Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) [ANA KONU] (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.393
Cevap
6
Favori
472.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir problemim oldu oyunda yardımcı olursanız sevinirim. 1 haftalığına yurt dışına gittim vaktimin olduğu zamanlar oyuna tıklayıp girmeye kalkınca oyun açıldığındaki ana ekranda kitlenmeye başladı hiç bir işlem yapılmıyor ve ctrl+alt+delete dışında da oyundan da çıkamıyorum, bu problemin nedenini anlayamadım ne yapmam gerekir yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • ya arkadaşlar yaklaşık 1-1,5 aydır multi oynuyorum en fazla yapa yapa 5-6 killstreak yapabildim.Onu da zar zor yaptım.Ya anlayamıyorum siz nasıl o kadar killstreak yapıyorsunuz.Yok nuke atiyorsunuz fakan ?Ben de mi sorun var anlamadım.Oynayışım iyi sayılır.Ama nedense 1-2 adam vurabiliyorum ölmeden.Nerden görüyorlar hemen vuruluyorum şaşıp kalıyorum.Hani hile demiyorum ama nasıl alışmışlar anlamadım...
  • Daha önce bc2 oynamamıştım ama grafikleri ve sesleri tatmin edici gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mta_

Daha önce bc2 oynamamıştım ama grafikleri ve sesleri tatmin edici gözüküyor

zaten oynayamazsın oyun çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze95

ya arkadaşlar yaklaşık 1-1,5 aydır multi oynuyorum en fazla yapa yapa 5-6 killstreak yapabildim.Onu da zar zor yaptım.Ya anlayamıyorum siz nasıl o kadar killstreak yapıyorsunuz.Yok nuke atiyorsunuz fakan ?Ben de mi sorun var anlamadım.Oynayışım iyi sayılır.Ama nedense 1-2 adam vurabiliyorum ölmeden.Nerden görüyorlar hemen vuruluyorum şaşıp kalıyorum.Hani hile demiyorum ama nasıl alışmışlar anlamadım...

Nuke = Pusma
    Bir kaç tane öneri

-İki üç tane adam vurdun ölmeden hemen yerini değiştir yoksa öbürkü el eline alırsın
    -Streaklarden şunlar açık olsun Harrier - Chopper gunner - Nuke
    -Eğer 7 yapamam diyorsan hardline al 6 adam kesinlikle öldürürsün harrier gelince iş kolay zaten.
    -Domination ve demolition oyna.

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L337 -- 31 Ocak 2010; 15:07:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze95

ya arkadaşlar yaklaşık 1-1,5 aydır multi oynuyorum en fazla yapa yapa 5-6 killstreak yapabildim.Onu da zar zor yaptım.Ya anlayamıyorum siz nasıl o kadar killstreak yapıyorsunuz.Yok nuke atiyorsunuz fakan ?Ben de mi sorun var anlamadım.Oynayışım iyi sayılır.Ama nedense 1-2 adam vurabiliyorum ölmeden.Nerden görüyorlar hemen vuruluyorum şaşıp kalıyorum.Hani hile demiyorum ama nasıl alışmışlar anlamadım...

Youtube'da "MW2 Wallhack Aimbot" diye arama yap, çıkan videoları izle... Tanıdık geliyorsa, neden vurulduğunu da anlarsın muhtemelen...

Hile demiyorum deme, çünkü daha 3 hafta öncesine kadar her oyunda en az bir tane hile yapan mevcuttu. Kiminde de 5-6 tane...

3 haftadır oynamadığım için 1.077'den sonra düzeldi mi bilmiyorum...

• bir önceki sayfada server ile ilgili tartışma olmuş.Bence de iw'nin yaptığı bu otomatik sistem çok saçma.Vote de çok adil değil.Kardeşim bence 2 şekilde yapılabilirdi.

1- Counter gibi veya xfire gibi böyle önünde belli bir ipden kurulmuş serverlar olur yanında map yazar ona göre istediğin haritaya girersin olay bu.
    2- Veya illa tam demokrasi istiyorsanız,GRID yarış oyununu hatırlayanlar vardır.Onda mesela yarışa girmeden tüm oyuncular yarışın yapılmasını istediği ülkeyi seçerek oylama yapılırdı ekranda her ülkeye kaç kişinin oy verdiği gözükürdü.Aynı sistem bunda harita için geçerli olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DieselTRoniC

Oyunu eve kurdum fakat oynayamıyorum . Runnig steam falan diyor . İnternet bağlantısız oynayamayacak mıyım ? Steam'ı falan kurdum ama internet olmadığı için çalışmıyor dolayısıyla oyunu açamıyorum .

offline mod da ac steami
  • an itibariyle mw2'de hile yapılabilmektedir... canım sıkıldı vallahi... biraz daha sabrederim olmadı satarım hesabımı...
    bu arada free for all da bir köşeye 2 kişi çekilip anlaşmalı olarak Nuke atanlar da kabak tadı vermeye başladı. bugün 2 kişininkine çomak soktum iyi de yaptım yapıyorsan adam gibi yap...
    bir de değişik bir hile çıkmış sanırım. care packace'den her zaman nuke düşüren bir hile... ve haritadaki herkesi kapsıyor... enteresan şeyler buluyor adamlar... keşke killstreaksiz serverler de olsa en azından saçma sapan pusular olmazdı... codwaw da vardı öyle seçenekler ayarlayabiliyorduk köpek çıkaracam diye uğraşmıyorduk iyi idi bence bunda da olmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaos7 -- 2 Şubat 2010; 20:55:18 >
  • Off az önce bi tdm servera girdim, hiç anlamadım, 3 tane adam vurudm baktım 70 level olmuşum.. nasıl geri alıcaz bunu :S:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Off az önce bi tdm servera girdim, hiç anlamadım, 3 tane adam vurudm baktım 70 level olmuşum.. nasıl geri alıcaz bunu :S:S

Geri alamazsın prestije basıcaksın.

Ben böyle sunuculara denk gelerek 8.prestije geldim artık basmıyorum prestije falan.
    Normal kassaydım en fazla 2. prestijde falan olurdum herhalde.
  • Multiplayer'da bir sorun var sanırım herkes yaşıyor bunu, maçtan sonra hemen lobby'den atıyor. Skor tablosunu bile göremiyorsunuz. Hemen ardından şöyle bir mesaj geliyor. Update falan çektiği yok ama.
    Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) [ANA KONU]
  • korsanlarda da o sorun var.
  • Korsanı beni ilgilendirmiyor. Maç sonunda herkes lobby'den düşüyor. Arada bir yapmıyor ama bugün çoğunlukla sorun kendini gösterdi. Yaması gelmiş yine oyunun.
  • Bende 0.180 hala kaç olduki şimdi girdim bişeyde yüklemedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Bende 0.180 hala kaç olduki şimdi girdim bişeyde yüklemedi.

Yama falan yok ortalıkta işte, sorun orda. Maçtayken herkes birbirine soruyor oyun sonunda sizde de oyun lobby'den atıyor mu diye. Herkes de onaylıyor bunu. Dün diciotto'nun başına gelmişti bugün aynı sorunu ben yaşıyorum. Hala bir yama yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cocker

Korsanı beni ilgilendirmiyor. Maç sonunda herkes lobby'den düşüyor. Arada bir yapmıyor ama bugün çoğunlukla sorun kendini gösterdi. Yaması gelmiş yine oyunun.

Belirttiğim yerdeki cümle yama gelmesi gerektiğini anlatan bir cümle olduğunu şimdi anladım :D Jeton yeni düştü daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

Orijinalden alıntı: Cocker

Korsanı beni ilgilendirmiyor. Maç sonunda herkes lobby'den düşüyor. Arada bir yapmıyor ama bugün çoğunlukla sorun kendini gösterdi. Yaması gelmiş yine oyunun.

Belirttiğim yerdeki cümle yama gelmesi gerektiğini anlatan bir cümle olduğunu şimdi anladım :D Jeton yeni düştü daha

Yama şart valla.

• Ben 1.1 e geçelimde yeni haritalar ve yeni modlar eklensin diyorum.

Ama onuda Expansion pack gibi parayla satarlarsa iş fena
  • new maps and new game modes inbound!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 4 Şubat 2010; 1:26:46 >
  • 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.