Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) [ANA KONU] (310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.393
Cevap
6
Favori
472.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

çok merak ediyorum bc2 yi gelsin buralara da alıp yükleyeyim bakalım abarttıkları kadar var mıymış

Noyan bende çok merak etmiştim beta ilk çıktığında. Beta key için süründürdüler bizi. En sonunda aldım bir key denedim oyunu. İlk oynayışımla silmem bir oldu inan.
    fos çıktı diyosun ne de çok abartmışlardı yok çıktığı gün mw2 serverları boşalacak yok ezecek tahtını yıkacak peeh
  • BC2 kesinlikle fos çıkmadı. MW2 ile farklı kulvardalar biraz, o yüzden karşılaştırmak yanlış olur.
  • Ayrı kulvardalar ama mw2'den sonra bc2'ye girince kendimi attan inip eşşeğe binmiş gibi hissediyorum. Nedense o akıcılık, o yağ gibi akma bc2'de yok. Belki de senelerdir cod oynadığım için diğer oyunları bünyem kabul etmiyor.
  • Benim de sonuçta binlerce saat CoD mazim var ama bu sene BC2 çok büyük bir iş başardı, gözardı etmemek lazım. Tercih ve zevk meselesi.
  • quote:

quote:

quote:

çok merak ediyorum bc2 yi gelsin buralara da alıp yükleyeyim bakalım abarttıkları kadar var mıymış

Noyan bende çok merak etmiştim beta ilk çıktığında. Beta key için süründürdüler bizi. En sonunda aldım bir key denedim oyunu. İlk oynayışımla silmem bir oldu inan.
    fos çıktı diyosun ne de çok abartmışlardı yok çıktığı gün mw2 serverları boşalacak yok ezecek tahtını yıkacak peeh

Güzel oyun denemelisin.

• Arkadaşlar sırf iyi oyunları oynamak için laptop alacağım;

İŞLEMCİ: Intel Core i5-430M 2.26 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.53 GHz.) 3 MB Cache Bellek İşlemci
    RAM: 4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    HDD: 500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
    EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon HD4330 Max. (512 MB Paylaşımsız) Ekran Kartı

Ayarlarında bir laptop MW 2'yi kasmadan orta ayarlarda açar mı acaba ekran kartı biraz tedirgin ediyor beni sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

BC2 kesinlikle fos çıkmadı. MW2 ile farklı kulvardalar biraz, o yüzden karşılaştırmak yanlış olur.

Bunu kaç kere söyledim ama anlayan nerde?Bc tactical-team game Mw Arcade-Fun
  • Tabiki sonuçta benimde oynamam ile silmem bir oldu dememin sebebi oyunun bana hitap etmememesi idi.

Oyunun beğenen bir çok insan mevcut ama ben MW2 yi çok çok daha fazla beğendim başka mesele. Elbette BC2 yide MW2 den çok çok fazla beğenen insanlarda var.

quote:

Orijinalden alıntı: tahqra

Arkadaşlar sırf iyi oyunları oynamak için laptop alacağım;

İŞLEMCİ: Intel Core i5-430M 2.26 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.53 GHz.) 3 MB Cache Bellek İşlemci
    RAM: 4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    HDD: 500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
    EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon HD4330 Max. (512 MB Paylaşımsız) Ekran Kartı

Ayarlarında bir laptop MW 2'yi kasmadan orta ayarlarda açar mı acaba ekran kartı biraz tedirgin ediyor beni sadece.

Arkadaşım bu ekran kartından orta ayarda oyun oynatmasını istemede ne istesen iste öyle diyim bak. 4570 bile olsa orta detayda single player modunda rahat oynarsın. Ama multiye gelince ayarları dibe vurman gerekir.

En azından bir 4670 ekran kartı olan bir laptopa bak. Yada GT240.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 6 Mart 2010; 23:47:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

quote:

quote:

quote:

Güzel oyun denemelisin.
    gelsin hele buraya ilk gün alıp yüklerim bu arada korsan oyunla multiplayer oynanabiliyor mu ?

• arkadaşlar 100 küsür sayfa olmuş. okuyamadım.

Bende oyun içindeki yazıların hiç biri okunamıyor. menüyü de okunamaz halde. şansa tıklayarak girdim oyuna. oyun içinde de yazılar hariç sorun yok.

Neden olabilir? Oyun kasmıyor ama yazılar bir garip.
  • Aynı sorunu yaşamıştım ben de. Güncel ekran kartı sürücüsünü kurarak halletmiştim.
  • amd nin sitesinden indirip yaptım ama olmadı.

Benim ekran kartı x1400 sanırım sorun bundan kaynaklanıyor. her zaman mobil sürüme sürücüler uymuyor veya çıkartmıyorlar.
  • Sizce bu saatten sora mw2 alınır mı?
    Oyunu almak istiyorum ama aiombotçular ne alemde? Rahat oynuyor musunuz siz şu anda, tavsiye eder misiniz ?
  • Evt alınır fazla denk gelmiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morsmordre

Sizce bu saatten sora mw2 alınır mı?
    Oyunu almak istiyorum ama aiombotçular ne alemde? Rahat oynuyor musunuz siz şu anda, tavsiye eder misiniz ?
    alınır tabi hileci çok az ben 1 ayda 4 tane buldum mesela
  • Bugün kaç kere hileci geldi sayamadım. Kaç gün oldu hala yeni bir patch yok. Rezillik.
  • quote:

sakıınnn sakınnnnn imzaya bak bi, anladın sen onu halen hileciler geziyor sürekli kırılıyor mp si ona göre verdiğin para değermi bilinmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real-Gamer

quote:

sakıınnn sakınnnnn imzaya bak bi, anladın sen onu halen hileciler geziyor sürekli kırılıyor mp si ona göre verdiğin para değermi bilinmez

Şu anda korsanlar kesinlikle giremiyor kıramadılar oyunu. Ayrıca steam hile yapanları hemen olmasa da er ya da geç banlıyor. Bu da bir yaptırımdır. BC2'de de birsürü hile var ama banlanmıyorlar en fazla pb serverdan atıyor. O da caydırıcı değil. Ayrıca birsürü login problemi, pb problemi falan uğraşmak istemiyorsan mw2 en doğru seçimdir. Zaten bc2'nin ana konusuna bakarsan oyunun patladığını anlarsın.

• Aklım geçen haftaya kadar BC2 deydi ama EA Games becerememiş sunucu işini anlaşılan
    Orjinal alanlar çok sorunlu diyorlar ona da.
    Kafam çok karıştı
  • Oynamaya fırsatım olmuyor. Para da lazım satsam mı diye düşünüyorum oyunu. Ama kıyamıyorum da yav
  • 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.