Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) [ANA KONU] (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.393
Cevap
6
Favori
472.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu resme bakın multiplayer oynarken çektim..Adamı öldürmüşler ve ne hale gelmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5vtknmz -- 26 Aralık 2009; 17:03:05 >
  • Dahi/üstat "zzirGrizz" arkadaşımızdan yeni MW2 yılbaşı videosu :P
    Bu adam bir manyak :)
  • hile, aim, wh , ultrabot.. bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

Dahi/üstat "zzirGrizz" arkadaşımızdan yeni MW2 yılbaşı videosu :P
    Bu adam bir manyak :)

abartmış artık

bence knife aim hilesi var

• Yeni patch gelsin korsancılar gitsin bir an önce yoksa ben oynamayı bırakacam yeminle.
    Hep küfür hep şerefsizlik.herif alıyo grenadei bide pusuyo bütün oyun o yerde bekliyo.sinir oluyorum yaw.
  • single olaral oyunu bitirdikten sonra solo bölümünde high explosive diye bir yerde takıldım..10 tane şu robota benzeyen zırhlı adamlardan öldürmek gerekiyor ama bir türlü geçemedim nasıl gececeğiz yav bu bölümü? klavye mause kıracam azz kaldı..
  • Benim format atmam gerekiyor tekrar yükleyince lvl fln sıfılanıyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ber0s -- 27 Aralık 2009; 0:27:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ber0s

Benim format atmam gerekiyor tekrar yükleyince lvl fln sıfılanıyormu ?

Hayır.
  • ozaman güzelmiş saolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

Yeni patch gelsin korsancılar gitsin bir an önce yoksa ben oynamayı bırakacam yeminle.
    Hep küfür hep şerefsizlik.herif alıyo grenadei bide pusuyo bütün oyun o yerde bekliyo.sinir oluyorum yaw.

Orjinaller 1.072 de korsanlar 1.066 da oynamıyor mu ?
  • Tekrar tekrar bitiriyorum oyunu
  • beyler oyunda bi eve yolladılar beni bilgisayardan veri aktardım sonra o veriyi bi yere götürmemi istiyorlar ama yukardan bomba yağıyor aşağısı düşman dolu hareket ettiğim an bombayla vuruluyorum. Bu bölümü nasıl geçeceğiz bu ne böyle
  • uzulerek sogluyorum ki multiplayer in tadı kactı.cunku,
    -cok kufur ediliyor,heleki turk turke anabacı duz gidiyor.bu olay korsanların multiye girmesiyle tavan yaptı.
    -hep aynı harita,hep aynı yerler,belli bir sure sonra sıkılıyor.4 tane haritada dolan dur.insan yarım saat te sıkılıyor.
    -ezik silah kullanımı,1887 nin gucu dusuruldukden sonra denge gelir diyordukkii bu seferde gl kullnımı basladı.veya otomatik pomlalıyla adam yatıyor yere hic emek harcamadan geleni geceni indiriyor.
    -oyun tam bir fps ye donustu,herkes bildigini okuyor.adamlar bomba kuruyor ama gidiyimde cozuyum,kurtarıyım ,bayrak kapıyım veya gorev yapayım diyen yok.deli gibi kosuyolar ve en cok adamı ben vuruyum diye dolanıyolar.
    bogle olunca ne yazıkki insan soyuyor.hep destekledigim arkasında durdugum mw 2 ye subatta veda edicem.ve bad company 2 alıcam.daha taktiksel bir oyun cunku takım calısması.
  • Evet ya yeni maplar gelmezse en kısa sürede Bad Company'e dönücem. Zaten adamlar edeceği kadar kar ettiler. Bizle uğraşmazlar sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

uzulerek sogluyorum ki multiplayer in tadı kactı.cunku,
    -cok kufur ediliyor,heleki turk turke anabacı duz gidiyor.bu olay korsanların multiye girmesiyle tavan yaptı.
    -hep aynı harita,hep aynı yerler,belli bir sure sonra sıkılıyor.4 tane haritada dolan dur.insan yarım saat te sıkılıyor.
    -ezik silah kullanımı,1887 nin gucu dusuruldukden sonra denge gelir diyordukkii bu seferde gl kullnımı basladı.veya otomatik pomlalıyla adam yatıyor yere hic emek harcamadan geleni geceni indiriyor.
    -oyun tam bir fps ye donustu,herkes bildigini okuyor.adamlar bomba kuruyor ama gidiyimde cozuyum,kurtarıyım ,bayrak kapıyım veya gorev yapayım diyen yok.deli gibi kosuyolar ve en cok adamı ben vuruyum diye dolanıyolar.
    bogle olunca ne yazıkki insan soyuyor.hep destekledigim arkasında durdugum mw 2 ye subatta veda edicem.ve bad company 2 alıcam.daha taktiksel bir oyun cunku takım calısması.

Hocam biz bunları ilk günden söyledik bizi burda taşladılar Ama oyunun sistemi böyle puscaksın avlıyacaksın haritalar bu şekilde yapılmış çatışma diye bişey yok

Geçen bi adam geldi 3 elde de nükleer yaptı kalabalık geziyo bide wh var heralde adamı bi sefer arkadan vurdum direk küfretti zaten

• Arkadaşlar,
    Daha önce oyunu korsan olarka indirip oynadım ve beğendiğim için de almak istedim ve steam'den oyunu üyelikle indirmeye başladım. Oyunu hiç indirmeden -steam üzerinden- halihazırda hdd'de bulunan oyun dosyası ile steam üzerinden oynama şansım yok mu acaba? Bir daha 12 gn lik dosyayı beklemek istemiyorum.
    Bu arada Dragon Age'yi de orijinal olarak aldım ve bunu steam'e ekleyeyim dedim. orada non steam olarak değil de kod girerek oyun ekleme tuşuna bastım Dvd içinde yazan 20 haneli key i girdim şifre doğru değil dedi. Başka bir yerden mi girmem gerekiyor bunu acaba? Steam olayına daha yeniyim tam anlamadım işin aslı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

quote:

Yeni patch gelsin korsancılar gitsin bir an önce yoksa ben oynamayı bırakacam yeminle.

Benim orjinal. 1.074 olalı baya oluyor. bi türk forumunda gördüm adını vermek istemiyorum sırf mw2 nin multisini korsan oynamak için konu açılmış ve sayfa 40 lara gelmiş. yani ne kadar yama çıkarsa çıksın bunu kırmak için uğraşıyolar. Ve şuan da orda okuduğum kadarıyla korsan olarak multiye giriyolar. Önüne geçilemicek derecede. Yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

quote:

Benim orjinal. 1.074 olalı baya oluyor. bi türk forumunda gördüm adını vermek istemiyorum sırf mw2 nin multisini korsan oynamak için konu açılmış ve sayfa 40 lara gelmiş. yani ne kadar yama çıkarsa çıksın bunu kırmak için uğraşıyolar. Ve şuan da orda okuduğum kadarıyla korsan olarak multiye giriyolar. Önüne geçilemicek derecede. Yazık.

O forumun Baş harfi C ile mi başlıyor ?

• Oha şu an oynayabiliyorlar mı korsanlar?...1.174 te yok diye iliyordum...Zaten dikkatimi çekti bugünlerde küfür baya bir arttı
  • Günaydın 1 haftadan beri oynanıyor.Oyunda bol miktarda hile olaylarına rastlayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.