Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) [ANA KONU] (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.393
Cevap
6
Favori
472.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda clan arıyorum tek amaç sohbet edicek birileri olsun

Steam id Delaboss

Oyunda DelaB0ss_[TR]
  • Streamda sorun mu var gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

add friends için steam üye ismimiz mi gerekiyor?

evt steam id gerekiyor. yani login olurken yadığınız isim. nick ile karıştırmayın.
    Şuan geldi steam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 30 Aralık 2009; 2:38:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

sormayin olmemek icin haritayin en ucra kosesine gittim
    kirmizi dumanin yaninda duruyordum kafama dustu

bu arada killstreak yapmak inanilmaz zor

7 killstreakak adar yapabiliyorum

simdiye kadar hic ac130 kullanmadim

Nesi bu kadar zor anlamadım valla. Haritanın en sinsi köşesine geçsen de oyunu iyi takip etmedikten sonra killstreak kassan da işe yaramaz bir şekilde yine avlanırsın. Gerçi ben de 14'ün üzerine çıkmış değilim ama açtığım ac 130'un, chopper gunner'ın sayısını unuttum. Ben oyunda 8 killstreak için kasarsam kasıyorum o da Emergency Airdrop için, elbette düşmana kaptırmadan dört kutuyu da toplamak bazen zor oluyor. Bir keresinde dört kutudan ikisinde ac-130 çıktı. Birini ben diğerini karşı takım aldı, sırasıyla haritayı kevgire çevirmiştik.

Unutmadan, şu linkteki siteye bir bakın derim illa killstreak kasarım ben diyorsanız. Faydasını görenler var, ben daha incelemedim.

@kozdil: Evet bir ara Steam'de sorun vardı, son oynadığım maçın kayıtları yoktu oyun içerisinde.

• Bir mw 2 cinin en fazla yapmak istediği şeyleri bu videoda görebilirsiniz sonlara doğru kopuyor

• Oyun bir tarafıma oturmuş şekilde, Alamadım orjinal, halen video izlemekle geçiniyorum

cod4 e devam

Leanback

bu son verdiğin video da adam vurduktan sonra hep bıçak sallıyor, neden yapıyor anlayabilmiş değilim, alışkanlık mı yoksa bir işe mi yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 30 Aralık 2009; 12:08:53 >
  • tamamıyle alışkanlık oyunu multi kopyada oynayabilirsin internette araştır
  • o yazıyı yazdıktan sonra bir bakayım dedim, baktım buldum,
  • gamepadla nasil boyle oynuyorlar
  • quote:

gamepadla nasil boyle oynuyorlar

Hangi güzel video izlesem Xbox360'da oynuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeD By l HuNTeR

quote:

PC nin aksine Xbox ve PS3 te aim helper var diye biliyorum ve hitbox lar daha büyük .
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

quote:

quote:

PC nin aksine Xbox ve PS3 te aim helper var diye biliyorum ve hitbox lar daha büyük .

Bende multiplayer kısmında "Aim Assist" yok diye biliyorum

• Dün gece Oyundayım 2 tanecik zibidi oyunda sadece bıçak kullanarak Koşuyorlardı. Ama öyle böyle koşma değil. Marathon Pro yanında halt yemiş. Sadece Bıçak ile adamlar 60 küsür adam vurdu. Hilecimi bunlar acep :)
    yoksa Marathon Pro'nun Prosumu :D Çözemedim de deli olmakla yetindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chamurpeace

Dün gece Oyundayım 2 tanecik zibidi oyunda sadece bıçak kullanarak Koşuyorlardı. Ama öyle böyle koşma değil. Marathon Pro yanında halt yemiş. Sadece Bıçak ile adamlar 60 küsür adam vurdu. Hilecimi bunlar acep :)

Var öyleleri. İnsanı sinir etmekten başka bir işe yaramıyorlar. Ayrıca oyuna yakışmıyor, bunu şu anlamda diyorum; oyunda hızlı ve sınırsız koşabilmek adına bir ton perk ve onların pro'su mevcut. Ayrıca handgun sınıfında ilgili challenge'lar yapılınca da tactical knife veriliyor ve bütün bunlar birleştiği zaman sadece bıçak ile oynayan kişi inanılmaz derecede atak ve seri oluyor. Hadi bunu anladım da adamın bir depar atışı var ki Hussain Bolt kadar hızlı koşuyor o kişi.. O yüzden acaip saçma geliyor ve yakışmıyor Mw 2 gibi bir oyuna. Bu yüzden de oyunu gl ile katleden şey de bu bana göre. Adam bir bakmışsın bütün haritada bıçakla killstreak yapmış üstüne nuke atmış. Görmedim ama olur valla.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

quote:

quote:

Bende multiplayer kısmında "Aim Assist" yok diye biliyorum

evet yok galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: chamurpeace

Dün gece Oyundayım 2 tanecik zibidi oyunda sadece bıçak kullanarak Koşuyorlardı. Ama öyle böyle koşma değil. Marathon Pro yanında halt yemiş. Sadece Bıçak ile adamlar 60 küsür adam vurdu. Hilecimi bunlar acep :)

Bilinen bir glitch o. Elinize care package alıp koşarsanız (+ marathon +light) sizi tutamazlar :P
  • Ben de bir aralar dolaşırdım öyle silah kullanmaya başladığımda sinir bozucu olduğunu gördüm, ama diğer sinir bozucu yöntemlere göre daha çok yetenek istiyor bence.
  • Stream update yapıyor sonra oyuna girilmiyor, update yapmadan da kendini açmıyor.Napıcaz...
  • Steam update mi yaptı?
  • Arkadaşlar hiç oyundan Trojan falan yiyen var mı?

2 hafta önce bir gece facebook'a girmeyi denedim.Mail'i falan bulamadı hemen arkadaşın hesabından baktım adım "Ferdi Tayfur" olmuş
    Hemen maillere baktım da şifre değiştirme talebinde falan mail geliyor diye.Allah'tan gelmiş de kurtardım.Sonra hemen NOD32 ile tarattım da 10 tane falan trojan buldu.Şimdi temiz sanırım ama bayadır girmediğim bir sitede mesaj gelmiş "Hesabınıza giriş denemesi oldu" diyerek.Heralde o arada şifreyi değiştirmişler çünkü alakasız bir şifreydi

Demek istediğim dikkatli olun hatta mümkünse her oyun sonrası bilgisayarı bir taratın.En azından içiniz rahat etsin.Benim olayım da örnek olsun

İyi seneler

• 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.