Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) [ANA KONU] (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.393
Cevap
6
Favori
472.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: disorderpunk

Yılın oyunu seçilmiş MW2. Yılın oyunu , en iyi pc oyunu , en iyi Multiplayer , en iyi 1st person shoter...

http://www.gametrailers.com/video/game-of-gt-goty/60274
    http://www.gametrailers.com/video/best-pc-gt-goty/60271
    http://www.gametrailers.com/video/best-multiplayer-gt-goty/60264
    http://www.gametrailers.com/video/best-first-person-gt-goty/60222

Yılın oyunu filan değil de bariz Şişirildi şişirildi sonra birsürü kişinin beklentisini karşılamadı. Şu an acayip bir şekilde oynanmasının nedeni MW1'den gelen müthiş oyun tarzı.

GameTrailers seçmiş olabilir ama IGN veya GameSpot gibi saygın oyun sitelerinin seçtiklerine bakarsanız haklı olduklarını göreceksiniz. Bir oyuna hiç bir şey katmadan yenisini çıkarmakla yılın oyunu yapılmıyor.

• Yeni patch geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan*

Yeni patch geldi

şu patchlerin neyleri düzelttikleri veya ne yaptıkları bir yerlerde yazıyormu?

edit:patch falan gelmemiş 1.074 le giriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L337 -- 5 Ocak 2010; 23:35:19 >
  • Valla girerken new patch felan zırvaladı ama
  • patch yok daha :P Sanırım çoğu kişide aynı olay olmuş steam açarken, yanlışlık var sanırım.
  • steam patladı yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

steam patladı yine.

hocam yoksun uzun zamandır sildin mi beni :)
  • yok ya ne silmesi yeni hesaba geçtim ekledim seni kabul etmemişsin arada ekleyenlere bak )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 6 Ocak 2010; 4:18:41 >
  • quote:

steam patladı yine.

Hayırdır ne oldu yine
  • quote:

steam patladı yine.

3. yu almazsın heralde.:
  • Yok ya ban degil gece oyuna girememiştim ondan yazmıştım düzeldi 15 dakika sonra.
  • quote:

steam patladı yine.

Bende 3.Orjinal oyununu aldın sandım.Yok artık dicektim.
  • ulan bu hilecilere nasıl küfür etsem de kâe etmiyor adam bir başladı abi 70 kill e geldi kısa zamanda.. insanın inanası gelmiyor. killcamden bakıyorum adam beni duvarların arkasında izliyor yola bomba falan eline gelirse atıyor sonra da geçiyor bir yere çağırıyor ne kadar helikopter ac130 varsa... en sonunda da canı sıkılıyor nuke atıyor...

sen de öyle mal gibi bekliyorsun...

ulan oyundan soğudum... single player daha zevkliydi bundan be!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de beers -- 6 Ocak 2010; 21:03:11 >
  • Ben daha doğru düzgün multi ye bile giremiyorum hesapta orjinal aldık.

Korsan da oynadım daha az sorunluydu inanın. Korsanda arkadaşıma invite yok diye orjinal aldım. Ne invite ları kabul edebiliyorum nede arkadaş listemdeki birinin oyununa girebiliyorum.

Port açtım firmware güncelledim yok nafile modemi resetliyorum 5 dakika giriyorum invite kabul edebiliyorum 5 dakika sonra yine aynı napıcaz anlamadım modemi mi değiştiricez en sonunda yani.

• Görünmez adam

ıskaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 7 Ocak 2010; 5:08:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Görünmez adam

ıskaaaa

2.si güzeldi :Dböyle şans olmaz olsun abicim ya :D herif e acıdım resmen ya :D azuahaha :D

• Yazık.
  • Arkadaşlar acaba mp oynarken silahı sol el ile oynamamız mümkün mü acaba ? Counter strike oynarken bir tane komutla sol elede oynama imkanı vardı acaba bu oyunda da var mı acaba böyle birşey ?
  • yahu oyunun save dosyaları nerde herkes oyunun kurulu olduğu klasörde diyor ama bende ne profiles var ne players var oyunun kurulu olduğu klasörde...windows 7 kullanıyorum başka bir yerde kayıtlı olabilirimi?
  • Allah ım sabır ver bana. Nedir bu telekom dan çektiğimiz. 5 dk da bir bağlantı gidiyor. Sonra geri geliyor. 15 dk sonra bidaha gidiyor. Daha önce hiç bukadar sık olmamıştı bugün iyice azıttılar.
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.