Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) [ANA KONU] (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.393
Cevap
6
Favori
472.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

orjinal almayı düşünüyorum arkadaşlar.. en ucuz nerde nerden almalıyım

En ucuzu diye hemen almayın oyunu; gg de var fakat üstteki arkadaşın yazdığı mesajın sonucunu öğrenmeden gg den cd-key falan almayın sakın.

Sorunun cevabı ise şu anda kutulu bir şekilde varmı bilmiyorum. Fakat internetten Gittigidiyor dan Best buy dan ve Steam den alabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: Sisilli

Oyunu dün aldım Gittigidiyor'dan, indirdim dün oynadım, bugün de biraz oynadım. Ama şimdi Steam'de "Pre-Load Complete" diyor. Nedendir bu ?

Ustam ciddi misin. Birden fazla steam hesabın var ise hesapları karıştırmış olabilirsin sadece 1 tanesinde orjinal olarak oynarsın.

Fakat aynı steam hesabında yazıyorsa ise bu yazı anlamı şu; Oyun bilgisayarınızda yüklü fakat satın almalısınız!!

Hatta oyun kısayoluna 1 kez tıkladığınızda sağ altta "Purchase" yazıyordur.

Eğer Purchase yazıyorsa sanırım aldığınız cd-key orjinal değil. Yada aynı cd-keyi birisine daha sattılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 19 Ocak 2010; 21:41:56 >

• quote:

büyük bir şehirde oturuyorsan teknoloji marketlerine bak ama benim gibi küçük bir şehirde oturuyorsan yapacak birşey yok oyun hiçbiryerde kalmadı ya benim gibi dışarıdan alıcan ya da steamden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

quote:

büyük bir şehirde oturuyorsan teknoloji marketlerine bak ama benim gibi küçük bir şehirde oturuyorsan yapacak birşey yok oyun hiçbiryerde kalmadı ya benim gibi dışarıdan alıcan ya da steamden

Steam den oyun almak kadar güzel birşey yok bence ne market market aramak var nede kargo veya mail ile key gelmesini beklemek var.
    Fiyata takılmayacaksanız en güvenlisi Steam bence satın al dediğiniz anda oyunu oynamaya başlayabiliyorsanız. Tabi oyun bilgisayarınızda kurulu ise değil ise oyunun inmesini beklemelisiniz.

Fakat indirmek istemeyenler için kolay bir yöntem var şöyleki;

İlk önce steam den oyunun üzerine gelip İnstall diyoruz bir kaç saniye sonra oyunun steam deki ksıayolu üzerine sağ tuş ile update pause diyoruz.

Sonra steam i kapatıp oyunu daha önceden yüklemiş olduğumuz yerdeki dosyaların tamamını "C:Program files\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2" dizinine kopyalıyoruz.(Fakat kesinlikle oyunu kırmayın crack lenmiş olmasın yani, ilk yüklediğiniz gibi kalsın)

Sonrasında steam i açıp oyuna tekrar Start Update komutu veriyoruz steam oyunu indirdiğini sanıyor ve 5-6 dakika sonra tamamlanıyor kurulum. Sonrada tıklaıyp oyuna giriyoruz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

En ucuzu diye hemen almayın oyunu; gg de var fakat üstteki arkadaşın yazdığı mesajın sonucunu öğrenmeden gg den cd-key falan almayın sakın.

Sorunun cevabı ise şu anda kutulu bir şekilde varmı bilmiyorum. Fakat internetten Gittigidiyor dan Best buy dan ve Steam den alabilirsin.

quote:

Oyunu dün aldım Gittigidiyor'dan, indirdim dün oynadım, bugün de biraz oynadım. Ama şimdi Steam'de "Pre-Load Complete" diyor. Nedendir bu ?

Ustam ciddi misin. Birden fazla steam hesabın var ise hesapları karıştırmış olabilirsin sadece 1 tanesinde orjinal olarak oynarsın.

Fakat aynı steam hesabında yazıyorsa ise bu yazı anlamı şu; Oyun bilgisayarınızda yüklü fakat satın almalısınız!!

Hatta oyun kısayoluna 1 kez tıkladığınızda sağ altta "Purchase" yazıyordur.

Eğer Purchase yazıyorsa sanırım aldığınız cd-key orjinal değil. Yada aynı cd-keyi birisine daha sattılar.

Evet cd-key ile alakalı bir durum. Adamla görüşüyorum inşallah sorunu çözer. Yoksa verdiğimiz parayla kalacağız.

• Of ki ne of. Sistem yetmiyor oyun için. Geçen amcaoğlumun bilgisayarda oynayabildim. Tadı damağımda hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

şu eminemli videodaki müziğin ismini bilen warmı

till i collapse
  • hala cheaterlar çooook ooof :( :( :(
  • quote:

Ustam sonuç nedir. Eğer sorununuz devam ediyorsa bizde bilelim ki almak isteyenler için uyarı mahiyetinde olur.
  • Malesef oynanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaphaeLmiX

hala cheaterlar çooook ooof :( :( :(

Eğer sıkı bir patch kontrolü getirilmezse veya radikal bir karar alıp VAC yerine Punkbuster ve IWNet yerine Dedicated sunucular ile oyun güçlendirilmezse oyunun ömrü gerçekten kısa olacak veya meydan sadece cheater denen lamer sürüsüne kalacak. Arkadaşlarla her akşam toplanıp TDM oynuyoruz kesinlikle her oyunda veya maçta bir tane eizk ya aimbot açıyor ya da oyunu tek bir mermi atmadan wallhack kullanarak bıçak ile bitiriveriyor. Anlamadığım şu, hile ile oynanınca çok mu zevk veriyor? Bu tartışmaların sonu gelmeyeceği için MW2'nin nazarımdaki ömrü BC 2 ile son bulacak. Bu şekilde bir çokluoyuncu yapısı ile diğer COD oyunlarına uygulanırsa tek bir kuruş verip oyunlarını almayacağım. Bu sondu.

• yeni patch çıktığından beri lagsız oyun bulma çok zorlaştı ve sürekli yükleme ekranında bekledikten sonra server connection time out oluyo , sizin de başınıza gelio mu bu tür problemler ? birde 2 kere oyun çalışmayı durdurdu neler oluyo anlamadım, orjinalliğin sonu bu mu olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: skorm

yeni patch çıktığından beri lagsız oyun bulma çok zorlaştı ve sürekli yükleme ekranında bekledikten sonra server connection time out oluyo , sizin de başınıza gelio mu bu tür problemler ? birde 2 kere oyun çalışmayı durdurdu neler oluyo anlamadım, orjinalliğin sonu bu mu olmalı

Aynı problemler bende de var ..

Ve Cheater konusuna gelince %100 haklısınız ;)
  • Normalde Call Of Duty oyunlarını sevmememe rağmen oyunu yükledim.Bir yerde tıkandım görevde javelinle hedefleri vurmamızı istiyor ama sağ tıklayıp dürbünü açmama rağmen javelin bir türlü hedeflere kilitlenemiyor.Hedefe kilitlenmesi için herhangi bir tuşa basmak gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907

Normalde Call Of Duty oyunlarını sevmememe rağmen oyunu yükledim.Bir yerde tıkandım görevde javelinle hedefleri vurmamızı istiyor ama sağ tıklayıp dürbünü açmama rağmen javelin bir türlü hedeflere kilitlenemiyor.Hedefe kilitlenmesi için herhangi bir tuşa basmak gerekiyor mu?

Birkaç saniye hedefin üzerinde tut
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaphaeLmiX

quote:

Orijinalden alıntı: skorm

yeni patch çıktığından beri lagsız oyun bulma çok zorlaştı ve sürekli yükleme ekranında bekledikten sonra server connection time out oluyo , sizin de başınıza gelio mu bu tür problemler ? birde 2 kere oyun çalışmayı durdurdu neler oluyo anlamadım, orjinalliğin sonu bu mu olmalı

Aynı problemler bende de var ..

Ve Cheater konusuna gelince %100 haklısınız ;)

Aynı problemler bende de var özellikle gündüz saatlerinde imkansız gibi... Bir de TDM:Express e giriyorum hızlı olsun diye daha çok bekliyorum...
    Bu konuyu gerekli mercilere iletebilecek ingilizce prestijde son levellere gelmiş arkadaşlar aranıyor.. :)

Bu arada Search and Destroy da müthişmiş. Kantır gibi değil yani epey bir gergin oluyor insan...

• quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

quote:

Normalde Call Of Duty oyunlarını sevmememe rağmen oyunu yükledim.Bir yerde tıkandım görevde javelinle hedefleri vurmamızı istiyor ama sağ tıklayıp dürbünü açmama rağmen javelin bir türlü hedeflere kilitlenemiyor.Hedefe kilitlenmesi için herhangi bir tuşa basmak gerekiyor mu?

5dk tuttum yine kilitlenmedi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

quote:

5dk tuttum yine kilitlenmedi

nasıl kilitlenmez ya?yeşil olarak hedefleri gösteriyor zaten yeşil yerleride ok ile gösterir o tarafa git o yeşil yerin üstünde bir kaç saniye tut.mümkün değil olması lazım.tıııt tııt diye ses gelecek ve atıcaksın bu kadar basit.

• oyunu yeni bitirdim süper yapmışlar ama kısaymış 4890 turbo ile extra ayarlarda oynadım..
    bi de hardda bitirip online oynamk istyrum
    arkkadaşlar online oynamak için ne yapmalıyız??
    skdrw sürümü yuklu bende
  • Yeni patch geldi :) 1.080
  • Steamı açar açmaz yüklemeye başladı, bakalım neler değişmiş...
  • 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.