Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) [ANA KONU] (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.393
Cevap
6
Favori
472.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ber0s

Elimize 2 adet silahı hangi özellikle alıyoruz araştırdım ama bulamadım ?

BLING

http://oyun.donanimhaber.com/Modern_Warfare_2_-_PERKLER,KILLSTREAK_ODULLERi_ve_DEATHSTREAK_YARDIMLARI/m_36689975/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: ber0s

Elimize 2 adet silahı hangi özellikle alıyoruz araştırdım ama bulamadım ?

Silahın Akimbo özelliği ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

sormayin olmemek icin haritayin en ucra kosesine gittim
    kirmizi dumanin yaninda duruyordum kafama dustu

bu arada killstreak yapmak inanilmaz zor

7 killstreakak adar yapabiliyorum

simdiye kadar hic ac130 kullanmadim

Evet bana göre de zor killstreak 2kere ac130 açtırabildim anca

Geçen oynuyoruz adamın biri geldi 3 elde de nükleer yaptı bide wh kullanıyo tabi ağzımı bozdum biraz
    Wh kullamasa sorun yokta işte
  • evet gerçekten zor ac130 açabilecek kadar killstreak yapmak ya hile olucak yada güzel bi yerde pusu olucak gerçi pusu ile olucak işte değil ama ben 3 kere kullandım oda 4kill yapıp gelen kutudan aldım şans
  • valla nuke açmak için herhalde hile gerekir. ben prestij 1 24 lvl ım daha şimdiye kadar nuke ü bırak paket yollamadan ac130 açamadım. sadece 3 kere pave low açtım(paket yollamadan). oda 9 kill istiyo. ama baya bi kasmıstım. 9 killin sonunda bi baktım ellerim terlemiş
  • Olay benim için Chopper Gunner'da bitiyor.Açıldığı zaman gerisi kolay.Hileye hurdaya gerek yok.Biraz şans,birazda bilekte bitiyor olay
    39 Killstreak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

http://www.youtube.com/watch?v=mxvrDHYIBUk&feature=SeriesPlayList&p=852263FAF767EF33
    Adam resmen yağsız tarafından kıyma yapıyor.

Güzelmiş Bu yapılacak bişey ama ben sadece silahla yapılabilecek killstreak en fazla ne olur onu merak ettim hiç bişeyin yardımı olmadan Geçen oynadığım adam 3 el üst üste nükleer yaptı

Ben 1 kere yardımsız 11 yaptım bide heli nin yardımıyla 11 yaptım

• 10+ chopper kullandım. 5-6 kere ac130 kullandım 1 kere nuke attım. Çok güzel bir his :)
  • ya bn oyunu rip li olarak yükldim single player modunda bi bölümde oyun kapandı ve FS_BuildOSPath: os path length exceeded hatası verdi.. ekran ayarlarnı kıstım ve geçtim orayı fakat bu sefer petrol kulesine çıkılan bölümün ortasında aynı hatayı veriyor.. ne yaptıysam çözemedim o hatayı :S lütfen yardım edin.. int de araştırdım bulamadım çözümünü hep yabancı sitelerde var bnmde ing fazla iyi değil.. ekran kartım : asus geforce 9500gt 512mb ram 512x2

• olay budur yaaaaaaaaa
  • Arkadaşlar ben bu oyunu steamden kurdum şu an yalnız oyunu c:ye kurmuş gibi geldi bana ama ben oyunları vs d: veya e: ye atiyorum. c: nin boyutunu zaten az ayarlamıştım kasacak makinayı iyice bu oyunları d: ye kurmanın yolu yok mu steamde kurdum direk çalıştı anasını satayım. hiç de sormadı napam abi diye...
  • c ye kuruyor ve dedigin gibide sormuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

olay budur yaaaaaaaaa

o nasıl bir ak47 dir yahu?hiç sekmiyor

• Private serverlar çıktımı ya???
  • quote:

Orijinalden alıntı: |muhrip|

quote:

olay budur yaaaaaaaaa

Bendemi sorun var anlamadım.Benim Chopper gunner,Ac130,pawelow ile falan vurduğumda kill streake falan işlemiyor vuruyorum birşey olduğu yok.
    Bide bu adamın kullandığı perkler hangileri tahmin edebilen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

quote:

Orijinalden alıntı: |muhrip|

quote:

olay budur yaaaaaaaaa

Bendemi sorun var anlamadım.Benim Chopper gunner,Ac130,pawelow ile falan vurduğumda kill streake falan işlemiyor vuruyorum birşey olduğu yok.
    Bide bu adamın kullandığı perkler hangileri tahmin edebilen varmı?

Ac-130,Chopper falan kendi kill streakların ile olmak zorunda.Airdrop'lardan gelenler etkilemiyor.Bir de kullanırken falan ölmemen de gerekiyor tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

Private serverlar çıktımı ya???

Çıkmadı sanırım.
  • Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz ? Çözünürlük ayarı yapamıyorum oyun içerisinde.
    Kartım x1650 pro windows 7 kullanmaktayım .Hiç olmamıştı bir anda oldu 640 ... çözünürlükte açabiliyor oyunu :S
    Oynuyordum şimdi oynanmıyor böyle yardımcı olursanız sevinirim
  • add friends için steam üye ismimiz mi gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.