Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) [ANA KONU] (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.393
Cevap
6
Favori
472.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Duvardan çok öldüm 2 gündür. Umarım düzeltirler.
  • Millet multiye sarmış bile vay bee bende akıcam ama daha çook var of of
  • Beyler ben bu oyunun orjinalini alıcam ama bilgisayarım açmaz diye korkuyorum

Eğer bilgisayarım bu oyunu kaldırmazsa veya bir sorun olursa aldığım yere geri verebilirmiyim veya başka birşeyle değiştirebilirmiyim?Ne olur yardım edin almayı çok istiyorum

Vatan bilgisayarda kdv indirimi var oradan almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ---john---

Beyler ben bu oyunun orjinalini alıcam ama bilgisayarım açmaz diye korkuyorum

Eğer bilgisayarım bu oyunu kaldırmazsa veya bir sorun olursa aldığım yere geri verebilirmiyim veya başka birşeyle değiştirebilirmiyim?Ne olur yardım edin almayı çok istiyorum

orj almadan önce diğer yollardan edinip bi dene en garanti yolu bu, aldıktan sonra geri veremezsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: joe-black

quote:

Orijinalden alıntı: ---john---

Beyler ben bu oyunun orjinalini alıcam ama bilgisayarım açmaz diye korkuyorum

orj almadan önce diğer yollardan edinip bi dene en garanti yolu bu, aldıktan sonra geri veremezsin..

keşke demosu çıksaydı

orjinal alacağımız halde ne durumlara düşüyoruz

• yahu sadece Team Deatmach ve Ground War calisiyor digerlerini girdigim zaman oyuncu bulamiyor
  • Prestij Mod'un ne gibi faydaları oluyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Prestij Mod'un ne gibi faydaları oluyor acaba ?

Classlarda yeni slot açıyor ve yeni imzalar açılıyor.
  • Yeni silah slotları ve yeni title - emblem'ler veriyor. Her prestige geçişte emblem ve title dışında herşey sıfırlanıyor.

* Prestige 1: Extra Custom Class Slot (6 Total), New Emblem, New Title, "Prestige" Tier of Challenges, including Veteran and Mastery challenges for each weapon
    * Prestige 2: New Emblem, New Title
    * Prestige 3: Extra Custom Class Slot (7 Total), New Emblem, New Title
    * Prestige 4: New Emblem, New Title
    * Prestige 5: Extra Custom Class Slot (8 Total), New Emblem, New Title
    * Prestige 6: New Emblem, New Title
    * Prestige 7: Extra Custom Class Slot (9 Total), New Emblem, New Title
    * Prestige 8: New Emblem, New Title
    * Prestige 9: Extra Custom Class Slot (10 Total), New Emblem, New Title
    * Prestige 10: New Emblem, New Title

ayrıntılı callsign lar
    http://callofduty.wikia.com/wiki/Callsigns

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 20 Aralık 2009; 23:38:41 >

• Teşekkürler
  • yahu bu oyunda bana hep deliler denk geliyor

nick'imi beğenmediği,u için ana avrat küfretmeye başlayan adamlar var. nikimi söylemeyeceğim ama genelde yiyecek içecek tarzı isimler koyuyorum, ayran, kola, lahmacun vs tarzı. çoğu kişi de komik bulduğunu söylüyor.
    ama bazen böyle seviyesiz insanlar çıkıyor

bu küfredenlere karşı napılır ne edilir yine bunların seviyesine inip küfür mü etmek lazım bir bilgilendirin, steam'e şikayet ediyorum da, user misconduct diyip pek faydalı bir işmiş gibi durmuyor

mesela bunlardan biri, bundan önce iki kez daha benzer bir durumla karşılaştım, durup dururken küfretmeye başlayan adamlar... niki NIRVANA olan bir şahıs
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198015737594

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 21 Aralık 2009; 4:50:05 >

• Kullanıcı nikini sürekli değiştirir nasıl olacak o iş?

Bu arada küfür edenlerle hiç muhattap bile olma. geçen gece adamı arka arkaya 3 kere vurdum hemen küfür etmeye başladı. Adam hırsından delirecek bazıları oyun oynadığını unutuyor.

Edit: nik dedin de bi kere kola görmüştüm demek o senmişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 21 Aralık 2009; 7:10:14 >
  • arkadaşlar sizler bilirsiniz ya beni oyuna birisi davet ediyo daveti kabul ediyorum steam dolayısıyla sayıyo unable to connect host hatası beni davet eden kişinin oyununa bi kere giremedim ama ben devat edince bi arkadaşı o benim oyunuma giriyo arkadaşlar lütfen biliyosanız yardım edin NOT:oyunum orjinal
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

Kullanıcı nikini sürekli değiştirir nasıl olacak o iş?

Bu arada küfür edenlerle hiç muhattap bile olma. geçen gece adamı arka arkaya 3 kere vurdum hemen küfür etmeye başladı. Adam hırsından delirecek bazıları oyun oynadığını unutuyor.

Edit: nik dedin de bi kere kola görmüştüm demek o senmişsin.

dostum bende para ile aimbor hack aldım ayıptır söylemesi 3.günde steam banladı yenisni aldım oyunun 180 milyona mal oldu yani bana oyun...sadece meraktan bakayım dedim bi dahamı tövbe...ama o 3 gün boyunca 65 kişi öldürüyon 3 kere ölüyon tactical nukemi dersin choopermı dersin ac130 mu dersin her oyunda 3'er kere açıyodum türk olunca açmıyodum ama yabancılar oldumu hemen açıyodum kanser oluyolardı....

• OYUN lag dan oynanmıyor.sabebi korsancıklar geldigi icin.donmalar yasıyor herkes.sanırım bi pacth gelcek.brk niye vallaha diyon ya.adamlar bunun sayesinde para kazanıyolar.onlarda bırakmaz.birazdan pacth gelince mesaj cekerim sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brujuwa1453

arkadaşlar sizler bilirsiniz ya beni oyuna birisi davet ediyo daveti kabul ediyorum steam dolayısıyla sayıyo unable to connect host hatası beni davet eden kişinin oyununa bi kere giremedim ama ben devat edince bi arkadaşı o benim oyunuma giriyo arkadaşlar lütfen biliyosanız yardım edin NOT:oyunum orjinal

arkadaşlar sorumun cevabını biliyormusunuz bi yardım edin lütfen birisi davet edince giremiyorum
  • multiplayer oynarken hile yapan insanlardan nefret ediyorum
  • Arkadaşlar 2 gündür multi ye giremiyorum. Saatlerce oyuncu arıyor ama bulamıyor. Nedeni ne olabilir? Kafayı yemek üzereyim bir yardım edin lütfen.
  • Bende multiplayer oynarken lag yaşamadım belki uydunet sayesindedir
  • Yılbaşında indirim gelirse alıcam
  • 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.