Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) [ANA KONU] (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.393
Cevap
6
Favori
472.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu sorunun Kaynagını ne acaba beyler. Oyunu Steamdan Arkadaşa Aldık. Backup'ı Çekip ben verdim Yükledik oyuna girdik Menuler böyle :S
  • ekran kartinin driverini guncelle

http://support.amd.com/us/psearch/Pages/psearch.aspx?type=2.4.2&product=2.4.2.3.16&contentType=GPU+Download+Detail&ostype=&keywords=&items=20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 10 Ocak 2010; 16:55:52 >
  • ben hayatımda böyle müthiş bi oyun oynamadım
  • arkadaşlar artık yeni harita çıkmıcakmı ya
  • Yahu kardeş sen ne zaman bir oyuna 2 ay içinde harita çıktığını gördün? Hele bir bekle bakalım daha 1.1 patchi bile gelmedi.
  • Prestige Mode'de 2. 3. 4. .... class slotlarını açmak için hep aynı Xp seviyesinde mi ilerliyoruz? Yani 1 kere daha lvl 70 olursam aynı xp ile bir slot açılacak. sonra 2. prestigeye girdim direk açılacak mı bir slot daha? CoD:WaW'da son slotu açmak için 10 kere bitirmek gerekiyordu sanırım-sadece o slot için- doğru hatırlıyorsam. Bunda da böyle mi acaba?
  • Her 2 prestijde 1 class açIlıyor. Hepsi aynı zorlukta demek isterdim ama, 3 prestije kalmadan tüm challange lar biter, o da yavaslatir adami. Son claas da 9. Prestijde aciliyor.
  • Modernwarefare 1 çok daha iyiydi.Bu oyun ondan çok uzakmış.Bitirdim ama vasat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 12 Ocak 2010; 23:39:35 >
  • MERHABA ARKADAŞLAR BİRÇOK YAZIYI OKUDUM BEN OYUNU %100 BEDAVA OYNUYORUM HİÇBİR SORUN YOK STEAM DEN GİRİYORUM 70 OLDUM PRESTİJ YAPTIM SU AN 26 LVL IM YENİ Bİ SLOT AÇILDI DEZAVTAJI SADECE SİLAHLAR LVL 1 DEKİ GİBİ KAPANDI TEKRARDAN AÇIYORUM AVANTAJI AÇILMIYAN TİTEL LAR FALAN AÇILMAYA BAŞLADI 70 LVL DA OYUNDAN SIKILMIŞTIM YENİDEN BAŞLADIM Bİ NEVİ ONUN HARİCİNDE HERGÜN 4-5 SAAT OYNUYORUM HATTA Bİ CLANIMIZ BİLE VAR ARKADAŞLAR ARASINDA TABİ HEPİMİZ BELEŞ OYNUYORUZ HİÇ 150$ FALAN DA VERMEYE NİYETİM YOK COD 4 TEDE 55LVL IM ONUDA PRAVETE SERVERDA BEDAVA OYNUYODUM

BAZI ARKADAŞLAR PARAYLA ALDIK BEDEVA OYNIYANLARLA DALGA GEÇELİM FALAN HAVALARINA GİRMİŞ YAZIK DİYORUM ÇOCUKLUKLARINA VERİYORUM 150 $ Bİ OYUNA VERCEK PARAM YOK ZATEN ONLAR PARA İLE OYNASIN

OYUNDAKİ NİCK İM OZ (TR) BU ARADA

HERKEZE İYİ OYUNLAR

• Yeni patch geldi hayırlı olsun yeni patchle birlikte bende değişik birşey oldu portları açmıştım önceden ama bu sefer patchi yükledikten sonra girdim eset porta izin ver diye bir uyarı geldi izin verdim.oyun a giremiyordu arkadaşlar umarım şimdi girerler.
  • Call of Duty: Modern Warfare 2 Update Released
    January 13, 2010, 4:36 pm - Valve - Product Update

Updates to Call of Duty: Modern Warfare 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:

Call of Duty: Modern Warfare 2

* Fix for latest texture hacks
    * Fix to prevent players from getting inside geo
    * Fix to prevent players with illegally pirated copies of Modern Warfare 2 from matchmaking with legitimate Modern Warfare 2 players
    * Connection improvements for NAT-PMP routers
    * Fix for "elevator" glitch that allows players to get out of playable area
  • Hile ve korsan olayına kısmen çözüm getirmişler. Bir süre rahat ederiz en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

Call of Duty: Modern Warfare 2 Update Released
    January 13, 2010, 4:36 pm - Valve - Product Update

Updates to Call of Duty: Modern Warfare 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:

Call of Duty: Modern Warfare 2

* Fix for latest texture hacks
    * Fix to prevent players from getting inside geo
    * Fix to prevent players with illegally pirated copies of Modern Warfare 2 from matchmaking with legitimate Modern Warfare 2 players
    * Connection improvements for NAT-PMP routers
    * Fix for "elevator" glitch that allows players to get out of playable area

dedicated server yapmak yerine nelerle uğrasıyorlar, dedicated server olmadığı sürece nekadar uğraşsalar hile olayına çözüm getiremeyecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 14 Ocak 2010; 16:25:28 >

• 150 $ mı? Konsolda bile 150 $ değil. Bir de korsanla övünenler var ya dalga geçerim tabi. Sanki biz bilmiyoruz korsan oynamayı
  • Yuh 150 dolara 3 tane alırsın :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 14 Ocak 2010; 17:17:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Yuh 150 dolara 3 tane alırsın :P

Di mi ama
    Yarın, sabaha kadar bi multi attim. Banlanma korkusu olmadan
  • Yani "gönül rahatlığı ile hile yaptım" mı diyorsun çünkü ben hile yapmıyorum ve banlanma korkusu yaşamıyorum da...
  • yanlislikla prestige ye gectim off
  • 3 kere soruyor yaw ne yanlışlığı :)
  • 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.