Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) [ANA KONU] (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.393
Cevap
6
Favori
472.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben multide oyuna giriyorum team deathmatche giriyorum takımlar belli oluyor falan yüklenme ekranı çıkıyor tam giricekken oyundan atıyor
    sebebi nedir acaba
  • arkadaşlar bana acil cevap verin oyunun campaıgn bölümünü az önce bitirdim fakat bitirdikten sonra campaıgn bölümünde %52 yazıyor. oyun tam olarak bitmedimi oyunun en sonunda stephard ı öldürmüyomuyuz. ayrıca o denizaltılı bölümde denizaltıya biz binemiyomuyduk binemeden bitti valla o bölüm
  • bide makarovun akıbeti ne oluyo bu oyunda bilen varmı arkadaşlar
  • FS_BuildOSPath: os path length exceeded hatası lütfen acele yardım!.. bnde bitirmek istiyorum oyunu ama petrol kulesi bölümünün yarısında kaldım lütfen biran önce yardım edin..
  • Ben kendimde olan sorunları yazayım belki faydası olur.

Bende multiplayerde oyundan atma oluyor bazen. Nickin başına ..:: ya da @@ gibi işaretler koyunca atmıyor. Sonra geri atmaya başlıyor tekrar değiştiriyorum.

Single Player oyunda ise bazı yerlerde oyundan atıyordu bazı yerlere gelince. Kurulumun kendi içindeki directx ve C++'yı yükleyince sorun çözüldü.
  • oyun full rip kurulumun içinde setup yok.. bi program var çalıştırıyosun bnm pc ye 3 saate kurdu oyunu..
  • http://img245.imageshack.us/i/grafik.jpg/

Hd 3850 256mb 256bit ekran kartı var.Bu oyunda şu resimdeki işaretlediğim yerleri Extra yaptım mı inanılmaz bir kasılma oluyor.High'a çevirince her şey normal gözüküyor.Bu ekran kartının kaldırmamasından dolayı mı yoksa hotfix falan mı kurmak gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 3 Ocak 2010; 15:28:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

http://img245.imageshack.us/i/grafik.jpg/

Hd 3850 256mb 256bit ekran kartı var.Bu oyunda şu resimdeki işaretlediğim yerleri Extra yaptım mı inanılmaz bir kasılma oluyor.High'a çevirince her şey normal gözüküyor.Bu ekran kartının kaldırmamasından dolayı mı yoksa hotfix falan mı kurmak gerekiyor?

Büyük ihtimal Gpu Rami yetersiz kaldığından takılmalar başlıyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeD By l HuNTeR

quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

http://img245.imageshack.us/i/grafik.jpg/

Büyük ihtimal Gpu Rami yetersiz kaldığından takılmalar başlıyordur

Bu Gpu Rami Catalyst'teki ATI Overdrive sekmesindeki Memory Clock'a bağlı sanırım.Orayı arttırsak düzelme ihtimali var mı?Şu anda default ayarlarda, 829'da Memory Clock.Gpu Clock da 669.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 3 Ocak 2010; 16:02:31 >

• benim bi sorum olucaktı.oyun içinde z ye basıp yapılan konuşmaları duyamıoyorum?arkadaslar konusuyo birbirleriyle ama ben duyamıyorum bi türlü?ayarlardan voice chat açık mute all kapalı.yani herşey uygun.nerde hata yapıyorum?
  • Steam settings den ses i açmayı dene
  • steamde de açık ses.duymamam için bi sebep yok ama.nedense duymuyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

benim bi sorum olucaktı.oyun içinde z ye basıp yapılan konuşmaları duyamıoyorum?arkadaslar konusuyo birbirleriyle ama ben duyamıyorum bi türlü?ayarlardan voice chat açık mute all kapalı.yani herşey uygun.nerde hata yapıyorum?

egerki 5+1 kullanıyorsan ve sesi 5+1 e ayarladıysan duyulmuyor.bendede olmustu.sonra oyun ayarlarından defult a getirince duzeldi.
  • Düzenleme : Çoktan çözülmüş. Girmeyeli çok olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 3 Ocak 2010; 18:33:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

benim bi sorum olucaktı.oyun içinde z ye basıp yapılan konuşmaları duyamıoyorum?arkadaslar konusuyo birbirleriyle ama ben duyamıyorum bi türlü?ayarlardan voice chat açık mute all kapalı.yani herşey uygun.nerde hata yapıyorum?

egerki 5+1 kullanıyorsan ve sesi 5+1 e ayarladıysan duyulmuyor.bendede olmustu.sonra oyun ayarlarından defult a getirince duzeldi.

1+1 var ki kulaklıkta oynuyorumbi default yapıyım öyle deniyim...
  • Oyun ayarlarından da yapabilir.
  • Steam ın hileciler içim yaptığı herhangi bir şey var mı diğer oyunlarda vote ile adamı kickleyebiliyorduk bunda o da olmuyor adadm bariz aimbpt wallhack ve rank hilesi yapıyor.
  • yeni map lazım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

Steam ın hileciler içim yaptığı herhangi bir şey var mı diğer oyunlarda vote ile adamı kickleyebiliyorduk bunda o da olmuyor adadm bariz aimbpt wallhack ve rank hilesi yapıyor.

Defalarca başıma geldi, köşeyi dönmeden kurşunu yiyip yatıyoruz.
    Kameradan baktığımda hayalet takip eder gibi namluyla duvar arkasında beni takip ettiğini görüyorum.
    Ne havada UAV var, ne adamda Heartbeat Sensor vs.
    1, 2, 3 derken artık illet olmaya başlıyorsun...

Hatta o kadar çok oluyor ki, kullanmayan kaç kişi var diye sorasım geliyor...
  • Yeni map mi lazım??Değişiklik iyidir ama ilk önce oyunun hatalarını düzeltsinler. Adamlar satışları yaptı. Şimdide yatıyorlar. İnsan bir pacht yayınlar. Eksiklikleri düzeltir. Mesela care paket elinde ucube gibi koşuyor adam. Resmen bug hem 2 kat hizli koşuyor hem çok ani yön değiştiriyor. Ne olduğunla kalıyorsun. Düşünsenize bir oyunda onlardan 2-3 tane olduğu. Giderekte kulananların sayısı artıyor. Adamalar tam özenti. En sonuda bir takımda 2-3 tane eleman görmeye başlıcaz. Tabi düzeltmezlerse. Oyundaki hiçbir silahın kullanılmasına kızmıyorum. Ama oyunun bugını kulananlara gerçekten kızıyorum. Çıkıyorum oyundan. Onun dışında grup olarak bir oyuna girene kadar 15-20 dk geçiyor. 3-5 bölüm oynuyoruz bir 15-20 dk daha biraktıracak seviyeye geliyor. Herkezin aldiği zevk kursağinda kalıyor. Hemde boşa vakit kaybı. Kısıtlı zamanı olanlar oyuna girmekle uğraşana kadar zamanları bitmiş oluyor. Arkadaşımın birbölüm oynayip çıkacam değipte oynamadan cıktığına çok sahit oldum. Oyun güzel olabilir ama yaptık bitti muhabetinde adamlar. BF 2 oynarken devamlı yenileniyordu eksikler düzeltiliyordu. EA yi sevmem ama yapılan oyunun arkasında duruyor adamlar.
    quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

yeni map lazım ya

• 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.