bu kadar satan bir oyunun multisinin çok talep göreceğini anlayamayan steam yetkilileri serverlarda gerekli güçlendirmeleri yapmamış anlaşılan... dolayısıyla bol lag var...
quote:
Orijinalden alıntı: Technics
olmaz böyle bir oyun.. helal olsun actvision a yapmışlar yine yapacaklarını.. grafiği bilmemneyi geçiyorumda bu nasıl bir senaryodur arkadaşım.. Geçen sene crysisle kapışmıştı busene rakibi yok
çok haklısın
Şu sıralar inanılmaz lag var belki de izmirde bir sorun vardır
quote:
Orijinalden alıntı: masterm1nd
quote:
Orijinalden alıntı: ACND
Bu tactical kinfe hakkında bilgi verebilir misiniz? nedir, nasıl açılır, ne işe yarar vs
Efenime söyleyeyim, tek atışlı tabancaların bir eklentisidir, aynı akimbo gibi. Malum tabancayla 75 kill yapılarak açılır. Muhtemelen singleda veya killcam'de görmüşsünüzdür, bir elde tabanca, bir elde bıçak tutuş şeklidir. Bıçak atmayı hızlandırır, teke tek bıçaklaşmalarda avantaj sağlar, ayrıca çok klas görünür
Dipnot: Marathon + Lightweight + Commando üçlüsüyle mükemmel uyum sağlar.
Haaa tamam onu biliyorum çokta önemli bir şey değil benim için.
quote:
Orijinalden alıntı: Prof.Matematik
bu kadar satan bir oyunun multisinin çok talep göreceğini anlayamayan steam yetkilileri serverlarda gerekli güçlendirmeleri yapmamış anlaşılan... dolayısıyla bol lag var...
Beyler şu işi bir açıklığa kavuşturalım. Bu oyunda server diye bir şey yok, oluşturan lobbyde en iyi bağlantı kiminse ona bağlanılıyor, server o oluyor. Bazen IWnet doğru dürüst seçemiyor hostu, acayip lag oluyor. Genelde sorun yok. Dedicated server olsa tadından yenmez de...
quote:
Orijinalden alıntı: disorderpunk
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
Bu akşam haberlerde izledim
Dünyada 11.000.000 kişi oyunu satın almış.
11.000.000 x 65 USD = 715.000.000 USD (1.1 Katrilyon)
Oh my GOD....
İlk 7 günde 550 milyon sattılar ve bir rekor kırdılar. Önceki rekor GTA4 teymiş 500 milyon ile. Birçok film i de geride bırakmış...
11 milyon sattı demiş sen 550 milyon diyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: Tlg.RBTR
quote:
quote:
Oh my GOD....
İlk 7 günde 550 milyon sattılar ve bir rekor kırdılar. Önceki rekor GTA4 teymiş 500 milyon ile. Birçok film i de geride bırakmış...
USD eklememişim sonlarına kusura bakmayın Sayın Tlg.RBTR
parasızık başa bela alamadım hala orjinal mp yapamıyorumsıkılan varsa bana verebilir
Beyler single player kısmında bir yerde takıldım..
Captain'i kurtardığımız kısımdayım en son bir yere geliyoruz neredeyse bulunduğumuz yer çökecek gibi oluyor adamlar (yani biz) öylece bekliyoruz sadece sarsıntılar yukarıdan düşen taş toprak o kadar..
Acaba nasıl çıkılıyor buradan..
@Bora_T
O orta kısma geldiğinde "It's a dead end!" diyor aranızdan birisi.Daha sonra senin üzerine taş,toprak düşüyor.Cpt.Price geliyor yanına,Soap işaret fişeği attıktan sonra helikopterden ip sallıyorlar,ona tutunup o şekilde çıkıyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: Tornado 4ı
parasızık başa bela alamadım hala orjinal mp yapamıyorumsıkılan varsa bana verebilir
iş paraylada bitmio bn 1 haftadır oyunu arıyorum yok hiç bi yerde
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Tlg.RBTR
quote:
quote:
Oh my GOD....
USD eklememişim sonlarına kusura bakmayın Sayın Tlg.RBTR
ilk 7 günde 550 usd satıp mı rekor kırdılar yorumunu biraz açsan diyorum ?
eminim daha önce zrilyon kez yazılmıştır
oyunda lag olması steam veya iwnet ile alakalı değil, bağlandığınız oyuncunun bandwith'i ve mesafesi ile alakalı. steam aracı sadece, konumunuza ve bağlantınıza göre sizi benzer lobby'lere atıyor. tüm server işi bu lobby'nin içinde oluyor.
suçu türkiye'nin bozuk internet altyapısında bulmak lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Temren
eminim daha önce zrilyon kez yazılmıştır
oyunda lag olması steam veya iwnet ile alakalı değil, bağlandığınız oyuncunun bandwith'i ve mesafesi ile alakalı. steam aracı sadece, konumunuza ve bağlantınıza göre sizi benzer lobby'lere atıyor. tüm server işi bu lobby'nin içinde oluyor.
suçu türkiye'nin bozuk internet altyapısında bulmak lazım.
doğrudur. gayet net açıklamış arakdas. ttnet le oldugu sürece lag ve ping daima diyorum ( bende ttnet liyim)
arkadaslar 2 gunden beri '' server connection time out '' uyarısı alıyorum.oyuna giriyorum sonra oyun sırasında bi lag vuruyor ordan oraya surukleniyorum sonra cıkıyor oyundan:shicsorun yokken bogle bi hatayla karsılasıyorum sizce neden?
quote:
quote:
Oh my GOD....
Oyunun fiyatı diğer rakiplerinin nerdeyse 2 katı.Onun için örneğin gta yı geçmesi için onun yarısı kadar satması bile yeterli..
Bu steam de üye olduğumuz gruptaki elemean sayısı çok fazla olduğundan göstermiyo,e göstermediği içinde bizde gruptaki elemanın oyununa katılamıyoruz var mı bunun bi çözümü???
arkadaslar ben 1-2 gündür oyunu mp den oynarken bi anda masa üstüne atıyo tekrar gelior. oyuna ilk basladıgımda 4 çubuk alıyorum ping. masa üstüne atıp tekrar geldiginde bakıyorum tek çubuk gözüküyor. sonra tekar masa üstüne atıyor. bi süre sonra server disconnected alıyorum. bunun sebebi hakkında bi fikrin varmı?
oyunu stema aldım bişe sorcam oyunun cd keyine nerden bakcam güvenlik açısından ?
quote:
Orijinalden alıntı: Görünmeyen Adam
oyunu stema aldım bişe sorcam oyunun cd keyine nerden bakcam güvenlik açısından ?
Steamdan aldıysan CD Key'ine bakamazsınız. Steam'inizi Çaldırmayın yeter.