Oyunu eve kurdum fakat oynayamıyorum . Runnig steam falan diyor . İnternet bağlantısız oynayamayacak mıyım ? Steam'ı falan kurdum ama internet olmadığı için çalışmıyor dolayısıyla oyunu açamıyorum .
internet yoksa şimdi bu mesajı nasıl yazdın?
quote:
Orijinalden alıntı: 5vtknmz
quote:
Orijinalden alıntı: DieselTRoniC
Oyunu eve kurdum fakat oynayamıyorum . Runnig steam falan diyor . İnternet bağlantısız oynayamayacak mıyım ? Steam'ı falan kurdum ama internet olmadığı için çalışmıyor dolayısıyla oyunu açamıyorum .
Oyunu eve kurdum ? Usta bu cümle açık değil mi ya :) Kafedeyim şu an .
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 5vtknmz
quote:
Oyunu eve kurdum ? Usta bu cümle açık değil mi ya :) Kafedeyim şu an .
Baştan desene şunu usta =) internet bağlantısı olmadan single player oynarsın sadece multi oynuyamaazsın
İşte crackini falan yaptım , sp exe'sine tıklayınca , must be steam diyor . Onu yüklüyorum running steam playing to this game diyor . Giremiyorum sp oyuna .
quote:
İşte crackini falan yaptım , sp exe'sine tıklayınca , must be steam diyor . Onu yüklüyorum running steam playing to this game diyor . Giremiyorum sp oyuna .
zero gear demo felan indirdin mi?
quote:
Eğer netten oyunun steamli versiyonunu çektiysen veya çekilmiş bir versiyonunu aldıysan oynayamazsın.
Evde internet yok diye oynatmadı steam orjinal oyunu single'da. Ben de gittim harici harddiske çakma kurdum öyle oynadım. 1 oturuşta bitti yahu
İnternet olmayınca da offline mode'dan oyunlar oynanıyor diye biliyorum Steam'de?
bana orjinal Mp exe yi yollayabilecek olan varmı oyunu yeniden kurdum exe çıkmadı oyunum orjinal..
quote:
Orijinalden alıntı: smd
Evde internet yok diye oynatmadı steam orjinal oyunu single'da. Ben de gittim harici harddiske çakma kurdum öyle oynadım. 1 oturuşta bitti yahu
ehuea delü işte :P hocam internet ne zaman acılıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: masterm1nd
İnternet olmayınca da offline mode'dan oyunlar oynanıyor diye biliyorum Steam'de?
BC 2 yi gordukten Sonra MW2 nin kiymetini daha iyi anladim
Arkadaşlar bu prestij mod a geçmemek için ne yapmak gerekir? Presitj modların bi sonu yok mu?
Prestij moduna geçmek için bir şeyler yapman gerekiyor zaten. Eğer barracks taki yazıya tıklamazsan sürekli 70 levelda kalırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
BC 2 yi gordukten Sonra MW2 nin kiymetini daha iyi anladim
Aynen katılıyorum BC 2 de iyi oyundur fakat bana hitap etmiyor.
arkadaşlar bilgisayarıma format atacagız bugün, benim levellerim steam uzerinden kayıtlı dimi? herhangi bir klasörü kopyalamama gerek varmidir? cevaplarsanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: GhostEagle
arkadaşlar bilgisayarıma format atacagız bugün, benim levellerim steam uzerinden kayıtlı dimi? herhangi bir klasörü kopyalamama gerek varmidir? cevaplarsanız sevinirim
Evet Steam üzerinde kayıtlı
quote:
Orijinalden alıntı: GhostEagle
Rahat rahat format atabillirsin.
BC2 de güzel, hatta mw2 tahtından edebilicek düzeyde kalilteli.