gün...

Hocam hangi ildesin ve hangi ilçedesin
  • Bugün en iyi oyunumu oynadım uzun zamandan beri counter strike a alışmış biri olarak bu oyuna alışmak biraz zamanımı aldı (3 hafta) üst üste 9 killstreak yaptım
    Türkte vardı tabi yarısından coğu türktü.Çok eğlenceli geçti.
    Artık party yapma zamanı geldi arkadaşlar.
    Konu filan açıp toplanma saati yapmak lazım.
    İyi geceler herkeze.
  • Oyun açılırken 1-2 saniyelik takılmalar oluyordu eskiden. Sanırım steam support ve IW bu konu üzerinde çalışıyorlardı yada en azından biliyorlardı konuyu. Steam Overlay GUI ile alakası olduğu sanılıyordu. Bu donmalar takılmalar bazen 30-60 sn lere kadar çıkmaktaydı. Yeni Nvidia 190.73 WHQL driverla bu durum giderilmiş durumda. Driver ı kurduğumdan beri en ufak donma takılma yaşamadım oyunu açarken, özellikle MP sini. Performansı da bana 191.07 den daha iyi gibi geldi. Denemek isteyenler >http://forum.donanimhaber.com/m_36296174/tm.htm

MP de lag sorunları yaşayan arkadaşlar bunu denediniz mi?http://www.wowinterface.com/downloads/info13581-LeatrixLatencyFix.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 9 Aralık 2009; 3:24:20 >

• quote:

quote:

arkadaslar ben 1-2 gündür oyunu mp den oynarken bi anda masa üstüne atıyo tekrar gelior. oyuna ilk basladıgımda 4 çubuk alıyorum ping. masa üstüne atıp tekrar geldiginde bakıyorum tek çubuk gözüküyor. sonra tekar masa üstüne atıyor. bi süre sonra server disconnected alıyorum. bunun sebebi hakkında bi fikrin varmı?

up! pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

beyler ben joystickle oynamak istiyorum. ps3 alıyorum da bu hafta biraz alışayım joysticke :D nasıl yapıcam yapamadım ayarını yaa
  • quote:

quote:

quote:

up! pls

Elinde bir hata kodu olmadan kimseden yardım isteme.

• Yeni kill streaklar nasıl açılacak?

Nuke Pawe lov counter uav uav airstrike ve predator var 46 lvlim
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

quote:

Orijinalden alıntı: Kunkka

MP berbattı bu gün...

Hocam hangi ildesin ve hangi ilçedesin

İstanbuldayım, ama bu gün biraz daha iyiydi.
  • 1 - AC-130 Uçagını füze atarlar düşerebiliyor muyuz? (Füze attgımda şaşırtıcı salıyor, füze ucaga gelmeden patlıyor )

2 - Kucuk helikopterlere füze attığımda hemen kacıyorlar,bir an sanki F35 olup kacıyorlar, bunları nasil düşürücez?
  • Helikopterleri elindeki silahla düşürmeye çalış...
  • ya 9 killstraak yapmak ne zor yaw heli bile alamadık anca missile nuke atanlara şaşıyrum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görünmeyen Adam

ya 9 killstraak yapmak ne zor yaw heli bile alamadık anca missile nuke atanlara şaşıyrum

Hocam Harrier , Chopper Gunner ve Nuke seçili. Harrier'ı bi' yakalarsan gerisi çok rahat geliyor zaten. 3 kere Nuke attım şu ana kadar.
  • Okuyorumda gelen killstreaklar sayesinde nuke açtım diyenler felan olmuş lütfen sallamayalım,harrier olsun chopper olsun bunlarla vurduğumuz adamlar killstreak'ımıza işlenmiyor.Zaten işlenmeside saçma olurdu.
  • Care package dan gelenler kill steak olarak sayılmıyor diye biliyorum. Pred Missile , Harrier , Chopper gunner çok rahat şekilde elde ediyorum devamlı. 5 7 11 sanırım. Eğer bug sa bilemicem. Harrier , chop gunner , nuke combo su da çok güzel çalışacaktır.
  • rekorum 11 Kilsstreak..nerden derseniz de Rundown da ortadaki evin oradan Sniperle feci KAMP yapılıyo
  • 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.