Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) [ANA KONU] (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.393
Cevap
6
Favori
472.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DieselTRoniC

Oyunu eve kurdum fakat oynayamıyorum . Runnig steam falan diyor . İnternet bağlantısız oynayamayacak mıyım ? Steam'ı falan kurdum ama internet olmadığı için çalışmıyor dolayısıyla oyunu açamıyorum .

internet yoksa şimdi bu mesajı nasıl yazdın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5vtknmz

quote:

Oyunu eve kurdum fakat oynayamıyorum . Runnig steam falan diyor . İnternet bağlantısız oynayamayacak mıyım ? Steam'ı falan kurdum ama internet olmadığı için çalışmıyor dolayısıyla oyunu açamıyorum .

Oyunu eve kurdum ? Usta bu cümle açık değil mi ya :) Kafedeyim şu an .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 5vtknmz

quote:

Oyunu eve kurdum ? Usta bu cümle açık değil mi ya :) Kafedeyim şu an .

Baştan desene şunu usta =) internet bağlantısı olmadan single player oynarsın sadece multi oynuyamaazsın

• İşte crackini falan yaptım , sp exe'sine tıklayınca , must be steam diyor . Onu yüklüyorum running steam playing to this game diyor . Giremiyorum sp oyuna .
  • quote:

İşte crackini falan yaptım , sp exe'sine tıklayınca , must be steam diyor . Onu yüklüyorum running steam playing to this game diyor . Giremiyorum sp oyuna .

zero gear demo felan indirdin mi?
  • quote:

İşte crackini falan yaptım , sp exe'sine tıklayınca , must be steam diyor . Onu yüklüyorum running steam playing to this game diyor . Giremiyorum sp oyuna .

Eğer netten oyunun steamli versiyonunu çektiysen veya çekilmiş bir versiyonunu aldıysan oynayamazsın.
  • Evde internet yok diye oynatmadı steam orjinal oyunu single'da. Ben de gittim harici harddiske çakma kurdum öyle oynadım. 1 oturuşta bitti yahu
  • İnternet olmayınca da offline mode'dan oyunlar oynanıyor diye biliyorum Steam'de?
  • bana orjinal Mp exe yi yollayabilecek olan varmı oyunu yeniden kurdum exe çıkmadı oyunum orjinal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Evde internet yok diye oynatmadı steam orjinal oyunu single'da. Ben de gittim harici harddiske çakma kurdum öyle oynadım. 1 oturuşta bitti yahu

ehuea delü işte :P
    hocam internet ne zaman acılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterm1nd

İnternet olmayınca da offline mode'dan oyunlar oynanıyor diye biliyorum Steam'de?

Bilmiyorum birşey yüklemeye çalışıyor Steam yükleyemeyince girmiyor.

@Tilki verdim cevabını feyste
  • BC 2 yi gordukten Sonra MW2 nin kiymetini daha iyi anladim
  • Arkadaşlar bu prestij mod a geçmemek için ne yapmak gerekir? Presitj modların bi sonu yok mu?
  • Prestij moduna geçmek için bir şeyler yapman gerekiyor zaten. Eğer barracks taki yazıya tıklamazsan sürekli 70 levelda kalırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

BC 2 yi gordukten Sonra MW2 nin kiymetini daha iyi anladim

Aynen katılıyorum BC 2 de iyi oyundur fakat bana hitap etmiyor.
  • arkadaşlar bilgisayarıma format atacagız bugün, benim levellerim steam uzerinden kayıtlı dimi? herhangi bir klasörü kopyalamama gerek varmidir? cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

arkadaşlar bilgisayarıma format atacagız bugün, benim levellerim steam uzerinden kayıtlı dimi? herhangi bir klasörü kopyalamama gerek varmidir? cevaplarsanız sevinirim

Evet Steam üzerinde kayıtlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

arkadaşlar bilgisayarıma format atacagız bugün, benim levellerim steam uzerinden kayıtlı dimi? herhangi bir klasörü kopyalamama gerek varmidir? cevaplarsanız sevinirim

Rahat rahat format atabillirsin.
  • BC2 de güzel, hatta mw2 tahtından edebilicek düzeyde kalilteli.
  • 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.