Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) [ANA KONU] (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.393
Cevap
6
Favori
472.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

Yav bende de ATI Radeon Hd 2600 Pro var kas-ma olurmu ki ?

bendede aynı kart var ati ekran kartını güncelledi onu kur ondan sonra oyna hiç kasma yapmadı başlangıcta.. bende ekran kartına 50 mhz kadar o/c yaptım oyle duruyor..

Arkadaşlar bu oyunlar fps hızını nasıl gösteriyorsunuz ne yapıyorsunuzda köşelerde yazıyor? birde ilk daha yeni çalıştırdım o bolumleri g
    eçemiyorum ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carizma500

quote:

bendede aynı kart var ati ekran kartını güncelledi onu kur ondan sonra oyna hiç kasma yapmadı başlangıcta.. bende ekran kartına 50 mhz kadar o/c yaptım oyle duruyor..

Arkadaşlar bu oyunlar fps hızını nasıl gösteriyorsunuz ne yapıyorsunuzda köşelerde yazıyor? birde ilk daha yeni çalıştırdım o bolumleri g

Fraps denen bir program sayesinde oyun içinde fps ye bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: brujuwa1453

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar sizler bilirsiniz ya beni oyuna birisi davet ediyo daveti kabul ediyorum steam dolayısıyla sayıyo unable to connect host hatası beni davet eden kişinin oyununa bi kere giremedim ama ben devat edince bi arkadaşı o benim oyunuma giriyo arkadaşlar lütfen biliyosanız yardım edin NOT:oyunum orjinal

arkadaşlar sorumun cevabını biliyormusunuz bi yardım edin lütfen birisi davet edince giremiyorum

arkadaslar cevabini biliyosaniz lütfen yazin allah rizasi için ya arkadaslarla oynayamiyoruz forum yardimlasmaktan kaçar olmus ya

Onun çözümü yok gibi bir şey zaten

• Korsancılar gene azıttı.Bir sürü programla oynıyorlar.

Carizma500

Teşekürrler.
  • Beyler steamdan ekler misiniz oyun nickim SoftKitty invite atarsınız bazen bulamıyorum servcer
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar sizler bilirsiniz ya beni oyuna birisi davet ediyo daveti kabul ediyorum steam dolayısıyla sayıyo unable to connect host hatası beni davet eden kişinin oyununa bi kere giremedim ama ben devat edince bi arkadaşı o benim oyunuma giriyo arkadaşlar lütfen biliyosanız yardım edin NOT:oyunum orjinal

arkadaşlar sorumun cevabını biliyormusunuz bi yardım edin lütfen birisi davet edince giremiyorum

arkadaslar cevabini biliyosaniz lütfen yazin allah rizasi için ya arkadaslarla oynayamiyoruz forum yardimlasmaktan kaçar olmus ya

Onun çözümü yok gibi bir şey zaten

Çözümsüz hiç bi sorun olmaz arkadaşım öncelikle bu sorunun kaynagı güvenlik duvarı ve nat problemi ilk olarak eset tarzı bi virüs programı kullanıyosan onu diaktif konuma gietir daha sonra baslat/calıstır sekmesinden services.msc yazark karsına cıkan pencereden windows güvenlik duvarını kapat ve calıstırma modunuda elle olarak degistir son olarakda modeminin sayfasına giderek nat ı open yaparsan sorunsuz bir şekilde oyunu oynarsın Çözümü olmayan tek sorun hepimizin er geç karşılaşagı ölümdür(iyi felsefe ama ha)

• quote:

Orijinalden alıntı: Enchanted Metal

quote:

Orijinalden alıntı: Carizma500

quote:

Fraps denen bir program sayesinde oyun içinde fps ye bakabilirsin.

yukledım ama hala gostermıyor ne ayarı yapmamız gerekkı acaba ?

• Arkadaşlar mp oynarken bu stun greanade i nasıl kullancaz 2 tane yazıyor ama 1 tane atınca bitiyor. bu işten ben hiçbir şey anlamadım bu nasıl oluyor ?
  • arkadaşlar mp ye yeni map gelicek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

arkadaşlar mp ye yeni map gelicek mi?

Bekliyoruz kesin gelir :P
  • Prestige attım oyun bulmuyor
  • çok küfür var çok
  • küfür edenlere "mute" ben öyle yapıyorum.
  • İllegal yollar ile MP bolumune girmek hakkında konusan veya konuyu oraya getiren kişilere direk olarak 30 gün ceza vericeğim.
  • Arkadaşlar bu marathon ve leightweight yi pro nasıl yapacaz. Deli gibi koşuyorum ama hala 1/20 miles gözüküyor. hangi oyun oynarsak pro yaparım bu ikisini yada ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

Beyler steamdan ekler misiniz oyun nickim SoftKitty invite atarsınız bazen bulamıyorum servcer

Ah SoftKitty ah! . Dün headshotları attın bana hep , oyundan bezdirdin! :p

Korsanlar girsin yani nolmuş arkadaşlar. Hile vs kullanmadıktan sonra çokta önemli diil. Göstere göstere hile kullanan , rank hack yapan insanlardan 1000 kat iyidir yinede. Bazen hosttan düşmeler yaşanıyor ama olsun yine de güzel oyun. Bu arada sonraki yamada rank hank olayına el atıcaklar sanırım, yada attılar. Ya ban yada resetleme yoluna gidiceklermiş. Xbox içinde aynen ps3 içinde. Son zamanlarda mp_config dosyasını editleyip ban yiyenlerde artmış. Eğer değişiklikler yaptıysanız ve müzikleri kapamak için de müzik dosyalarının isimlerini değiştirdiyseniz biran önce eski haline çevirin derim. mp_config silmeniz yeterli, yenisi download edilicektir. müzik dosyaları da aynı şekilde sanırım.

• An itibariyle orjinal alabileceğimiz bir yer var mı gg'den başka...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

An itibariyle orjinal alabileceğimiz bir yer var mı gg'den başka...

şu site güvenli mi mesela...
    http://www.cdsiparis.com/p-1089-call-of-duty-modern-warfare-2-pc.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

An itibariyle orjinal alabileceğimiz bir yer var mı gg'den başka...

Orijinal alıcaksan TR den kutulu yada Steam den almanı tavsiye ederim.
  • Ya arkadaşlar 8 mbit bağlantım var ve oyunlarda %80 ben host oluyorum.Millet daha ilk ölümde başlıyor "laaaag" maag diye.Sonra hosta küfür etmeler var tabi.Bu arkadaşların genelde Türk olması da dikkatimi çeken bir nokta.Herkes İngilizce küfür ediyor.Kimseyi suçlamıyorum tabi kimse takıla takıla oynamak istemez ama hemen fak fuk başlıyorlar.

Neyse kelamım şudur ki host olmamam için bir yöntem var mıdır?
    Download falan yapsam bu sefer kendim de oynayamıyorum.Aklıma şu "Nat" geldi.Acaba kapatsam oyunlara da giremez miyim ki?

Teşekkürler

Edit:

Şunu da izlemeden geçmeyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Screamer -- 26 Aralık 2009; 1:10:50 >

• 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.