Allah ım sabır ver bana. Nedir bu telekom dan çektiğimiz. 5 dk da bir bağlantı gidiyor. Sonra geri geliyor. 15 dk sonra bidaha gidiyor. Daha önce hiç bukadar sık olmamıştı bugün iyice azıttılar.
aynı olay 2gün önce bana da oldu.inanılmaz sinir bozucu bi olay akşama geçmişti o ayrı...
quote:
Orijinalden alıntı: CCaaNN
quote:
Orijinalden alıntı: Lifetaker
Allah ım sabır ver bana. Nedir bu telekom dan çektiğimiz. 5 dk da bir bağlantı gidiyor. Sonra geri geliyor. 15 dk sonra bidaha gidiyor. Daha önce hiç bukadar sık olmamıştı bugün iyice azıttılar.
aynı olay 2gün önce bana da oldu.inanılmaz sinir bozucu bi olay akşama geçmişti o ayrı...
İmzan kural dışı
pinglere dikkat
korsanlar oynayabiliyor mu ?
@DMC O ping barları rakama nasıl çevirdiniz acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: Tornado 4ı
?
quote:
quote:
?
evet
quote:
Orijinalden alıntı: KiLLeD By l HuNTeR
güncelleme ilemi geldi yoksa cfg yoluylamı bilgi Plsss !...
quote:
Evet.
quote:
Orijinalden alıntı: chamurpeace
quote:
Orijinalden alıntı: KiLLeD By l HuNTeR
güncelleme ilemi geldi yoksa cfg yoluylamı bilgi Plsss !...
farklı bir ilaç ile yapılıyor o olay.
legal bir yöntemle yapmanın yolu yok mu? bir de pingi 50'den küçük olan servleri aramakla vakit geçiriyor oyun. bunu direk olarak 120'den başlatmanın yolu yok mu cfg. ayarları ile ben zaten 120 pingden aşağı yabancı serverlerde oyun oynayamıyorum boşuna aramasın..
vidyolar bir harika
- unlocked "com_maxfps" (up to 1000), "cg_drawFPS", "cg_fov", "cl_maxpackets" - cg_scoreboardPingText = 1 - unlocked "ping_default_min", "ping_increment", "ping_searches_per" - unlocked toggle commands, like bind F8 "toggle drawLagometer 1 0" - and more =)
config mp cfg ye bi bakin belki olur
bunlardan tam olarak bir şey anlamadım bir de bu config satırları alt alta değilmiş hepsi birbiri ardına getirilmiş "enter" siz yazılar... sanırım oynanmasını istememişler...
arkadaşlar oyun öncelikle mükemmel fakat bi bölümde zorluk derecesini en alt seviyeye getirdim şimdi biraz zorlaştırmak istiyorum ama nasılll yapılacak bi türlü bulamadım:( yardımcı olursanız sevinirim...
Prestige moda girince her şey sıfırlanıyor diyor... Tamam girdik diyelim peki bitirince bir artısı oluyor mu örneğin Cod:WaW'da prestige modu bitirince üstteki kilitli classlardan biri açiliyordu. Girişte böyle bir açıklama görmedim ona göre prestige moda girecem de ...
quote:
Orijinalden alıntı: chaos7
Prestige moda girince her şey sıfırlanıyor diyor... Tamam girdik diyelim peki bitirince bir artısı oluyor mu örneğin Cod:WaW'da prestige modu bitirince üstteki kilitli classlardan biri açiliyordu. Girişte böyle bir açıklama görmedim ona göre prestige moda girecem de ...
Her "Prestige Mode" geçişinde fazladan bir tane "Create a Class" ekleniyor,birde amblemler
quote:
Orijinalden alıntı: chaos7
aciliyor :)
sabah 10 da basladim oynamaya 4-5 saat araliksiz
tam 4 nuke attim
Westeland Chopper icin ideal bir map katliam yaptim