Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) [ANA KONU] (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.393
Cevap
6
Favori
472.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben adamın üyeliğini steam üzerinden bulup hakkında şikayette bulunmaya başladım artık tek tek tespit edip bunları steamde en son kimlerle oynadın bölümünden steam id lerini bularak yapıyorum. gerçekten o kadar para ver sonra hilecinin eğlencesi ol. bari oylama olsa şutlardık adamı işte bakalım steam ne gibi bir çare bulacak...
  • Oyunu bitirdim, bana göre serinin en iyisi....
  • Valla Infinity Ward o kadar sattı hiç oyunun arkasında durmuyor. Daha 59 levelım ama sıkılmaya başladım. Çok ta büyük hevesle almıştım halbuki. Bu gidişle BC2 alıp onu oynayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

Steam ın hileciler içim yaptığı herhangi bir şey var mı diğer oyunlarda vote ile adamı kickleyebiliyorduk bunda o da olmuyor adadm bariz aimbpt wallhack ve rank hilesi yapıyor.

Oyun orjinal mi sahte mi?
  • Estate mapından nefret ediyorum

hiç sevemedim nedense, sniperi alıp çatıda yatıyorum hep o mapta.

diğer maplar güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan1986

Yeni map mi lazım??Değişiklik iyidir ama ilk önce oyunun hatalarını düzeltsinler. Adamlar satışları yaptı. Şimdide yatıyorlar. İnsan bir pacht yayınlar. Eksiklikleri düzeltir. Mesela care paket elinde ucube gibi koşuyor adam. Resmen bug hem 2 kat hizli koşuyor hem çok ani yön değiştiriyor. Ne olduğunla kalıyorsun. Düşünsenize bir oyunda onlardan 2-3 tane olduğu. Giderekte kulananların sayısı artıyor. Adamalar tam özenti. En sonuda bir takımda 2-3 tane eleman görmeye başlıcaz. Tabi düzeltmezlerse. Oyundaki hiçbir silahın kullanılmasına kızmıyorum. Ama oyunun bugını kulananlara gerçekten kızıyorum. Çıkıyorum oyundan. Onun dışında grup olarak bir oyuna girene kadar 15-20 dk geçiyor. 3-5 bölüm oynuyoruz bir 15-20 dk daha biraktıracak seviyeye geliyor. Herkezin aldiği zevk kursağinda kalıyor. Hemde boşa vakit kaybı. Kısıtlı zamanı olanlar oyuna girmekle uğraşana kadar zamanları bitmiş oluyor. Arkadaşımın birbölüm oynayip çıkacam değipte oynamadan cıktığına çok sahit oldum. Oyun güzel olabilir ama yaptık bitti muhabetinde adamlar. BF 2 oynarken devamlı yenileniyordu eksikler düzeltiliyordu. EA yi sevmem ama yapılan oyunun arkasında duruyor adamlar.
    quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

yeni map lazım ya

perklerle alagali bug degilki

• Arkadaşlar oyunun multisini yılbaşı itibariyle test etmeye başladım :D aslında zevkli..bir çok mod var silah grafikler tabiki cod 4'le kıyasladığımda bir çok yönden fark atıyor ama fakat lakin yalnız cod 4 hala oynanıyor !! iw bişeyler yapmazsa bu oyunun ömrü çok sürmez yine oynanır oynanır ama cod 4 gibi zevk vermez nesse cod 4'te en önemlisi dedicated server sana çoğu zaman sahip çıkan adminler var.Ya mw-2'de elin kolun bağlı oynuyorsun adam her türlü hileyi çakıyor her türlü lafı söylüyor yapacağın hiç bişey yok...yok intermission 1 dk server bulana kadar bi sürü zaman geçiyor, adam sayısı çok az, puan sınırı çok düşük bölümler hemen bitiyor..uzun lafın kısası ben o yüzden bu aralar mw 2'de demolition mod filan takılıyorum (konuyu bağlıcam ya bir yere:) en azından uzun sürüyor S&D hak getire bi kere girdim hilecinin biri paso adam alıyodu ne bomba kurma ne çözme amann...

Ayrıca yeni map isteyen arkadaşlar var bu kadar erken map istendiğini de ilk defa duydum demek ki oyun şimdiden doygunluk yaratmış !!

• quote:

Orijinalden alıntı: smd

Valla Infinity Ward o kadar sattı hiç oyunun arkasında durmuyor. Daha 59 levelım ama sıkılmaya başladım. Çok ta büyük hevesle almıştım halbuki. Bu gidişle BC2 alıp onu oynayacağım

eğlence için kendine enteresan şeyler bul.mesela marathon + light weigh + care package alıp tüm mapi turla.millet rahatsızda olsa accaip zevkli oluyo.bide commando seç.önüne geleni bıçaklamaya çalış.fantazi perkler koy.gl+thumber + danger close al mesela:D küfür yemek rahatsız etmiycekse yapıcak tabiri caizse birsürü p.çlik var oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

Valla Infinity Ward o kadar sattı hiç oyunun arkasında durmuyor. Daha 59 levelım ama sıkılmaya başladım. Çok ta büyük hevesle almıştım halbuki. Bu gidişle BC2 alıp onu oynayacağım

eğlence için kendine enteresan şeyler bul.mesela marathon + light weigh + care package alıp tüm mapi turla.millet rahatsızda olsa accaip zevkli oluyo.bide commando seç.önüne geleni bıçaklamaya çalış.fantazi perkler koy.gl+thumber + danger close al mesela:D küfür yemek rahatsız etmiycekse yapıcak tabiri caizse birsürü p.çlik var oyunda.

Marathon+Light Weight + Care Package kombinasyonunu denedim. Başım döndü yahu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

Marathon+Light Weight + Care Package kombinasyonunu denedim. Başım döndü yahu

takip etmeye çalışanlarada aynısı oluyobi tavsiye daha.capture the flag oynarken deneöyle böyle değil 10flag kaptım 14-0 yendik bi round (:

• Yeni mapler gelcek mi acaba ? Tereddütteyim..
  • Henüz gelmez kaç hafta oldu çıkalı yahu Bir yıla filan gelir anca.
  • marathon pro leight bilmem pro comando pro + core süper yavv
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

Steam ın hileciler içim yaptığı herhangi bir şey var mı diğer oyunlarda vote ile adamı kickleyebiliyorduk bunda o da olmuyor adadm bariz aimbpt wallhack ve rank hilesi yapıyor.

Oyun orjinal mi sahte mi?

Benim oyun orijinal...Adamlar gene de bulmuş bir yöntemini...

Bu arada şu harita aralarında beklememek istiyorsanız ve TD'ci iseniz TD Express Modu var kesinlikle tavsiye ederim hemen diğer map'e atlıyor. Fazla bekletmiyor...Bir de sakinlikten yana iseniz HardcoreTD'ı tavsiye ederim herkes ninja ve cold blood geziyor böyle sinsi sinsi çok hoş oluyor sniper desen herkes....

• Lanet olsun oyundan soğudum valla 12 kişi DM oynuyoruz 10 kişi hile kullanıyor mutlaka ama mutlaka bir pacht lazım hemde iyi bir pacht
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Oyunu bitirdim, bana göre serinin en iyisi....

Bende 2 gün önce kurdum ama sadece 1dk oynayabildim.
    Özel hayat ve işten dolayı vakit bulamıyorum.
    Oynamak için çok sabırsızlanıyorum, bakalım dediğin kadar var mı?
    Bence şu ana kadar en iyisi COD4dü. Henüz MW2yi oynamadığım için bir yorum yapamam...
  • arkadaşlar bu oyunu türkçe yapacak bir yama yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: c_none84

arkadaşlar bu oyunu türkçe yapacak bir yama yok mu?

Yok.
    Hakkıydı zaten Mw2'nin yılın oyunu seçilmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

Yılın oyunu seçilmiş MW2. Yılın oyunu , en iyi pc oyunu , en iyi Multiplayer , en iyi 1st person shoter...

http://www.gametrailers.com/video/game-of-gt-goty/60274
    http://www.gametrailers.com/video/best-pc-gt-goty/60271
    http://www.gametrailers.com/video/best-multiplayer-gt-goty/60264
    http://www.gametrailers.com/video/best-first-person-gt-goty/60222

Başka ne olabilirdi ki?

Merakla 3.seriyi bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.